Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Handschoenen Hydra 2 H2O Ladies

Waterdichte, met fleece gevoerde handschoenen met korte schacht voor urban motorrijdsters

geen
Wij doorzien het belang van warme, goed bruikbare handen tijdens koude ritten; warmte en functionaliteit zijn van cruciaal belang....
Lees meer
What's my size?
of vind een dealer
Waardering:
0% of 100
0 (0)
 89,99
Please choose your size
 • TWEE JAAR GARANTIE
  Ontworpen voor duurzaamheid.
 • CONTACT MET KLANTENSERVICE
  We staan voor je klaar.
 • GRATIS VERZENDING & RETOUR
  Bestellingen boven de € 99,-
 • usp_img
  Level 1 KP certified
  According to the EN 13594:2015 standard
Key benefits
 • Biedt extra grip/gevoel aan het stuur
 • Houdt je droog
 • Isolerend / Houdt je warm
Handschoenen Hydra 2 H2O Ladies
Key benefits
Features
Productdetails
Productinformatie
Wij doorzien het belang van warme, goed bruikbare handen tijdens koude ritten; warmte en functionaliteit zijn van cruciaal belang. Handen die bevroren aanvoelen zijn immers lang niet flexibel en gevoelig genoeg als ze horen te zijn. Tegelijkertijd begrijpen we goed dat niet iedereen zich de luxe van verwarmde handvatten kan veroorloven. En daarom hebben onze Hydra 2 H2O handschoenen zoveel bestaansrecht.

Gevoerd als ze zijn met Thinsulate® G en polar fleece, zijn ze ontworpen om koude en natte urban dagen te trotseren. Ons veelgeprezen hydratex® membraan (het H2O onderdeel van de motorhandschoenen) wordt gebruikt in een Z-liner constructie met McFit® technologie voor een blijvend comfortabel en droog gevoel tijdens iedere rit.

Over pasvorm gesproken: deze motorhandschoenen hebben we ontwikkeld met een specifieke damespasvorm voor ogen; het zijn dus geen krapper gesneden herenvarianten. Ze zijn speciaal bedacht voor het strelen en beschermen van de vrouwenhand op de meest comfortabele manier denkbaar. De buitenstof is opgebouwd uit diverse materialen; slijtvast trommelgeverfd geitenleer bedekt de handpalm terwijl de rug van de hand uitgevoerd is in PWR|shell stretch.

Voor de broodnodige bescherming zijn de Hydra 2 H2O motorhandschoenen uitgerust met onze - door een brede ribstof overtrokken - hard-shell knokkel, een Temperfoam® palm slider, Temperfoam® vinger- en duimknokkels en een extra laag PWR|shield op de handpalm. Gestileerd in een fraai slank design, bestand tegen de elementen; de Hydra 2 H2O motorhandschoenen zijn klaar voor wat de weg en het weer in petto hebben.
Comfort features

Verstelmogelijkheden

Verstelriempje aan de pols
Het klittenband verstelriempje aan de polsen zorgt voor een optimale verstelling en pasvorm bij gebruik van de handschoenen. Bij ieder gebruik is er een ideale, comfortabele pasvorm.


Kenmerken

Connect Finger Tip
Nooit meer handschoenen uittrekken om een telefoontje te beantwoorden of navigatie te bedienen. De Connect Finger Tip (geleidende vingertop) is speciaal ontwikkeld om touchscreens te bedienen.

Gebreid manchet
De gebreide manchetten houden rijwind tegen en bieden hierdoor extra warmte en comfort.

Vizierwisser
Het materiaal aan de wijsvinger van de handschoen functioneert als ruitenwisser. De wisser veegt water en vocht van het vizier voor een beter zicht tijdens natte motorritten.

Klimaatregulering

Waterdichtheid

hydratex|Z-liner met McFit® technologie


Isolatie

3M™ Thinsulate™ G 100g
Thinsulate™ G isolatie heeft grote luchtkamers die warmte vasthouden, wat een kledingstuk langdurig extreem warm houdt. De ruime luchtkamers maken het kledingstuk bovendien licht en sneldrogend .

polar fleece

Bescherming in dit product

Protectie

Hardshell knokkel

PWR|Shield in handpalm
PWR|Shield wordt gemaakt met een unieke breitechniek, wat leidt tot een stof met ongekende snij-, scheur- en slijtbestendigheid. Dit product heeft PWR|Shield in de handpalm.

Temperfoam® vingerknokkels
Dit zelfvormende foam wordt gebruikt op plekken waar bewegingsvrijheid en pasvorm van cruciaal belang zijn, zoals op de vingerknokkels. Temperfoam® is er in een massieve en geperforeerde variant.

Temperfoam® palm slider

Temperfoam® duimknokkel


Materiaal buitenstof

Geleidende vingertopstof
Nooit meer handschoenen uittrekken om een telefoontje te beantwoorden of navigatie te bedienen. De geleidende vingertop is speciaal ontwikkeld om touchscreens te bedienen.

Flock PU
Flocking is een proces waarbij kleine vezeldeeltjes (flock genaamd) aan een oppervlak gehecht worden. Dit proces levert een structuur op die water opneemt.

Geitenleer
Gelooid geitenleder staat te boek als extreem duurzaam en wordt vaak gebruikt voor handschoenen en andere producten die zacht moeten aanvoelen.

PU (polyurethaan) gecoate stof

PWR|Shell

PWR|Shell brede rib

PWR|Shell stretch


Zichtbaarheid

Reflectie aan vinger

wash & care

Outershell

Do not wash
Do not bleach
Do not tumble dry
Do not iron
Do not dry clean
Certificering
Deze handschoenen zijn gecertificeerd volgens de EN 13594 standaard, gepubliceerd in 2015 en hebben klasse Level 1 KP behaald. Klik hier voor meer informatie over certificering.
Reviews
Schrijf je eigen review

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jouw review:Handschoenen Hydra 2 H2O Ladies
Jouw beoordeling
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen