Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Een samenwerking in veilig motorrijden

“Hoewel we onze motorrijdende communities heel verschillend benaderen, hebben REV’IT! en Alpinestars veel gemeen. Zo leveren beide een bijdrage aan de veiligheid van motorrijders. Met het Avertum Tech-Air® airbagvest geven we onze rijders de vrijheid om te rijden op alle soorten motorfietsen in de meest uiteenlopende omstandigheden, zowel on- als offroad.”

Guido Kreijkamp –
Product Development Director

ALTIJD ONDERSTEUNEND, NOOIT OVERAANWEZIGWij rijden met je mee

De Avertum Tech-Air® waakt over elke beweging die je maakt en gaat net zo moeiteloos op in het alledaagse motorrijden als het ook past onder jouw motorjas. Wij zijn namelijk van mening dat de veiligheid van een motorrijder gebaat is bij ondersteuning die niet overaanwezig is. Het beschermende vermogen staat altijd tot je dienst, maar blijft in onopvallend staat van paraatheid tot het moment dat er beroep op wordt gedaan.

VAN MOTOGP NAAR DE STRAATStreven naar perfectie

De ontwikkeling van de Avertum Tech-Air® is niet over één nacht ijs gegaan. Het is het resultaat van meer dan twintig jaar aan onderzoek in airbagtechniek in de meest extreme arena van de motorsport. De airbag werd tot het uiterste op de proef gesteld op de rug van MotoGP-rijders, waarbij elke sessie op circuit cruciale gigabytes aan data, kennis en informatie opleverde.

“In ons streven naar perfectie hebben wij een grondige testbenadering hoog in het vaandel staan en met behulp van onze #revitriders in de MotoGP hebben we eigenhandig ervaring op kunnen doen met de Alpinestars Tech-Air® technologie. Onze rijders vertrouwen erop dat we aan hun hoogste eisen kunnen voldoen en wat ons betreft voldeed Tech-Air® aan ons eisenpakket om deze techniek uiteindelijk te kunnen integreren in onze voor straatgebruik geschikte Avertum Tech-Air®”.

Davide Amorim –
Design Engineer

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN DESIGNDesign, Performance en Innovatie

Op basis van onze leidende principes van Design, Performance en Innnovatie integreren we elk van deze drie elementen in ieder product, en dat geldt net zo goed voor de Avertum Tech-Air®. Ontworpen voor een premium pasvorm en aantrekkelijk uiterlijk. Ontwikkeld met extreem ademend vermogen en een gering gewicht waardoor hij naadloos opgaat in elk motoroutfit. En gemaakt voor blijvende gemoedsrust en duurzaam comfort. Vorm en functie sluiten elkaar nooit uit; de Avertum Tech-Air® is daarop bepaald geen uitzondering.

Schoonheid zit niet alleen van buiten

Het verfijnde uiterlijk van de Avertum Tech-Air® vertelt nog maar het halve verhaal.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen