Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Rugzak Kriega Hydrapak® 3,75L

Heavy duty, military-grade 3,75 liter waterreservoir voor onze motorrugtassen.

geen
De Kriega Hydrapak® is een heavy duty, van de militaire wereld afgeleid 3,75 liter reservoir met een geïsoleerde drinkslang, compatible...
Lees meer
What's my size?
of vind een dealer
Waardering:
0% of 100
0 (0)
 79,99
Please choose your size
  • TWEE JAAR GARANTIE
    Ontworpen voor duurzaamheid.
  • CONTACT MET KLANTENSERVICE
    We staan voor je klaar.
  • GRATIS VERZENDING & RETOUR
    Bestellingen boven de € 99,-
Productdetails
Productinformatie
De Kriega Hydrapak® is een heavy duty, van de militaire wereld afgeleid 3,75 liter reservoir met een geïsoleerde drinkslang, compatible met al onze rugtassen. Het 'First Wave' reservoir is zeer solide uitgevoerd en ontworpen voor alle omgevingen en temperaturen. Een Wide Slide-Seal™ bovenkant vergemakkelijkt het vullen en zorgt voor een lekvrije afdichting. Daarnaast heeft de duurzame Hydrofusion™ slang een ingebouwde isolatie waardoor vloeistof zelfs onder de heetste omstandigheden koel blijft.

De slang is voorzien van een Surge™ Bite Valve met een draaisluiting en beschermende cover om de bijtklep schoon te houden. De Velcro® connector maakt het een peulenschil om de slang aan je rugzak te bevestigen, om zo een rondslingerende slang te voorkomen. Wil je de Hydrabag verwijderen van je rugzak, dan kan dat eenvoudig door middel van de Plug-N-Play™ verbinding waarmee de drinkslang kan worden ontkoppeld (een automatische sluitklep voorkomt lekkage). Vervolgens kan het reservoir verwijderd en opnieuw gevuld worden. Ook is het reservoir binnenste buiten te keren voor eenvoudig reinigen, drogen en onderhoud.

Blijf jezelf hydrateren tijdens ieder avontuur.
Reviews
Schrijf je eigen review

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jouw review:Rugzak Kriega Hydrapak® 3,75L
Jouw beoordeling
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen