Free delivery and free returns from $99

Handschoenen Chevron 3

Volledig leren handschoenen met korte schacht voor sportieve straatrijders
De Chevron 3 handschoenen met korte schacht zijn een doorontwikkeling van een evergreen uit onze collectie. Deze derde generatie...
Find out more
Size guide
or find a dealer
Rating:
0% of 100
0 (0)
94.99
Please choose your size
 • 2 Year warranty
  Ontworpen voor duurzaamheid.
 • CONTACT MET KLANTENSERVICE
  We staan voor je klaar.
 • FREE SHIPPING & RETURNS
  For Orders over $99
 • Niveau gecertificeerd
  Volgens de EN 13594:2015 standaard
Product details
Product information
De Chevron 3 handschoenen met korte schacht zijn een doorontwikkeling van een evergreen uit onze collectie. Deze derde generatie borduurt voort op de reputatie van zijn voorgangers.

Behalve verbeteringen in pasvorm die zowel de bewegingsvrijheid als het comfort ten goede komen, kregen de Chevron 3 handschoenen een volledig redesign te verwerken voor een toekomstbestendige styling die beter aansluit bij onze complete sportcollectie.

Behalve de protectie afkomstig van de slijtvaste, deels geventileerde lederen buitenstof, bieden de matcarbon knokkelprotectoren en de hard-shell palm sliders de broodnodige bescherming bij ongewenst contact met het wegdek.
Comfort features

Verstelmogelijkheden

Stretch lipjes aan vingers

Stretch lipjes aan duim


Sluiting

Klittenband sluiting


Voering

Tri-fleece voering
Deze polyester tricotstof wordt gebruikt voor de voering van handschoenen en wordt opgeruwd om extra warmte te geven zonder volume toe te voegen. De voering voert vocht af zodat de handen niet klam worden.


Kenmerken

Stiknaden aan buitenkant
De PWR|Yarn stiknaad is aan de buitenkant van de handschoen geplaatst. Hierdoor drukken de naden niet in de hand, wat het door coureurs gewenste ultieme vingertoppengevoel ten goede komt.

Kort manchet

Klimaatregulering

Ventilatie

Geperforeerd textiel

Ventilatiegaten

Bescherming in dit product

Protectie

Carbon hardshell knokkel

Guterman stiksel buitennaad
In marketingtermen: PWR yarn.

Temperfoam® vingerknokkels
Dit zelfvormende foam wordt gebruikt op plekken waar bewegingsvrijheid en pasvorm van cruciaal belang zijn, zoals op de vingerknokkels. Temperfoam® is er in een massieve en geperforeerde variant.

Temperfoam® duimknokkel

TPU hardshell palm slider
De palm slider is gemaakt van een duurzaam en slijtvast TPU-materiaal in de handpalm van de handschoen. Deze slider zorgt ervoor dat de handschoen over het asfalt glijdt bij een schuiver. Handschoenen die zijn uitgerust met deze sliders zijn aanzienlijk slijtvaster en verminderen daardoor het risico op verwondingen.


Materiaal buitenstof

Rundleer
In dit kledingstuk is rundleder toegepast voor een optimale pasvorm en bescherming.

Geitenleer
Gelooid geitenleder staat te boek als extreem duurzaam en wordt vaak gebruikt voor handschoenen en andere producten die zacht moeten aanvoelen.

PU kunstleder

Certification
Deze handschoenen zijn gecertificeerd volgens de EN 13594 standaard, gepubliceerd in 2015 en hebben klasse Niveau gecertificeerd behaald. Klik hier voor meer informatie over certificering.
Reviews
Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers van een REV'IT! account kunnen reviews indienen. Log in of maak een account aan. inloggen of maak een account aan
The article has been added to your cart.