Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Ons Verhaal
Grote beloften doen en toch méér waarmaken
Discover
Al sinds 1995 staat het merk REV’IT! voor een belofte: ieder product dat onze merknaam draagt moet ontstaan zijn vanuit een toonaangevende rol in design, performance en innovatie. Vanaf 1995 hebben we aanzienlijke stappen vooruit gerealiseerd op het gebied van veiligheid, comfort en stijl in motorkleding. Nog altijd leggen we binnen de motorwereld de lat almaar hoger.Sinds 1995 bieden we inspiratie om te motorrijden.
Er is behoefte aan REV’IT!

Het toevoegen van puur, intelligent design in de motorkledingmarkt heeft het motorrijden voor mensen wereldwijd grondig veranderd. Motorrijders kunnen zich nu modebewust voelen en meer vertrouwen hebben in de innovatieve constructies en technieken die hen in bescherming nemen. Motorrijders kunnen voelen dat motorkleding een helpende hand biedt in plaats van in de weg te zitten. REV’IT! is het merk voor motorrijders. Het merk dat naar hen luistert. Het merk dat ontwerpen voor hen maakt. Door doordacht en weloverwogen design heeft REV’IT! altijd oplossingen aangedragen die zich kunnen meten met de uitdagingen.

Wereldwijde erkenning

In nog maar 25 jaar is REV’IT! uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde motorkledingmerken ter wereld. We doen zaken in meer dan 70 landen via kantoren in Europa en de Verenigde Staten. En onze showrooms vind je in een flink aantal vooraanstaande Europese steden, waaronder Parijs, Barcelona, Bielsko en Padova.

Gemaakt door passie

Een merk als REV’IT! ontstaat niet bij toeval. Met grote zorg hebben we de meest energieke en toegewijde mensen uit de motorwereld, design, fashion en R&D ontwikkeld. Ons team, nu meer dan honderd koppen sterk, is onze grootste investering; geen andere onderneming kan namelijk dubbelgangers bouwen van onze mensen en replica’s van hun begrip, vastberadenheid, nieuwsgierigheid en passie. De cultuur die we hebben ontwikkeld en onze vurige ambities trekken talent aan vanuit de hele wereld.

Een berekende en intelligente business

REV’IT! is onafhankelijk. We moesten wel. We konden niet toestaan dat kortetermijnbelangen beslissingen voor ons zouden nemen. Om te beslissen over design. Om te beslissen over veiligheid. Om te beslissen over hoe we zaken doen. Die besluiten moeten genomen worden door gepassioneerde experts in overleg met onze partners en klanten, met het oog gericht op de toekomst. Op deze manier kunnen we groeien en ons sneller aanpassen. We kunnen luisteren naar wat de klanten nodig hebben. We kunnen doorgaan op de weg die wij het beste achten. We kunnen langdurige relaties opbouwen met toeleveranciers en ondernemers door ze elke tool te geven die we maar tot onze beschikking hebben ten behoeve van wederzijdse groei en succes. We kunnen meer experimenteren, nieuwe ideeën en innovaties ontdekken die de toekomst van onze onderneming en de hele sector voedt.

Achter het merk

Wat drijft REV’IT!? En hoe houden we de focus op de ontwikkeling van motorkleding die werkelijk (meer)waarde biedt aan motorrijders, waardoor ze dagelijks geïnspireerd raken? Ontdek het waardensysteem achter het merk.

The history of REV’IT!

Where did come from? Past success is great, but what’s more important is what we’ve learned along the way and how it shapes us now. Explore the timeline of events that led us here…

Achter de schermen
Ontdek meer over het leven bij REV’IT! of raadpleeg onze huidige vacatures.