Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Posted in: Samenwerkingen

Harley-Davidson x REV’IT!

Harley-Davidson x REV’IT!

Niet Vies van Opschudding

Voor de introductie van de compleet nieuwe Pan America besloot Harley-Davidson een samenwerkingsverband aan te gaan met kledingspecialist REV’IT!. Doel: het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe kledinglijn die tegemoet komt aan de wensen van de meest veeleisende adventure rijders wereldwijd. Kleding die ontwikkeld is om te presteren onder de meest extreme omstandigheden en in het ruigste terrein, net als de motor zelf.

Liever Twee ‘Shields’ Dan Eén

Het is een wagenwijd openstaande ingetrapte deur dat het ‘Bar & Shield’-logo een begrip is over de hele wereld. Harley-Davidson bestaat sinds 1903 en zal gegarandeerd nog goed zijn voor vele decennia bestaansrecht. Hoe het merk dat flikt? Door zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en door zichzelf steeds opnieuw weten uit te vinden. Harley-Davidson blijft maar pionieren vanuit het besef dat verandering de enige constante factor is. Nu meer dan ooit.

Het REV’IT! Shield logo is de belichaming van onze drie kernwaarden Design, Performance en Innovation, zij het dat wij niet kunnen bogen op een ambtstermijn in de motorwereld van meer dan een eeuw. Neemt niet weg dat wij sinds 1995 onophoudelijk en in razend tempo op jacht zijn geweest naar het verbeteren van de rijbeleving van onze rijders. Drang naar innovatie drijft ons tot het ontwerpen van high-performance producten.

Harley Davidson x REV'IT!Harley Davidson x REV'IT!
Enter De Pan America

De nieuwe Pan America is niet Harley-Davidsons eerste initiatief op avontuurlijk motorgebied. In het verleden bouwde de Bar & Shield al meer dan 100.000 WLA’s – beter bekend als ‘Liberators’ – die je feitelijk kunt beschouwen als de eerste echte all-road adventure motor die het merk produceerde. Tot nu toe.

Met het DNA van de WLA als uitgangspunt, is deze totaal nieuwe adventure bike speciaal ontworpen om Harley-Davidson naar de toekomst te lanceren. Een nieuwe doelgroep wordt aangeboord om toegang te geven tot de wereld van Harley-Davidson, zonder dat de fabriek de aandacht mag verliezen voor het design en de performance waar het merk mee geassocieerd wordt. Vanuit het oogpunt van design straalt de Pan America stoerheid en ruigheid uit; de functionele look doet haast Spartaans aan. Maar vergis je niet: deze machine staat bol van de 21e eeuwse techniek en features. De prestaties van de Pan America zullen beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende adventure touring rijders wereldwijd.

Een Match met Kleding

Om alles uit de Pan America te kunnen halen en er maximaal van te genieten, volstaat de motor alleen niet. Je ontkomt domweg niet aan de juiste kleding. En zo kwamen wij in beeld. Het is geen toevalligheid dat we voor de nieuwe all-road onze inspiratie putten uit de Pan American Highway. De Pan America is namelijk ontworpen om tijd- en klimaatzones in compleet comfort te doorkruisen, ongeacht de ondergrond. Nu strekt de Pan American Highway zich uit van Alaska tot en met Argentinië, zodat je tijdens deze onvergetelijke reis er zeker van kunt zijn dat je geconfronteerd wordt met ieder denkbaar weertype en wegdek. Vandaar dat we outfits hebben ontwikkeld die alles trotseren wat je maar op je weg treft. Echt alles.

De Harley-Davidson x REV’IT! collectie bestaat uit twee verschillende technische platforms voor zowel motorrijders als motorrijdsters. Beide pakken zijn all-weather, maar onderscheiden zich door de aanwezige ingebouwde features. De materiaalkeuze, kleurstellingen, details en functionele looks zijn direct afgeleid van de Pan America looks.

Met trots presenteren we beide outfits, inclusief de technische achtergronden. Zodat je de beste keuze kunt maken die past bij je persoonlijke gebruik en smaak. Deze kleding is exclusief verkrijgbaar bij het Harley-Davidson wereldwijde dealernetwerk.

De PassagePremium, Technisch Geavanceerde Outfit

Het Passage motorpak voor zowel heren als dames biedt een alles-in-een oplossing. Dit is dan ook het fundamentele verschil met de Grit. De Passage heeft een gelamineerde buitenstof die vermijdt dat regenwater de stof doordrenkt; hierdoor blijft niet alleen de rijder, maar ook de jas zelf droog en licht in gewicht, wat het comfort tijdens natte en koude motorritten zeer ten goede komt. Op warmere dagen biedt ons gepatenteerde VCS|Aquadefence directe ventilatiesysteem een luchtdoorstroming waar geen enkel ander merk in de motorkleding-business aan kan tippen. De zeer slijtvaste PWR|Shell ripstop buitenstof vormt de juiste balans met het stretch Schöeller C-change materiaal; dit laatste geeft je alle bewegingsvrijheid en blijft je lichaamsvormen volgen.

Bovendien biedt de Passage genoeg bewegingsvrijheid en souplesse om er een middenlaag onder te dragen, zoals de FXRG®. In het binnenwerk zitten onze award-winning SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren aan de schouders, ellebogen en knieën voor een onovertroffen schokabsorptie. Deze worden gecompleteerd door onze flinterdunne SEESMART™ CE-level 1 heupprotectoren en SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector. De Passage jas en broek zijn EN 17092-3:2020 CE-gecertificeerd naar Klasse AA volgens de meest recente norm in beschermende motorkleding. Deze maakt deel uit van de nieuwe Europese PPE-regelgeving (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) inzake impact slijtvastheid, naadsterkte en scheurbestendigheid.

Handschoenen

De Passage handschoenen met korte schacht en praktisch trekbandje zijn extreem comfortabel en gemaakt voor warme omstandigheden dankzij de geventileerde zachte knokkelprotectie aan de handrug en TPU-bescherming aan de handpalm. De geitenleren handpalm biedt duurzaamheid en grip, de stretch stoffen aan de handrug en vingers geven een grote mate van bewegingsvrijheid en bevorderen de ademende eigenschappen. De Passage adventure handschoenen zijn ontwikkeld om te dragen tijdens een rondje aarde en klaar voor alle weerscenario’s die je maar kunt treffen. Dit is te danken aan de hydratex® waterdichte techniek en griptechnologie zodat je handen warmer blijven in de kou en droger wanneer je transpireert. De Passage handschoenen zijn gecertificeerd volgens de meest recente EN 13594:2015 norm inzake beschermende motorhandschoenen.

De GritDe Meest Veelzijdige Adventure Touring Outfit

De Grit is riant voorzien van features die hem maken tot een bijzonder multifunctionele all-weather outfit. Wanneer de uitneembare voeringen worden verwijderd, dan resteert een ideaal pak voor warme omstandigheden door de grote mate van luchtdoorstroming richting het lichaam. De Grit jas heeft een ‘liner to drop’ opbouw, de broek bestaat uit drie verschillende lagen. De zeer slijtvaste buitenlaag is gemaakt van PWR|Shell ripstop met PWR|Shell 600D versterkingen en veiligheidsstiksel. De middelste laag bestaat uit een waterdichte, ademende hydratex® voering, de derde doet dienst als comfortabele, warme thermovoering.

Het functionele ontwerp van het pak vormt een perfecte match met de Pan America in stijl en prestaties. Bovendien kan de Grit wat betreft de hoeveelheid features tippen aan die in een goed gevuld Zwitsers zakmes, waarbij de rijder bepaalt welke items hij onder bepaalde omstandigheden nodig heeft. Houdt de rijder de voeringen erin en de ritssluitingen dicht, kan de Grit winterse omstandigheden te lijf. Met de voeringen eruit en de ventilatiepanelen aan de borst en rug geopend kun je lekker onderweg in zomerse omstandigheden. Om je goed beschermd onderweg te houden, is dit pak tot de tanden bewapend met onze award-winning SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren aan de schouders en ellebogen. SEESMART™ CE-level 1 heupprotectoren en een SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector insert maken de bescherming compleet. De Grit jas en broek zijn EN 17092-3:2020 CE-gecertificeerd naar Klasse AA volgens de meest recente norm in beschermende motorkleding. Deze maakt deel uit van de nieuwe Europese PPE-regelgeving (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) inzake impact slijtvastheid, naadsterkte en scheurbestendigheid.


Handschoenen

Wanneer je de Grit Adventure handschoenen aanschiet, voel je direct hoe een zomerhandschoen moet aanvoelen die de juiste balans vormt tussen comfort en bescherming. TPR flexibele geventileerde knokkels aan de vingers, knokkels en duim bieden bescherming in combinatie met onbeperkte bewegingsvrijheid. Aan de palm zit PWR|Shield verwerkt voor extra slijtvastheid. Deze handschoenen zijn 100% waterdicht en hoewel ze niet uitgerust zijn met thermovoering, kun je er 3 seizoenen mee onderweg. De Grit handschoenen zijn gecertificeerd volgens de meest recente EN 13594:2015 norm inzake beschermende motorhandschoenen.

Het Betere Voetenwerk

Harley-Davidson presenteert premium motorlaarzen voor motorrijd(st)ers als aanvulling op de nieuwe adventure touring outfits. Deze laarzen zijn opgebouwd uit degelijke materialen en topklasse componenten om opgewassen te zijn voor ADV Touring misbruik; seizoen in, seizoen uit.

De Gravel H2O en de Quest Ladies H2O laarzen uit de REV”IT! collectie zijn gecertificeerd volgens de meest recente EN 13634:2017 norm in beschermende motorschoenen en -laarzen en daarom de ideale reisgenoot bij je volgende avontuur.

Niet Geschoten, Altijd Mis

Het vraagt enorm veel moed om uit je comfort zone te treden, vooral met een hondstrouwe achterban in je merk. Zo’n stap nemen, daar hebben we heel veel bewondering voor. Harley-Davidsons besluit om frontaal dit nieuwe territorium te ontginnen is een bewonderenswaardige move; daarom zijn we zeer trots samen met Harley-Davidson dit pad naar de toekomst in te slaan.

Want twee shields is altijd beter dan eentje.Exclusief verkrijgbaar bij Harley-Davidson dealers wereldwijd.