Gratis verzending en retour vanaf €99,-

#revitrider
Ayumu Sasaki
Discover
Maak kennis met REV'IT! Rider Ayumu Sasaki! De Japanse coureur vormt de voorhoede van een golf aan Aziatisch talent die de GP-paddock overspoelt. 

Ayumu Sasaki, afkomstig uit Yokosuka aan de Baai van Tokio, vormt al een tijd de voorhoede van een nieuwe golf aan Aziatisch talent die de GP-paddock overspoelt. De Japanse coureur deed voor het eerst van zich spreken in de Red Bull MotoGP Rookies Cup van 2015, waarin hij bij zijn debuut direct voor het kampioenschap streed, om dat het seizoen erna te verzilveren.

Ayumu hield het momentum vast door een jaar later zijn debuut te maken in het Moto3 wereldkampioenschap, om een jaar later uitgeroepen te worden tot Rookie of the Year van 2017. Hij bouwt voort op die weergaloze prestaties, voelt zich lekker in zijn vel in de Moto3 en geldt als absolute voorhoedestrijder van die klasse.

Met alle ogen gericht op Sasaki, bijgenaamd Crazy Boy door zijn - voor een Japanner – zeer ongebruikelijke uitgesproken karakter, staat er voor hem de komende seizoenen druk op de ketel om zijn waarde te bewijzen en zijn klasse te tonen.

BijnaamCrazy BoyNationaliteitJapaneseRaceklasseMoto3 World ChampionshipMotoLIQUI MOLY Husqvarna Intact GP – Husqvarna FR250GP#revitrider sinds2023
Prestaties
  • 2016 Red Bull MotoGP Rookies Cup kampioen
  • 2017 Moto3 Rookie of the Year
GearGeneral

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen