Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Achter de schermen
Ontdek het leven bij REV’IT!
Discover
Overweeg jij bij REV’IT! te komen werken? Dan wil je vast meer van ons weten. Verdiep je eens in alles wat maakt tot wie we zijn. Onze waarden, de cultuur en de afdelingen zijn tot in detail doordacht en ontwikkeld om een inspirerende werkomgeving te bieden waarin je kunt groeien, creëren, innoveren en succesvol kunt zijn.
Afdelingen

We werken allemaal naar een gezamenlijk doel: mensen inspireren om motor te rijden. Dus wanneer je een plek gevonden hebt op een afdeling, dan zul je vaak met anderen samenwerken om kwaliteit en innovatie van alle afdelingen van ons bedrijf te helpen stimuleren. Het eindresultaat biedt de beste manier om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Culturele Waarden

Bij REV’IT! werken we constant aan de bruisende en inclusieve cultuur die helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen graag werken, terwijl we ons omringen door de juiste mensen – mensen met wie wij graag willen werken. Ontdek onze cultuur aan de hand van zes kernwaarden.

Leidende Principes

Met de manier waarop we binnen REV’IT! met elkaar omgaan, komen we samen verder en kunnen we tegelijker op individueel niveau samen doorgroeien en onszelf verder ontwikkelen. Er wordt van je verwacht deze principes te omarmen zoals de mensen om je heen dat ook doen. Zo bouw ook jij mee aan een werkomgeving waarin we ons allemaal goed kunnen voelen en ons kunnen ontplooien.

Voordelen personeel

We verwachten veel van je als medewerker. Maar in ruil daarvoor proberen we ervoor te zorgen dat je hier een hoop uit je leven kunt halen. Dat betekent ondersteuning, verantwoordelijkheid en middelen om nog beter te worden in je wat je doet, professioneler te worden en te bouwen aan een succesvolle carrière. Alleen hoe waardevol zijn deze zaken als je het niet naar je zin hebt? Daarom investeren we in het creëren van werkomgeving die inspireert, vol plezier, respect en vriendschap, zodat het leven bij REV’IT! altijd zowel prettig als succesvol is.