Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Eendelige overall Apex

Een technisch, leren, eendelig pak voor knieschrapende actie op circuit.

geen
Dit voor circuit- en raceliefhebbers treffend genaamde leren tenue, heeft een nauwe band met de MotoGP-wereld vanwege zijn constructie...
Lees meer
What's my size?
of vind een dealer
€ 1.099,99
Waardering:
0% of 100
0 (0)
 1.099,99
Please choose your size
 • TWEE JAAR GARANTIE
  Ontworpen voor duurzaamheid.
 • CONTACT MET KLANTENSERVICE
  We staan voor je klaar.
 • GRATIS VERZENDING & RETOUR
  Bestellingen boven de € 99,-
 • usp_img
  Klasse AAA gecertificeerd
  Volgens de EN 17092-2:2020 standaard
Key benefits
 • AAA CE-getest en goedgekeurd
 • Harde protectoren en sliders
 • Ultieme bewegingsvrijheid
Eendelige overall Apex
Key benefits
Features
Productdetails
Productinformatie
Dit voor circuit- en raceliefhebbers treffend genaamde leren tenue, heeft een nauwe band met de MotoGP-wereld vanwege zijn constructie en standaard aanwezige features. En net als in de MotoGP, zoeken ook wij constant naar manieren om onze producten te perfectioneren zodat rijders snellere tijden kunnen draaien. Ook onderzoeken we permanent combinaties van nieuwe materialen zoals leder, textiel en strategisch geplaatste stretch voor ultiem comfort en optimale bewegingsvrijheid tijdens het verbeteren van persoonlijke rondenrecords.

Om het aanscherpen van rondentijden te vergemakkelijken en de rijder veiliger te houden, zijn standaard knee sliders en harde delen aan de ellebogen en schouders toegepast. Maar niet alleen injecteren we onze pakken met de kennis die doorsijpelt uit het allerhoogste niveau van de racewereld, ook moet de kleding voorzien zijn van een vanuit de verte herkenbare look, zodat toeschouwers je direct weten te traceren, waar je ook op het circuit aan het rijden bent. Deze stoere print geeft uiting aan een nieuwe benadering, zowel in onze omgang met verschillende texturen en designs, als in herkenbaarheid; dus hoe we de rijder kunnen laten opvallen binnen een groep medestrijders, zowel op het gebied van technische features als qua uiterlijk en uitstraling.

Betreed de racearena en rijd sneller, harder en slimmer met de Apex eendelige motoroverall.
Comfort features

Verstelmogelijkheden

Geen verstelbaarheid


Opbergmogelijkheden

Binnenzak


Voering

Uitneembare voering


Kenmerken

Comfortkraag
De comfortkraag biedt optimaal comfort op cruciale plekken. De extra zachte stof is lekker warm en voelt aangenaam comfortabel.

Comfortmanchetten

Manchetrits
De rits aan de manchet dient meerdere doelen. Allereerst maakt hij het makkelijker om de jas aan te trekken. Daarnaast biedt hij extra ventilatie op zomerse dagen. Bovendien kan het manchet eenvoudig onder de buitenlaag en over het membraan gedragen worden.

Kraag met zachte rand
Voor extra comfort is de binnenkant van de kraag afgewerkt met een zachte stof.

Stretch aan enkel
Stretch aan de enkel biedt extra bewegingsvrijheid en comfort tijdens het dragen. Bovendien praktisch bij aan- en uittrekken.

Stretch aan oksels

Stretch aan kuit

Stretch aan kruis

Stretch aan binnenarmen

Stretch aan binnenzijde knie

Stretch aan binnenzijde benen

Stretch aan knieën

Stretch aan benen

Stretch aan taille

Stretch lipjes aan ellebogen

Stretch lipjes aan knieën

Stretch lipjes aan schouders

Stretch lipjes aan taille

Klimaatregulering

Ventilatie

Geperforeerde panelen aan de achterzijde van de mouwen

Perforaties aan onderrug

Perforaties aan onderste deel voorkant

Perforaties aan onderbenen

Geperforeerd aan de zij

Perforaties aan bovenrug

Perforaties aan bovendeel voorkant

Perforaties aan bovenbenen

PWR|Fuse air mesh aan schouders

PWR|Fuse air mesh in speed hump

Bescherming in dit product

Protectie

BETAC® CE elleboogprotectoren
De Betac® bescherming in onze pakken is identiek aan die van onze helden in professionele raceklassen als de MotoGP. Ze zijn CE-gecertificeerd voor het hoogste beschermingsniveau. Het gebruik van klittenband zorgt dat de protectoren verbonden blijven aan de buitenlaag, waardoor ze niet schuiven of draaien in geval van een crash.

Betac® knieprotectoren
De Betac® bescherming in onze pakken is identiek aan die van onze helden in de professionele raceklassen, zoals de MotoGP. Ze zijn CE-gecertificeerd voor het hoogste beschermingsniveau. Het gebruik van klittenband zorgt dat de protectoren verbonden blijven aan de buitenlaag, waardoor ze niet schuiven of draaien in geval van een crash.

BETAC® schouderprotectoren
De Betac® bescherming in onze pakken is identiek aan die van onze helden in professionele raceklassen als de MotoGP. Ze zijn CE-gecertificeerd voor het hoogste beschermingsniveau. Het gebruik van klittenband zorgt dat de protectoren verbonden blijven aan de buitenlaag, waardoor ze niet schuiven of draaien in geval van een crash.

Staartbeenbescherming

Dual-comp knee slider type A
Dual-comp knee sliders type A worden gemaakt van een high-performance TPU compound in combinatie met een extra duurzame PA6 compound. Deze topkwaliteit compounds zijn speciaal ontwikkeld voor coureurs die hoge eisen stellen aan sliders. Deze sliders geven een perfecte feedback, maximale duurzaamheid en een secuur gevoel met het wegdek. Iedere slider is anatomisch gevormd en voorbehouden aan ofwel de rechter-, ofwel de linkerknie. Hoogwaardig klittenband bevestigt de sliders aan het pak, zonder risico op verschuiven of verliezen. Type A sliders zijn verkrijgbaar in drie kleuren, zodat je altijd een kleur hebt die bij de outfit past. De kleuren worden door en door aangebracht waardoor het design zichtbaar blijft, zelfs als de slider begint te slijten.

Dual-comp knieprotectoren

Voorbereid op SEESOFT™ CE-Level 1 gedeelde borstprotector insert
De protectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is speciaal ontworpen voor de SEESOFT™ CE-Level 1 gedeelde borstprotector, een simpele upgrade voor maximale veiligheid.

Voorbereid op SEESOFT™ CE-Level 2 insert rugprotector
De rugprotectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is speciaal ontworpen voor de SEESOFT™ CE-Level 2 rugprotector insert (type RV), een simpele upgrade voor maximale veiligheid.

Veiligheidsnaden
De stiknaden in motorkleding dragen in grote mate bij aan de slijtvastheid van de complete kleding. Daarom gebruikt REV'IT! veiligheidsnaden op de plaatsen met een verhoogd impactrisico. Veiligheidsnaden hebben zowel een zichtbare als een onzichtbare stiknaad. Deze constructie houdt het materiaal van de buitenstof bij elkaar, zelfs als de zichtbare stiknaad gebroken of doorgesleten is.

SEESMART CE-Level 1 heupprotectoren

TPU elbow sliders


Materiaal buitenstof

Kunstmatig rundleer

Monaco Performance rundleer
In dit product is top-spec Monaco performance rundleder toegepast.

Neopreen
Neopreen is een synthetisch rubber dat geschikt is in beschermende kleding. Het is slijtvast, chemicaliënbestendig, waterdicht en enigszins rekbaar en veerkrachtig.

Geperforeerd Monaco performance rundleer
Het top-spec Monaco performance rundleder is geperforeerd voor ventilatiedoeleinden.

PWR|Shell stretch

wash & care

Outershell

Do not wash
Do not bleach
Do not tumble dry
Do not iron
Do not dry clean

Removable inner liner

Machine wash 30°C, mild cycle
Do not bleach
Do not tumble dry
Do not iron
Do not dry clean
Certificering
Dit kledingstuk is gecertificeerd volgens de EN 17092 standaard, gepubliceerd in 2020 en heeft klasse AAA behaald. Klik hier voor meer informatie over certificering.
Reviews
Schrijf je eigen review

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jouw review:Eendelige overall Apex
Jouw beoordeling
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen