Free delivery and free returns from $99

Schoenen

Schoenen Schoenen
Filteren: 1
View as
Switch view
Switch view

18 Items

per pagina
 1. Kleur
  Olijfgroen-Wit
 2. Kleur
  Zwart-Neon Geel
 3. Kleur
  Licht Grijs-Grijs
 4. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 5. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 6. Kleur
  Licht Grijs-Neon Geel
 7. Kleur
  Olijfgroen-Wit
 8. Kleur
  Zwart
 9. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 10. Kleur
  Zwart-Blauw
 11. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 12. Kleur
  Zwart
 13. Kleur
  Zwart
 14. Kleur
  Licht Grijs-Wit
 15. Kleur
  Wit-Neon Geel
 16. Kleur
  Zwart-Neon Rood
 17. Kleur
  Grijs-Neon Geel
 18. Kleur
  Zwart-Wit
Filteren: 1
View as
Switch view
Switch view

18 Items

per pagina

Nu hoef je geen andere schoenen meer aan te trekken als je van de motor af stapt. Onze herenschoenen bieden optimale bescherming, maar zijn tegelijkertijd zo stijlvol dat je probleemloos je motor kunt wegzetten en te voet verder kunt gaan. Of je nu op zoek bent naar een casual ontwerp, of toch liever gaat voor sjiek; bij ons heb je meer dan genoeg keuze!

Wat kun je verwachten van de schoenen van REV'IT!? Heel veel. Met name comfort tijdens het lopen. Het anatomisch gevormde voetbed is speciaal ontwikkeld voor maximaal comfort, ook als je niet op de motor zit. En je wil er toch niet uitzien als een robot als je in je motorschoenen rondloopt? Met onze schoenen hoeft dat ook helemaal niet!
Om ervoor te zorgen dat je schoenen er altijd op hun best uitzien, zijn ze voorzien van een beschermende strook die het leer beschermt als je op de motor schakelt.

De neus en hiel van de laars zijn versterkt met een thermisch gevormde teen-/hielkap van verhard kunststof. Dat betekent dat het kunststof op hoge temperatuur de perfecte pasvorm heeft gekregen. Hierdoor voel je er misschien niets van, maar je hebt er wel voordeel van op momenten dat je het echt nodig hebt.

Wat het weer ook doet, al onze schoenen zijn waterafstotend. De Royale H2O is zelfs 100% waterdicht – en ademend – dankzij de hydratex® z-voering.

En nu we het er toch over hebben, onze schoenen met veters hebben een overlappende tongconstructie die wind, water en vuil buiten houdt. Onze schoenen met ritsen hebben een V-flap achter de rits met dezelfde functie. En de reflectoren zorgen ervoor dat je zichtbaar bent, overdag én 's nachts.

Onze schoenen hebben natuurlijk altijd twee functies: ze beschermen je voeten en je persoonlijke stijl. Daarom zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en modellen, zodat jij geen compromissen hoeft te sluiten.

The article has been added to your cart.