Gratis verzending en retour vanaf €99,-

#revitrider
Lorenzo Dalla Porta
Discover
Opgeven is Lorenzo Dalla Porta vreemd. Tegenslagen doorstaat hij zonder schroom en met nog racetalent te over zal de Italiaan alles op alles blijven zetten om opnieuw een gooi naar de winst te doen.

Als onstuitbare winnaar op de lichtere machines, wist Lorenzo Dalla Porta in 2019 met zijn intelligente rijstijl en het snelheidsvoordeel vanwege zijn geringe lichaamsgewicht, de wereldtitel Moto3 binnen te slepen op dominante wijze. Bovendien betekende dit de eerste wereldtitel in de Grand Prix voor REV’IT!

Maar de overstap naar Moto2 is moeizaam gebleken voor de kleine Italiaan. Hij worstelde op de grotere machines met afstellingsproblemen en had onophoudelijk te kampen met blessures.

Dalla Porta’s instelling en focus blijven echter pal overeind staan met een fris nieuw team. Hiermee wil hij zijn zelfvertrouwen terugwinnen en opnieuw een winnaar worden. Lorenzo is erop gebrand te bewijzen dat hij niet alleen op lichte machines de snelheid heeft en dat hij niet zomaar een coureur is. Want voor de goede orde: Lorenzo is een wereldkampioen.

NationaliteitItaliëRaceklasseMoto2 wereldkampioenschapMotorPertamina Mandalika SAG Team – Kalex Moto2#revitrider sinds2019
Resultaten
  • 2012 CIV GP125 kampioen
  • 2016 FIM CEV Moto3 Junior wereldkampioen
  • 2019 Moto3 wereldkampioen
GearGeneral

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen