Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Jeans

Jeans Jeans
Filteren:
Bekijken als
Switch view
Switch view

18 producten

per pagina
 1. Kleur
  Middenblauw Used
 2. Kleur
  Middengrijs Used
 3. Kleur
  Donkerblauw Used
 4. Kleur
  Classic Blue Used
 5. Kleur
  Donkergrijs
 6. Kleur
  Donkergrijs Used
 7. Kleur
  Lichtblauw Used
 8. Kleur
  Medium Blue
 9. Kleur
  Lichtgrijs Used
 10. Kleur
  Donkerblauw
 11. Kleur
  Medium Blue
 12. Kleur
  Zwart
 13. Kleur
  Classic Blue Used
 14. Kleur
  Donkergrijs Used
 15. Kleur
  Donkerblauw
 16. Kleur
  Middengrijs Used
 17. Kleur
  Zwart
  Jeans Moto
  239,99
 18. Kleur
  Lichtblauw Used
Filteren:
Bekijken als
Switch view
Switch view

18 producten

per pagina

REV'IT! motorjeans

Onze passie voor het creëren van hoogwaardige motorkleding wordt nog eens extra benadrukt door onze motorjeans collectie voor heren. We maken motorjeans die niet alleen comfortabel en beschermend zijn, maar ook stijlvol en divers.


Motorjeans in uw stijl

Onze motorjeans zijn verkrijgbaar in vier verschillende stijlen: ruim, normaal, strak en smal toelopend. Al onze motorjeans zijn voorzien van een label en een slimme quick-scan-stip die duidelijk aangegeven tot welke categorie ze behoren.


CORDURA® DENIM

Het CORDURA® DENIM dat we voor onze motorjeans gebruiken is van nature al bijzonder slijtvast. Maar dat was voor ons nog niet genoeg. We hebben dit Cordura® gecombineerd met het in-house door REV'IT! ontwikkelde PWR|shield. De combinatie van deze stoffen, samen met onze SEESMART™-protectors, heeft geresulteerd in een materiaal dat extreem slijtvast en stevig is. Onze PWR|shield-voering wordt speciaal aangebracht op de impactzones op de knieën, heupen en de rug, plaatsen die bij een valpartij extra bescherming en steun nodig hebben. 


Veilige motorjeans met SEESMART™

Elke motorjeans uit onze denimcollectie is voorzien van SEESMART™-protectors op de knieën en biedt de mogelijkheid om een extra heupbeschermer te plaatsen. We gebruiken bovendien driedubbele stiknaden om onze zomen te versterken.

Een reflector van 3M™ Scotchlite zorgt ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent.


Motorjeans in combinatie met riem

Wanneer u één van onze leren of stoffen motorjassen, of misschien zelfs een overshirt, aan onze motorjeans wilt vastmaken, is dat heel eenvoudig. Haal één van onze riemen door de lussen van uw motorjeans en bevestig de verbindingsrits aan uw motorjas/overshirt. Zo bent u altijd goed beschermd tegen weer en wind.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen