Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Zoek Autheniciteit
DIRT Series Off-Road Collectie
Discover

Meer dan ooit voelen we de drang om de natuur in te vluchten, om ons te laten overweldigen door een elementaire wereld met zo min mogelijk afleiding, maar des te meer schoonheid en rust.

We zoeken er een terugkeer naar puur plezier, ongecompliceerde belevingen en emotionele ervaringen. Zoek de authenticiteit met de DIRT Series off-road collectie. Laat je gidsen over onverharde paden met de woeste natuur als decor.

Adventure Kleding voor Ieder Weertype

De modulaire DIRT Series off-road collectie is een extreem lichtgewicht, comfortabele en toch beschermende reeks CE-gecertificeerde producten met de multifunctionaliteit van outdoor kleding als inspiratiebron.

Het moderne en progressieve design focust zich op het leveren van een ideaal comfortniveau en een optimale bescherming tijdens actief, avontuurlijk motorrijden op onverharde ondergrond, in alle omstandigheden.

Overkoepelend Modulair Systeem

Het modulaire lagensysteem van de DIRT Series biedt een nieuwe vorm van flexibiliteit. Je kunt eenvoudig selecties en combinaties maken uit een verscheidenheid aan jassen, broeken, handschoenen en protectoren om de ultieme outfit te ‘bouwen’ die past bij je rijstijl, de omgeving of weersomstandigheden.

De DIRT Series kent ook een diversiteit aan fraaie kleuren die gemixt en gematcht kunnen worden naar gelang je persoonlijke voorkeur. Zo creëer je een uitgesproken eigen look.

4-Seizoenen Buitenstoffen met het hydratex® 3L Waterproofing System

De waterdichte H2O jassen zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: een versie met een gebruikelijke ritssluiting over de volle lengte en eentje in een anorakstijl voor extra bewegingsvrijheid. Ook de broek is in twee modellen beschikbaar: met de broekspijpen in en over de laars. Deze CE-goedgekeurde kledingstukken zijn opgebouwd met een soepele stretch ripstop stof voor extra slijtvastheid en duurzaamheid.

In natte off-road omstandigheden houdt onze lichtgewicht, waterdichte kleding je droog terwijl bij stijgend kwik de ventilatieritsen toegang bieden voor een verfrissende luchtstroom richting je lichaam.

Component H2O Broek

Ingebouwde CE-level 1 beschermingTe upgraden naar level 2

De DIRT Series jassen en broeken zijn voorzien van ingebouwde SEESMART™ CE-level 1 protectoren die eenvoudig kunnen worden verwijderd wanneer je het beschermingsniveau wilt upgraden door middel van onze Protector jas met bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren, de SEESOFT™ CE-level 2 rugbeschermer, knieprotectoren. De hiervoor gebruikte materialen bieden een optimale ondersteuning, souplesse, comfort en luchtdoorstroming naar het lichaam.

Luchtige & duurzame PWR|MESH

Geen vuiltje aan de lucht wanneer je tijdens off-road trips hoge temperaturen moet zien te doorstaan. Deze kleding is gemaakt met de sterke PWR|Mesh stof voor een optimale ventilatie en slijtvastheid.

Sterke en toch soepele ripstop materialen zijn toegepast op de extra kwetsbare plekken ten behoeve van een grotere duurzaamheid en hoger beschermingsniveau.

Shop this look
Hide
Waterdicht op commando

Voor dagen met veranderlijke weersomstandigheden hebben we deze waterdichte anorak ontworpen. Deze laat zich eenvoudig aan- en uittrekken met de helm op. Om de anorak op te bergen, kun je hem kwijt in de compacte zak in het binnenwerk van de jas.

De vrije hand in Off-Road

De CE-goedgekeurde DIRT Series handschoenen bestaan uit een mix van leder, mesh en PWR|Shield materialen voor een maximum aan slijtvastheid.

Ze zijn uitgerust met flexibele bescherming aan de vingers en knokkels voor de broodnodige bescherming van je handen bij off- en on-road gebruik, met behoud van een optimale bewegingsvrijheid.

Adventure Off-Road Collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen