Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Discover
Ever Ready For When The Curves Come CallingHorizon 3 H2OKeep pace and hold stations, knowing that when the horizon finally bows out, it’s time for the curves to come calling. You have to stay sharp to be able to read the rhythm of the road with precision – feeling the wheels brace and the tires grip, to follow the cadence of the corners. You need gear to match, gear that moves with you. To stay comfortable and to stay focused. Ever ready. To bring on that horizon time and time again. Meet Horizon 3 H2O; the answer for when the curves come calling.
Horizon 3 H2OOp jacht naar de perfecte bochtJe weet nooit wanneer de perfecte bocht zich aandient. Maar wanneer de horizon afbuigt, weet je dat de bochten lonken. Zorg ervoor dat je hier altijd op voorbereid bent met kleding die de confrontatie aankan. Behoud de focus en scherpte om de weg te lezen en volg de cadans van bochten, altijd op jacht naar die ongrijpbare perfecte bocht.Maak kennis met de Horizon 3 H2O: het antwoord als de bochten lonken.
HORIZON 3 H2O OUTFIT Multiseason, gelamineerde toeroutfit met regelbare ventilatie voor avontuur bij ieder weertype.

Rijg bochten aaneen in de wetenschap dat je de ideale kleding draagt en daardoor de focus en het vertrouwen behoudt, ongeacht de weersomstandigheden. De Horizon 3 H2O biedt gelamineerde, waterdichte stijl, regelbare ventilatie en dag in dag uit comfort, dwars door alle seizoenen heen. Jouw veiligheid en gevoel voor stijl blijven behouden, zodat je de focus en energie voorhanden hebt als de perfecte bochten er uiteindelijk om vragen.

Verkrijgbaar in rood-zwart, zwart-wit, zwart-neongeel.

BLIJF WARM, OP EN NAAST DE MOTORDe Horizon 3 H2O heeft niet zomaar een uitneembare thermovoering met lange mouwen, maar eentje die je los van je motorjas kunt dragen als een lichte, comfortabele, isolerende jas wanneer je het motorrijden even voor gezien houdt.DOELGERICHTE BROEKMet zijn waterdichtheid, ventilatie en verstelbare CE-level 2 SEEFLEX knieprotectoren die garant staan voor een perfecte, vertrouwenwekkende en comfortabele pasvorm, ziet de Horizon 3 H2O-broek er niet alleen functioneel uit. Hij is het ook.
Shop this look
Hide
Vertrouwen en comfort standaard inbegrepen.
HORIZON 3 H2O LADIES OUTFITMultiseason, gelamineerde toeroutfit met regelbare ventilatie voor avontuur bij ieder weertype.

Buiten spelen is niet voorbehouden aan mannen. De Horizon 3 H2O Ladies is daarom net zo veelzijdig als de herenversie. Deze outfit is ontworpen in een apart ontwikkelingstraject en speciaal op maat gesneden naar het vrouwenlichaam. Voorzien van alle segment-eigen veiligheids- en comfortfeatures en functies, waaronder een meervoudig verstelbare pasvorm. Deze is bedoeld om extra vertrouwen te wekken waar en wanneer bochten zich ook maar mogen aandienen.

Verkrijgbaar in rood-zwart, zwart-wit.

IEDER SEIZOEN IS EEN MOTORSEIZOENDe thermovoering is gemaakt om alle seizoenen te overbruggen, zorgt voor isolatie en is uitneembaar wanneer de temperatuur dat toelaat. Wil je extra verfrissing onderweg? De ventilatiekanalen van het gepatenteerde, waterdichte VCS|Aquadefence laten in een handomdraai verkoelende rijwind toe.
Shop this look
Hide
Ga op zoek naar die perfecte bocht

Wat let je nog om op jacht te gaan naar die ene perfecte bocht? De Horizon 3 H2O outfits voor heren en dames zijn standaard uitgerust met een veiligheidsniveau en comfort die de segment-eigen standaarden overstijgt. Dat zie je aan de CE-level 2 arm- en beenprotectoren, gelamineerde waterdichte techniek en de regelbare, waterdichte ventilatie.

De Horizon 3 H2O outfit voorziet je van een betaalbare, vertrouwenwekkende, technische uitrusting die je niet in de steek laat, hoe heftig je avontuurlijke drang naar bochten ook wordt. Dwars door alle seizoenen, in ieder weertype.

Adventure Sport
For those that follow the cadence of the corners

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen