Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Idaho BDR x Harley-Davidson Pan America

Idaho BDR x Harley-Davidson Pan America
Op avontuur met het REV'IT! Women's TeamSoms zoek je avontuur, soms weet het avontuur jou eerder te vinden.
Inspiratie voor Avontuur

Het Women’s Adventure Team heeft altijd als verlengstuk gefungeerd van REV’IT!’s missie: inspiratie bieden aan de community wereldwijd om erop uit te trekken op de motor. Wij ondersteunen onze #revitriders in het bijwonen van evenementen en het afstruinen van off-road paden om de wereld te laten zien wat mogelijk is wanneer je een positieve houding koppelt aan vastberadenheid en passie, ongeacht identiteit of eventuele beperkingen.

Deze keer was de aanleiding extra bijzonder: onze vrienden van Harley-Davidson kwamen met het verzoek ons team van vrouwelijke avonturiers in te schakelen. De achterliggende gedachte was te zien hoe persoonlijke grenzen verlegd zouden worden bij een avontuur aan boord van de innovatieve Harley-Davidson Pan America. Dit is hun verhaal.

Wie:
  • Amelia Nunn – Teamlid sinds 2017, onverhard adventure & off-road rijdster, gevestigd in New Jersey.
  • Erika Tango Bean – Teamlid sinds 2017, avontuurlijk toerrijdster. Vanuit Arizona verzeild geraakt in New York City.
  • Jenna West – Teamlid sinds 2018, ADV-rijdster uit Indiana.
Waar:
  • Een selectie achteraf gelegen gebieden, inclusief delen van de ID Backcountry Discovery Route.
  • Gebieden met bergpassen en veeleisend technisch terrein.
Wat:
  • De nieuwe Harley-Davidson Pan America all-road/ADV-motor.
  • Het REV’IT! Tornado 3 Ladies adventure pak voor warme omstandigheden.
  • De met de Red Dot Award bekroonde REV’IT! Expedition H2O adventure laarzen.
  • De nieuwe Kriega x REV’IT! rugzakkencollectie met waterreservoir
Wanneer:
  • Juli 2021, hartje zomer in Idaho met hittegolven van +37 graden Celsius en onvoorspelbare weersomstandigheden.
BOISE – PINE, IDAflevering 1:Jenna Goes West

Het vrouwenteam vertrekt vanuit Boise naar het startpunt van hun Idaho Backcountry Discovery Route (IDBDR). Maar niet zonder nog wat obstakels te moeten overwinnen: Amelia is in gevecht met een groter formaat motor dan ze normaal gewend is, Erika springt in het diepe qua technisch off-road rijden en Jenna bereidt zich voor op haar eerste kampeerervaring tijdens een motortocht.

IDAHO BACKCOUNTRYAflevering 2:Bean There, Done That

Eenmaal verzeild geraakt in donker Idaho, slaat het team haar basiskamp op en gaan de dames op pad voor de meest uitdagende ritten tot dan toe. Onderweg treffen ze medereizigers en een aantal onvoorziene obstakels. Na een lange dag rijden blikken de vrouwen terug op hun ervaringen. Maar Moeder Natuur heeft die nacht nog wat verrassingen in petto.

DE LAATSTE DAGAflevering 3:Millie On The Move

Het team ontwaakt in een fraai decor vol naaldbomen als serene start van een dag met de nodige uitdagingen. IJle lucht op grote hoogte, stromende rivieren en listige obstakels vormen maar enkele hordes die de vrouwen met het nodige doorzettingsvermogen en teamwork moeten zien te overwinnen. In het laatste deel van de reis trekken ze het gas van hun Pan America’s eens goed open als slotakkoord, waarna ze terugblikken op drie dagen met onvergetelijke ervaringen.

Volg het Avontuur

Mis geen enkele aflevering en blijf het Women’s ADV Riding Team volgen op Instagram @revit_adventure.

Ook kun je op social media laten weten hoe je actief bent gebleven in de ADV-community met de tag @revit_adventure en met gebruikmaking van #WeADV.