Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Ontdek duister Urban
DARK Collection
Discover
Onder de radar op het netvlies

Als aanvulling op de onlangs gepresenteerde Target H2O en Target Air jacks presenteren we nu het nieuwe Afterburn H2O jack, verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering.

Met het combineren van fraaie stoffen en componenten bewijzen onze ontwerpers dat er volop stijl schuilt in zwarte kleding. Tegelijkertijd laten ze zien dat een onopvallende look je niet alleen in staat stelt om in de massa op te gaan, maar je er tegelijkertijd in kunt schitteren door aanwezigheid.

Slimme techniek in de coulissen

Vergis je niet, deze jacks zijn niet alleen bedoeld om er cool bij te lopen. Allereerst en bovenal zijn ze stuk voor stuk heavy duty, CE-goedgekeurde beschermende motorkleding, uitgerust met onze gerenommeerde SEESMART™ CE-level 1 protectoren aan de schouders en ellenbogen. Wil je nog extra bescherming toevoegen, dan is de binnenzak in het rugpand voorbereid op onze optionele SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector insert.

Wat deze jacks onderscheidt, zijn de gebruikte materialen en seizoensgebonden multifunctionaliteit. Of je nu iets zoekt voor bloedhete omstandigheden of juist voor winters woonwerken, je zult het vinden in de DARK Collection.

Ontworpen voor drie of vier seizoenen

Om je warm te houden op koude ochtenden zijn alle jacks uit de DARK Collection uitgevoerd met een uitneembare thermovoering, waardoor de Target Air ineens meer weg heeft van een drieseizoenenjack (lente, zomer, herfst) dan alleen maar een jas voor hoogzomerse temperaturen.

De Target H2O, Afterburn H2O en Afterburn H2O Ladies zijn daarentegen regelrechte, 100% waterdichte vierseizoenenjacks voor nagenoeg alle weersomstandigheden, behalve zinderend hete omstandigheden. Voor een comfortabele rit in tropische temperaturen missen ze de daarvoor geëigende ventilatiemogelijkheden. Voor degenen die zich in een subtropisch klimaat ophouden, is de Target Air de geschiktere optie.

Struin de stad af, volledig onder de radar
Een compleet pakket aan bescherming

De Afterburn H2O, Afterburn H2O Ladies, Target Air en Target H2O zijn ieder allen uitgerust met hetzelfde beschermingspakket. Zo hebben we de supersoepele en nauwelijks voel- en zichtbare SEESMART™ CE-level 1 protectoren aan de ellenbogen en schouders toegepast voor een ideaal evenwicht tussen veiligheid en comfort. Ook biedt elk jack de mogelijkheid voor een upgrade met de SEESOFT™  CE-level 2 insert rugbeschermer.

Even ter info: wanneer je de optionele borstprotectoren in het Target Air jack plaatst, wordt de directe ventilatie naar de borst gedeeltelijk belemmerd. Ieder jack is tevens voorzien van de korte verbindingsrits. Deze kan aan een van onze slimme Safeway riemen vast geritst worden, waardoor de rugzijde van het jack tijdens het rijden niet omhoog kruipt. Zo ontstaat een veilige, solide en tochtvrije verbinding van het jack met je motorjeans of -broek.

Het verschil zit in de details

De jacks hebben hetzelfde basisontwerp, een identieke selectie aan materialen en dezelfde uiterlijke afwerking. Toch zijn er enkele verschillen tussen de Target H2O en de Target Air jacks. Allereerst, het – al eerder genoemde - verschil in functionaliteit van waterdicht versus volledig geventileerd. Een ander verschil schuilt in de toepassing van een afneembare capuchon op de Target H2O. Tot slot is de romp van de H2O-versie uitgevoerd in een supersterke en toch buitengewoon comfortabele PWR|shell stretch.

Het hele romp van de Target Air bestaat daarentegen uit een fraai en even sterk 3D mesh materiaal voor een maximale doorstroming van rijwind. De buitenstof van de Afterburn H2O in heren- en damesuitvoering is compleet uitgevoerd in een ongelooflijk comfortabele softshell stof. Softshell is niet alleen 100% waterdicht, ook heeft het ’t voordeel minder water te absorberen, min of meer zoals bij een gelamineerde buitenstof. Hierdoor blijft het jack licht van gewicht en droogt het vliegensvlug.

Get the look

Met deze drie onder-de-radar looks geven we je enige inspiratie om je onopgemerkt, maar compleet stijlvol in het stadsleven te mengen.

Ingetogen comfort

Met zo’n enorm comfort wil je softshell ook dragen zonder motor in de buurt.

Shop this look
Hide
Een zwoele nacht in hartje stad

Misschien wel jouw ideale combinatie om onopvallend in het holst van een zomernacht door de straten van de stad te cruisen.

Urban Sport Collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen