Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Motorpakken

Motorpakken Motorpakken
Filteren:
Bekijken als
Switch view
Switch view

17 producten

per pagina
 1. Kleur
  Wit-Neon Rood
 2. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 3. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 4. Kleur
  Zwart-Neon Geel
 5. Kleur
  Zwart-Wit
 6. Kleur
  Zwart-Neon Rood
  Combi Argon 2
   849,99
 7. Kleur
  Zwart-Wit
  Combi Argon 2
   849,99
 8. Kleur
  Zwart-Neon Geel
 9. Kleur
  Zwart-Wit
 10. Kleur
  Zwart-Grijs
 11. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 12. Kleur
  Zwart-Blauw
 13. Kleur
  Antraciet-Neon Rood
 14. Kleur
  Wit-Neon Rood
  Combi Beta
   749,99
 15. Kleur
  Wit-Blauw
 16. Kleur
  Antraciet-Neon Rood
  Combi Beta
   749,99
 17. Kleur
  Zwart-Wit
  Combi Beta
   749,99
Filteren:
Bekijken als
Switch view
Switch view

17 producten

per pagina

REV'IT! Eendelige leren motorpakken

Al onze eendelige leren motorpakken motorpakken hebben een eigen persoonlijkheid – of u nu kiest voor een geavanceerd racepak of een pak dat past bij uw motor, bij ons kunt u kiezen uit verschillende stijlen.


MotoGP geïnspireerd

Onze eendelige motorpakken zijn gemaakt van de allerbeste en meest exclusieve materialen. Ze zijn geïnspireerd door eliteraces zoals de MotoGP, maar ook door het verleden. Zo vindt u een moderne interpretatie van een retro-motorpak, boordevol hypermoderne bescherming en technologie. Maar ook een eendelig motorpak met verlaagd nubukleer. Omdat we geprobeerd hebben de status quo uit te dagen en de grenzen te verleggen met het ontwerp van onze eendelige motorpakken, herkent u direct een echt REV’IT!-motorpak. Dit is geen gewone motorkleding, al onze ontwerpen houden u veilig en zorgen ervoor dat u er op uw best uitziet.


Features in onze eendelige motorpakken

Een aantal features die u kunt vinden in onze eendelige motorpakken zijn: stretchpanelen van PWR|Kevlar, CE-gecertificeerde bescherming op de schouders, ellebogen, heupen en knieën, dual-comp-bescherming en nog veel meer. Deze motorpakken bieden bovendien de mogelijkheid om een CE-level 2-rugprotector te plaatsen.

Onze eendelige motorpakken zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals Monaco-rundleer, neopreen, Augustini-rundleer, 3D-airmesh enzovoort.

Afhankelijk van het seizoen waarin u het liefst rijdt, zult u merken dat perfect geplaatste perforatie ervoor zorgt dat er verkoelende lucht langs uw lichaam stroomt, ook op de warmste dagen van het jaar. Het is ook ideaal als u in de hete zon langs het circuit staat te wachten tot het uw beurt is.


Hydrabag in onze motorpakken

Het is bovendien mogelijk om een hydrabag aan te sluiten op onze speedhumps, zodat u al uw vloeistoffen bij u kunt houden, waar u ook bent – op het asfalt of op het circuit. Vind nu uw perfecte eendelige motorpak in onze motorpakcollectie.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen