Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Posted in: Evenementen

Adventure event-kalender 2022

Adventure event-kalender 2022
Avontuur gaat om de connectie. We kunnen weer – we gaan op pad! Binnenkort vind je ons weer op evenementen overal ter wereld en we kunnen niet wachten opnieuw de connectie te maken. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken de beste evenementen van het jaar te bezoeken waar je ons tegenkomt, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld.Adventure event-kalender 2022

Avontuur gaat om de connectie – of je nu de banden aanhaalt met oude vrienden of nieuwe mensen ontmoet, de connectie maakt met de natuur of je bindt met nieuwe culturen. We geloven dat contact maken en houden de absolute basis is en ondanks dat de mogelijkheid tot online interacties een geweldige extra tool gebleken is, gaat er wat ons betreft niets boven elkaar fysiek ontmoeten. Zodoende kunnen we niet wachten weer op pad te gaan en opnieuw die connectie met je te maken, zeker wanneer je ziet op wat voor machtige evenementen je ons tegen kunt komen dit jaar.

We zijn er in 2022 namelijk gewoon weer bij, op een groot aantal grootse adventure-evenementen in Europa en de VS. Die twee jaar-durende pauze heeft het gemis alleen maar groter gemaakt en we kunnen niet wachten die connectie opnieuw te maken en je alles te vertellen en laten zien over de beste producten uit onze adventure-collectie.

Kortom, hoogtijd dat we er weer samen op uit trekken en om je te spreken op een evenement dit jaar.

Europese events
Evento Touratech Travel 2022

Locatie: Niedereschach – Germany
Datum: 27 - 29 May 2022

Het Touratech Travel Event wordt al meer dan twintig jaar georganiseerd en is in die tijd uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende jaarlijkse motorreis-events ter wereld. Motorreizigers van over de hele wereld richten hun voorwiel op Niedereschach, aan de rand van het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland, waar het driedaagsevenement afgetrapt wordt in de spreekwoordelijk achtertuin van het Touratech HQ.

ARTIC Pirineos 2022

Locatie: Canfranc – Spain
Datum: 10 - 12 Juni 2022

Je hebt adventure tour-events, en dan heb je de ARTIC Pirineos Challenge. Het draait bij dit evenement namelijk niet alleen om uitdagende en prachtige routes rijden, door de even zo prachtige landschappen die de Spaanse Pyreneeën te over heeft – nee, er is meer. Tijdens de ARTIC Pirineos Challenge word je geacht een aantal uitdagingen aan te gaan en opdrachten uit te voeren, waarmee je punten kunt verzamelen. Die punten heb je nodig om een gooi te doen naar een aantal indrukwekkende prijzen aan het eind van het event. Hoe indrukwekkend? Denk bijvoorbeeld eens aan het winnen van een REV’IT! Cayenne 2 outfit.

Lés-a-Lés 2022

Locatie: Faro – Portugal
Datum: 9 - 12 Juni 2022

Je weet genoeg over de insteek van het event wanneer je weet dat Lés-a-Lés letterlijk vertaald ‘van uiteinde tot uiteinde’ betekent in het Portugees. Deelnemende rijders gaan bij deze editie van het jaarlijks terugkerende Lés-a-Lés event van start in Faro aan de zuidkust, om vervolgens noordwaarts te rijden over de hele lengte van het land – waanzinnige landschappen en machtig mooie uitzichten inbegrepen – om te finishen in Bragança aan de noordgrens. Voor deze 24e editie verwacht men alleen al 2000 rijders aan de start.

ABR Festival 2022

Locatie: Warwickshire – United Kingdom
Datum: 24 - 26 Juni 2022

De redactie en het team achter Adventure Bike Rider-magazine organiseert opnieuw het Adventure Bike Rider Festival. Op een prachtlocatie in het Britse Warwickshire wordt een niet te missen driedaagsevenement opgebouwd waar je aan actie geen gebrek hebt. Op de locactie krijg je exclusief toegang tot een route van ruim zes kilometer aan adventure-paden, je kunt demo-rijden met de nieuwste modellen en voor live music moet je bij het REV’IT! Music Stage zijn, en dan noemen we nog lang niet alles.

Events in de Verenigde Staten van Amerika
Touratech Rally West 2022

Locatie: Plain, WA – Verenigde Staten van Amerika
Datum: 23 – 26 juni 2022

Bij de Touratech Rally draait het om lekker veel rijden, gezellig kamperen en samen plezier maken bij het kampvuur. Met een uitgangspunt zo simpel en effectief als dat, en het inherente en haast gegarandeerde plezier, snap je goed dat het event in no-time is uitgegroeid tot de grootste samenkomst van adventure-rijders in de Verenigde Staten. Je kunt je lol niet op met georganiseerde groepsritten, er worden rij-clinics en off-roadcursussen gegeven en er staat een veelvoud aan demo-motoren om te proefrijden voor je klaar.

Giant Loop Ride 2022

Locatie: Crane Hot Springs, OR – Verenigde Staten van Amerika
Datum: 3 – 5 juni 2022

Ga met ons mee tijdens de elfde jaarlijkse Giant Loop Ride, een adventure en rally event in de hooggelegen woestijn van Oost-Oregon, met als vertrekpunt het prachtige Crane Hot Springs. Of je nu je je eigen route wilt rijden of er een uit wilt kiezen en je aansluit bij de rijdersgroepen – voor elk soort machine en rijniveau wat wils – episch motorrijden over de mooiste wegen is gegarandeerd.

Get On! Adventure Fest (Sturgis)

Locatie: Black Hills, SD – Verenigde Staten van Amerika
Datum: 14 – 17 Juli 2022

Maak je klaar voor drie dagen plezier en adventure-rijden van wereldklasse in de Black Hills van South Dakota. Of je nou net komt kijken in het trail-rijden of jezelf een expert van de trails durft te noemen, er valt genoeg prachtigs te zien en beleven op de lokale routes. Onder de sterren kamperen hoort erbij en de nieuwste demo-motoren uit het adventure-segment staan klaar om proef te rijden. Wil je je skills naar een hoger niveau tillen? RawHyde Adventures geeft ter plaatse rijcursusses of je kunt een van hun seminars bezoeken.

Touratech Dirt Daze Rally 2022

Locatie: Haverhill, NH – Verenigde Staten van Amerika
Datum: 16 – 21 Augustus 2022

De Touratech DirtDAZE Rally staat voor plezier, avontuur, en je leert ook nog wat tijdens dit meerdaags event voor dual sport- en adventure-rijders. Georganiseerd op de grens tussen New Hampshire en Vermont op de North Haverhill Fairgrounds kun je geweldige ritten rijden – voor elk skillniveau – over zandwegen, gravelpaden en op asfalt. Verder zijn er bijzondere presentaties en kun je allerhande rijtrainingen volgen en heb je aan allerlei stands vol interessante spullen geen gebrek.

Eventi Over and Out 2022

Locatie: meerdere
Datum: meerdere

Over And Out is opgericht om epische rij-events op te zetten en te dienen als startpunt in de wereld van het off-road- en adventure-rijden. De events zijn voor vrouwen die rijden – of willen leren rijden – met wat voor off-road-motorfiets dan ook – cross, enduro, dualsport, ADV, noem maar op. Over And Out zet de deuren wagenwijd open om op eigen terrain events te organiseren waar vrouwelijke rijders epische weekends kunnen beleven, om te rijden, kamperen, rijtrainingen en vooral veel lol te hebben. Hun 2022 event-kalender zit overvol, dus check snel de website voor meer informatie om te zien waar en wanneer jij terecht kunt.

Adventure event-kalender 2022

Met zo veel adventure events om uit te kiezen, is er altijd iets bij jou in de buurt te doen en anders is het de trip erheen altijd waard. Nog niet overtuigd? Check dan onze adventure journals eens voor inspiratie.

Adventure Travel Collectie