Gratis verzending en retour vanaf €99,-

#revitrider
Jake Dixon
Discover
Jack Dixon heeft op de eerste plaats bakken karakter, maar beschikt ook over talent en snelheid. De Engelsman heeft zo veel meer te bieden dan enkel de drang sneller te willen zijn dan zijn concurrenten.

Met zijn eeuwige glimlach en kleurrijke karakter is Jake Dixon een openhartige persoonlijkheid buiten het circuit. Maar op het asfalt zelf is het een coureur om altijd rekening mee te houden. De man uit Dover komt voort uit het British Superbike kampioenschap en weet dat niets hem komt aanwaaien. Hij steekt zijn gevoelens niet onder stoelen of banken, maar als hij zijn vizier dichtklapt, vecht hij voor wat hij waard is, iedere keer weer.

Zonder zich uit het lood te laten slaan, wist de Brit de afgelopen seizoenen volwassener te worden en zich aan de Moto2-klasse aan te passen om in 2022 al snel de nodige podiums te scoren. Voor 2023 stelde hij zich ten doel de hoogste podiumtrede te beklimmen en die wens kwam uit. Na een lange tijd van vallen en opstaan wist de Brit op ons thuiscircuit van Assen eindelijk zijn eerste Moto2-zege te boeken, gevolgd door een tweede slechts enkele weken later.

Met zijn onverwoestbare lach en doorzettingsvermogen lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat we Dixon zien knokken voor het kampioenschap, te beginnen in 2024!

 

NationaliteitGroot-BrittanniëRaceklasseMoto2 WereldkampioenschapMotorGasGas Aspar Team – Kalex Moto2#revitrider Sinds2022
Prestaties
  •      2018 British Superbike kampioenschap runner-up
GearGeneral

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen