Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Handschoenen

Handschoenen Handschoenen
Filteren: 2
Bekijken als
Switch view
Switch view

17 producten

per pagina
 1. Kleur
  Wit-Zwart
 2. Kleur
  Zwart-Neon Geel
 3. Kleur
  Zwart-Rood
 4. Kleur
  Zwart-Wit
 5. Kleur
  Zwart
 6. Kleur
  Neon Geel-Zwart
 7. Kleur
  Zwart-Rood
 8. Kleur
  Zwart-Wit
 9. Kleur
  Zwart
 10. Kleur
  Zwart-Grijs
 11. Kleur
  Neon Rood-Zwart
 12. Kleur
  Neon Geel-Zwart
 13. Kleur
  Zwart
 14. Kleur
  Zwart-Wit
 15. Kleur
  Licht Grijs-Zwart
 16. Kleur
  Zwart
 17. Kleur
  Rood-Zwart
Filteren: 2
Bekijken als
Switch view
Switch view

17 producten

per pagina

REV'IT! motorhandschoenen

Waar, wanneer en hoe u ook motorrijdt, wij zorgen ervoor dat u altijd keuze hebt uit een uitgebreid assortiment motorhandschoenen. We letten echt op de allerkleinste details; niet alleen op het gebied van veiligheid, maar ook bij het ontwerp. We willen dat uw handen goed beschermd zijn, maar ook dat u er op uw best uitziet.


Comfortabele motorhandschoenen

We gebruiken verschillende materialen en stoffen om onze motorhandschoenen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo gebruiken we bij de constructie van onze motorhandschoenen bijvoorbeeld: rundleer, 3D-airmesh, corduroy, tweerichtingsstretch, suède enzovoort.


Connect Finger Tip in REV'IT! motorhandschoenen

Onze motorhandschoenen voelen niet alleen aan als een tweede huid, ze zorgen er ook voor dat uw leven op twee wielen een stuk eenvoudiger wordt. Een aantal van onze handschoenen is bijvoorbeeld voorzien van de Connect Finger Tip.

Hoe dat werkt? Het geleidende leer in de vingertoppen geeft de elektrische spanning van uw vingers door. Dit betekent dat u een touchscreen kunt bedienen met uw handschoenen aan. Dus als u even bent afgestapt om iets op te zoeken op uw smartphone, hoef u ze niet uit te doen.


GORE-TEX motorhandschoenen

Voor mensen die ook rijden bij slecht weer, gebruiken we GORE-TEX of het in-house ontwikkelde hydratex® om het regenwater buiten te houden en de motorhandschoenen te laten ademen. Mensen die in vooral in de zomer of bij warm weer rijden, kunnen rekenen op onze motorhandschoenen met perfect geplaatste ventilatie. De lucht stroomt door uw motorhandschoenen, zodat u handen koel en comfortabel blijven.


Motorhandschoenen en veiligheid

Knokkelbescherming en hard-shell knokkelbescherming, handpalmen met versterkte PWR|shield-bescherming en reflectoren zijn slechts een paar elementen die onze motorhandschoenen nóg veiliger maken. Ze worden tevens geleverd in verschillende lengtes, zodat ze uw polsen of nog meer kunnen beschermen – precies zoals u dat wilt.

Warm weer, koude dagen, op straat of op het circuit; hoe u ook rijdt, uw handen zijn goed beschermd met onze uitgebreide en gevarieerde motorhandschoen collectie.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen