Gratis verzending en retour vanaf €99,-

#revitrider
Diogo Moreira
Discover
Zuid-Amerikaanse rijders zie je niet veel, maar door Diogo Moreira vragen we ons allemaal af waarom. Door van meet af aan snel te zijn in de Moto3 verraste de Braziliaan vriend en vijand, en hij komt echt pas net kijken.

Na een door blessures geteisterd seizoen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup, is Diogo Moreira uit op revanche en erop gebrand huis te houden in het Moto3 wereldkampioenschap. De in São Paolo geboren rijder verraste vriend en vijand door bij het doven van de allereerste startlichten zijn opmars te maken en stukken oudere medecoureurs te bevechten en te verslaan.

Niet alleen in Moto3 overigens. Moreira racet alles wat los en vast zit en het liefst zo vaak mogelijk. Zo laat hij ook graag slicks en asfalt links liggen om zich – als tussendoortje in het GP-seizoen - te mengen tussen gevestigde namen in het WK Supermoto, en die vervolgens te verslaan als wildcardrijder.

Terug in de Grand Prix paddock sleepte Moreira alles wat maar mogelijk was uit zijn debuutseizoen. Niet alleen was hij de allereerste Braziliaanse pole position-rijder in de instapklasse, ook wist hij zijn eerste WK-seizoen af te sluiten als Moto3 Rookie of the Year. Zijn naam is nu al in beton gegoten, als topcoureur in zijn klasse en publiekslieveling. 

NationaliteitBraziliëRaceklasseMoto3 wereldkampioenschapMotorMT Helmets-MSi – KTM RC250GP#revitrider sinds2022
Prestaties
  •      2022 Moto3 Rookie of the Year
Follow
GearGeneral

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen