Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen.
Cadeaugids
Discover
Iedereen zijn ideale cadeau.
Het leven is te kort om je er met slecht uitgekozen cadeaus van af te maken.

Wij bieden je de inspiratie waarmee je kunt shoppen en met een gerust gevoel cadeaus kunt geven die gegarandeerd een lach op het gezicht van je dierbaren doen verschijnen. Wij weten hoe hectisch het eraan toe kan gaan wanneer de feestdagen eraan zitten te komen; zoveel verschillende mensen die je wilt verrassen, zoveel verschillende smaken om rekening mee te houden. Wij helpen je uit de brand met cadeau-ideeën voor iedereen.

FOR THE ADV RIDERVoor de ADV Rijder

Het avontuur stopt nooit. Daarom hebben we met zorg cadeautips voor je uiteengezet die gegarandeerd een doorslaand succes zullen zijn om je dierbaren met plezier aan het rijden te houden. Van stoere en stijlvolle Volcano handschoenen tot de waterdichte Pulse H2O ADV-laarzen of de Voltiac 2 jas die niet alleen betaalbaar is, maar ook aan alle van voor tot achter uitgerust is om het jaar rond gebruikt te kunnen. Ben je niet zeker van de maten? De Arid 9L H2O rugzak past iedereen en is ook waterdicht en je is zelfs voorzien van 10 jaar garantie. Daar grijp je dus nooit op mis.

Voor de Urban Motorrijder

Zoek je cadeaus om de urban motorrijder in je leven een plezier te doen, dan is er volop keuze, vooral omdat er niet een doorsnee type urban motorrijder bestaat. Geen zorgen: wij helpen je verder met cadeautips die zo ongeveer iedere urban motorrijder op zijn verlanglijst heeft staan.

ACCESSOIRIES FOR ALLAccessoires voor Iedereen

Als kleren de man maken, dan zijn het zeker de accessoires die de outfit maken. Daarnaast zijn dit ideale cadeaus voor de feestdagen. Een cadeau geven dat je dierbaren droog en warm houdt komt altijd gelegen en is ook eenvoudig te vinden. Neem de Freeze 2 WB windkraag of de Cyclone 3 H2O regenjas. Sokken mogen dan een stereotyp saai cadeau lijken rond de feestdagen, maar de urban Javelin motorsokken en de isolerende Andes motorsokken voor koude omstandigheden zullen niemand teleurstellen wanneer het inpakpapier eraf gaat. Dat kunnen we je verzekeren.

Nog steeds aan het twijfelen of zoek je nog meer?
Naast onze cadeau-ideeën is er natuurlijk nog veel meer te ontdekken en te shoppen.

We raden je aan ruim op tijd te bestellen voor de feestdagen ivm verwachte drukte bij onze verzenders.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen