Gratis verzending en retour vanaf €99,-
05

Retourneren

Ook al was je tijdens het bestellen helemaal zeker van je zaak, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je aankoop uiteindelijk niet aan de verwachtingen voldoet. We leggen je uit hoe de retourprocedure verloopt.

Kan ik online bestelde artikelen retourneren?

Natuurlijk, geen probleem. Wanneer het bestelde artikel niet naar wens is, kun je het binnen 30 dagen naar ons terugsturen. Noot: het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn en dient in de originele verpakking en met alle aanhangende labels en tags teruggestuurd worden.

 

Kan ik het bestelde product ruilen?

Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om artikelen te ruilen. Je dient het artikel terug te sturen waarna wij het aankoopbedrag terugstorten. Heb je het bestelde artikel liever in een andere maat of kleur, plaats dan via onze website een nieuwe bestelling.

 

Ik ben mijn retourformulier/retourlabel kwijt. Wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je verder.

Hoe lang duurt het voordat het bedrag is teruggestort?

Na aankomst van het artikel in ons magazijn en verwerking, streven we ernaar het bedrag binnen drie werkdagen terug te storten (afhankelijk van de betaalwijze bij aankoop), met een maximum van 14 dagen. Het bedrag wordt altijd teruggestort naar de oorspronkelijke betaalwijze/rekening.

 

Hoe zend ik een artikel/bestelling retour?

Je kunt je bestelling of artikel(en) retourneren met het Retourformulier dat je hebt onvangen in je inbox. Het enige wat je hoeft te doen is de reden van retourneren aan te geven op dit Retourformulier en het in de doos te bij te sluiten. Plak het bijgevoegde retourlabel op de doos en geef deze af bij je dichtstbijzijnde DPD-afgiftepunt. Vraag bij de DPD-locatie om een bewijs van afgifte met een Track & Trace-code.

 

Kan ik een artikel dat ik heb gekocht bij een officiële REV’IT! dealer naar jullie sturen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wél kun je het artikel/de artikelen terugbrengen naar jouw REV’IT! dealer. De transactie wordt dan verwerkt op de plek van aankoop.