Gratis verzending en retour vanaf €99,-

#revitrider
Jake Dixon
Discover
Jack Dixon heeft op de eerste plaats bakken karakter, maar beschikt ook over talent en snelheid. De Engelsman heeft zo veel meer te bieden dan enkel de drang sneller te willen zijn dan zijn concurrenten.

Met zijn eeuwige glimlach en kleurrijke karakter is Jake Dixon een openhartige persoonlijkheid buiten het circuit. Maar op het asfalt zelf is het een coureur om altijd rekening mee te houden. De man uit Dover komt voort uit het British Superbike kampioenschap en weet dat niets hem komt aanwaaien. Hij steekt zijn gevoelens niet onder stoelen of banken, maar als hij zijn vizier dichtklapt, vecht hij voor wat hij waard is, iedere keer weer.

Met zijn onverwoestbare doorzettingsvermogen is de Brit de afgelopen seizoenen in de Moto2-klasse gegroeid, waarbij hij in hoog tempo podiumklasseringen heeft binnen gehengeld. Nog altijd wacht Dixon op een plek op de hoogste podiumtrede, maar ook al heeft hij een lange weg afgelegd, er zit voor hem nog veel meer in het vat.

Met zijn onuitwisbare lach en onverwoestbare drive lijkt het alleen maar een kwestie van tijd voor Dixon.

NationaliteitGroot-BrittanniëRaceklasseMoto2 WereldkampioenschapMotorGasGas Aspar Team – Kalex Moto2#revitrider sinds2022
Prestaties
  •       2018 British Superbike kampioenschap runner-up
GearGeneral

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen