Free delivery and free returns from $99

Shirt Sky LS

Lichtgewicht, vochtregulerend heren basislaag shirt met lange mouwen en rondbrei-techniek
Laat ons jou even een geheim verklappen. Weliswaar is deze informatie bij sommige rijders bekend, maar toch wordt er in de praktijk...
Find out more
Size guide
or find a dealer
Rating:
0% of 100
0 (0)
44.99
Please choose your size
 • 2 Year warranty
  Ontworpen voor duurzaamheid.
 • CONTACT MET KLANTENSERVICE
  We staan voor je klaar.
 • FREE SHIPPING & RETURNS
  For Orders over $99
Key benefits
 • Ademend
 • Houdt je warm
 • Vochtregulerend
Shirt Sky LS
Key benefits
Product details
Product information
Laat ons jou even een geheim verklappen. Weliswaar is deze informatie bij sommige rijders bekend, maar toch wordt er in de praktijk weinig mee gedaan en blijven velen vochtabsorberende stoffen dragen onder functionele kleding. Echter, het ideale recept om warm te blijven is niet het over elkaar dragen van meerdere lagen van dezelfde stof of het gebruik van vochtabsorberende stof. De manier om in je comfort zone te blijven is de juiste lagen te dragen, lagen die zijn vervaardigd van de juiste materialen onder jouw beschermende buitenlaag. Vandaar het Sky LS shirt.

We hebben het dan over lagen die zo snel mogelijk vocht afvoeren waardoor je huid droog blijft en kan blijven ademen. Uiteindelijk is je huid de belangrijkste troefkaart als het gaat om de huishouding van lichaamstemperatuur. Een natte huid ademt namelijk niet, punt uit. In de winter kan een natte huid leiden tot onderkoeling omdat het oppervlaktevocht afkoelt en je lichaamstemperatuur in dat proces meesleept.

Een eenvoudige, maar zeer effectieve oplossing voor het probleem – ongeacht wat voor sport of vrijetijdsbesteding je uitoefent – is het dragen van een zogenoemde push-pull basislaag onder je sportoutfit. Een basislaagdus die snel vocht door de stof wegvoert van de huid, waarna het snel over de buitenzijde van de stof uitgespreid wordt. Daar kan het eenvoudig verdampen of doorgesluisd worden naar de volgende laag, vooropgesteld dat dit ook een functionele laag is.

Het Sky LS (long-sleeve) shirt is ontwikkeld om precies dit proces te doorlopen. Daarnaast is het Sky LS shirt zo ontworpen dat hij lijkt op een casual kledingstuk als je je jack uittrekt. Maar vergis je niet, dit is een high performance basislaag. Jouw eerste verdedigingslaag tegen de elementen.
Comfort features

Kenmerken

Vochtverdrijvend
Dit kledingstuk is ontworpen om lichaamsvocht te verdrijven, waardoor de drager aangenaam droog blijft in veranderlijke weersomstandigheden.

Bescherming in dit product

Materiaal buitenstof

Multigaren polyamide stof met grid backer


Zichtbaarheid

Gelamineerd reflecterend logo aan schouder

Reviews
Write Your Own Review
Alleen geregistreerde gebruikers van een REV'IT! account kunnen reviews indienen. Log in of maak een account aan. inloggen of maak een account aan
The article has been added to your cart.