Free delivery and free returns from $99

Jas Cordite

Karakteristiek volnerf leren jack met uitneembare thermo bodywarmer
De REV’IT! Cordite is zo’n jack dat je niet alleen met meer dan een oogopslag moet bekijken, maar ook extra goed moet voelen. Pas dan...
Find out more
Size guide
or find a dealer
Rating:
0% of 100
0 (0)
399.99
Please choose your size
 • 2 Year warranty
  Ontworpen voor duurzaamheid.
 • CONTACT MET KLANTENSERVICE
  We staan voor je klaar.
 • FREE SHIPPING & RETURNS
  For Orders over $99
 • Klasse AA gecertificeerd
  Volgens de prEN 17092-3:2018 standaard
Features
Product details
Product information
De REV’IT! Cordite is zo’n jack dat je niet alleen met meer dan een oogopslag moet bekijken, maar ook extra goed moet voelen. Pas dan zul je tot de conclusie komen dat je te maken hebt met een 100% op motorrijden voorbereid jack. Het voelt extreem zacht aan, heeft een modieuze pasvorm en voldoet toch aan alle vereisten als het gaat om het beschermen van de motorrijder.

Het leder is uitvoerig nabehandeld voor een fit & feel als van een couture kledingstuk, maar beschikt tegelijkertijd (en vooral!) over bijzonder slijtvaste eigenschappen. Hierdoor weet de Cordite beschermd motorrijden met een casual silhouette te combineren. CE-goedgekeurde SEESMART™ protectie aan de schouders en ellenbogen garanderen beschermende schokabsorptie, mocht jouw motorrit vroegtijdig tot een einde komen.

Bovendien kan het schokabsorberende binnenwerk van de Cordite eenvoudig aangevuld worden met onze CE-level 2 SEESOFT™ rugprotector insert in de voorbestemde zak in het rugdeel. Ook hebben we geen concessies gedaan in ons streven de Cordite eruit te laten zien alsof hij zo weggelopen is uit jouw favoriete kledingzaak.

Dit jack heeft alle ingrediënten in zich en nog meer in huis om uit te groeien tot jouw nieuwste lievelingsjack voor op de motor of ernaast.
Comfort features

Verstelmogelijkheden

Verstelriempje aan taille


Opbergmogelijkheden

Binnenzak

Napoleon binnenzak

Steekzak aan taille


Kenmerken

Jeanslus
Met de lus aan de onderrug van dit jack laat het jack zich aan een jeans bevestigen, waardoor het jack niet omhoog kruipt. Een blote rug tijdens het rijden wordt hiermee uitgesloten.

Korte verbindingsrits

Klimaatregulering

Isolatie

Geen isolatie

Bescherming in dit product

Protectie

Voorbereid op SEESOFT™ CE-Level 2 insert rugprotector
De rugprotectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is speciaal ontworpen voor de SEESOFT™ CE-Level 2 rugprotector insert (type RV), een simpele upgrade voor maximale veiligheid.

Veiligheidsnaden
De stiknaden in motorkleding dragen in grote mate bij aan de slijtvastheid van de complete kleding. Daarom gebruikt REV'IT! veiligheidsnaden op de plaatsen met een verhoogd impactrisico. Veiligheidsnaden hebben zowel een zichtbare als een onzichtbare stiknaad. Deze constructie houdt het materiaal van de buitenstof bij elkaar, zelfs als de zichtbare stiknaad gebroken of doorgesleten is.

SEESMART™ CE-Level 1 elleboogprotectoren

SEESMART™ CE-Level 1 schouderprotectoren


Materiaal buitenstof

Zacht volnerf rundleer

Certification
Dit kledingstuk is gecertificeerd volgens de prEN 17092 standaard, gepubliceerd in 2018 en heeft klasse AA behaald. Klik hier voor meer informatie over certificering.
Reviews
Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers van een REV'IT! account kunnen reviews indienen. Log in of maak een account aan. inloggen of maak een account aan
The article has been added to your cart.