Gratis verzending en retour vanaf €99,-
HQ
The house of Design, Performance, and Innovation
Discover
Een zwarte monoliet rijst hoog op vanuit de grasrijke bermen van de A59 en zorgt voor een subtiel contrast tussen innovatie en natuur. Dit is een omgeving die ontworpen is om je te omringen met kwaliteit, innovatie en inspiratie.
‘Jullie zijn gek’, zeiden ze

Ieder randje, tot op de millimeter perfect afgewerkt.
Iedere ruimte, opgetrokken in de juiste kleur.
Kostbaar onroerend goed, maximaal benut door luchtige, hoge plafonds.
Opnieuw gespoten magazijnapparatuur.
Alles dat niet past in pure esthetiek, overgehuisd naar elders.

De moeite. De details. De kwaliteit. Voor sommigen lijkt het gekkenwerk, maar voor ons is het noodzaak. Een noodzaak om onze omgeving op dezelfde manier te benaderen als dat we doen met onze producten: vastberaden, precies, nauwgezet.

Hier werken moet voelen als het dragen van REV’IT!-kleding; dat je het gevoel hebt gehuld te zijn in topkwaliteit design en innovatie, dat je je vertrouwd voelt, uitgerust bent met de tools om te presteren, de inspiratie hebt om jezelf verder vooruit te stuwen dan ooit tevoren.

Kom werken op een speciale plek

Zet je eerste stap achter de verbluffende zwarte façade van het REV’IT! hoofdkantoor in een behaaglijk warm, uitnodigend interieur dat zindert van onze mensen en producten. Iedere fraaie centimeter is bedachtzaam gemaakt, zorgvuldig ontworpen om je iedere dag te inspireren.

Verbind en creëer

Indrukwekkende glazen muren rijzen op rond ieders werkplek, waardoor openheid en transparantie ontstaat, goed voor een heldere communicatie en samenwerking tussen de verscheidene interessante, bedachtzame mensen van REV’IT!.

Omgeef jezelf met innovatie

Een slim gebouw voor een slim merk. Innovatie stroomt door het atrium en dwarrelt rond over iedere verdieping. Intelligent modulair design maakt het mogelijk onze ruimtes aan te passen en onze percepties om te schakelen.

Neem je werk serieus

De beste tools stimuleren je om je werk op de beste manier uit te voeren. Een strijd met overjarige apparatuur zul je niet hoeven leveren. We hebben investeringen gedaan om je de nieuwste apparatuur te geven, materiaal waardoor je je kunt focussen op waarvoor je hier bent.

Neem jezelf serieus

We hebben geprobeerd aan alles te denken wat je nodig hebt om voor je gezondheid te zorgen. Je kunt voor een workout de gym induiken, uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Je kunt je lichaam en geest voeden in een gastvrij restaurant waar je ook echt je tijd in wilt doorbrengen (dus niet een dertien in een dozijn kantoorkantine). Tot slot hebben we je werkplek voorzien van zit-sta bureaus en privéruimtes voor wanneer je jezelf echt wilt afsluiten en je extra geconcentreerd aan het werk wilt zijn.

Neem onze wereld serieus

Kom bij een bedrijf dat zich aanpast om onze toekomst te beschermen. Het REV’IT! hoofdkantoor is uitgevoerd met genoeg zonnepanelen om meer elektriciteit op te wekken dan we verbruiken, zodat we overtollige groene energie kunnen terug leveren aan het net voor anderen. Al het glaswerk is driedubbel gelaagd om ons energieverbruik te verlagen. Ook vind je laadpunten in onze parkeerplaats voor elektrische voertuigen.

Onze Werkomgeving
Ontdek meer over onze inspirerende ruimtes of raadpleeg onze huidige vacatures.