Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Merchandise

Merchandise Merchandise
Helaas kunnen we je selectie niet terugvinden.

We weten hoe belangrijk het is om er goed op en naast de motor uit te zien. Natuurlijk speelt veiligheid een belangrijke rol bij motorkleding, maar als je rondloopt wil je er ook stijlvol uitzien.

Neem eens een kijkje bij onze merchandisecollectie voor je streetlook. Een ongewenst helmkapsel verberg je perfect met een van onze petten! We hebben ze in verschillende kleuren en modellen en je kunt ze perfect combineren met je outfit.

Als je je niet per se wil opdoffen kun je kiezen voor een van onze T-shirts. Die hebben een mooie vrouwelijke snit en een aansluitende pasvorm. Ze hebben geen onnodige massa en zijn beschikbaar in klassiek zwart en wit.

We hebben in onze merchandisecollectie ook mooie sweaters die perfect zijn voor op kantoor of voor een relaxte avond uit. Ze zijn lekker zacht en door de mooie details bij de schouders hebben ze net wat extra's. Combineer ze met jeans en casual schoenen en je bent er helemaal klaar voor!

Ben je op zoek naar een mooi en comfortabel sweatvest? Wij hebben precies wat je zoekt. We hebben ze in zwart en lichtgrijs en daarmee hoef je nooit meer na te denken over wat je aandoet als je van huis gaat. Dit sweatvest is zo veelzijdig dat je er meteen verliefd op wordt als je 'm aantrekt. Dat weten we heel zeker.

Wat je ook doet als je van je motor afstapt, onze merchandisecollectie past perfect bij jouw garderobe.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen