Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Ride. Always.
Discover
Paramount GTX
Het idee achter het 100% waterdichte Paramount GTX eendelige pak was nooit gebaseerd op de vraag of we het móesten doen, maar of we het kónden doen. Het resultaat is de Paramount GTX; een technisch hoogstaand kledingstatement in motorrijden. Wanneer, waar en hoelang dan ook, je blijft moeiteloos, zorgeloos en comfortabel doorrijden.Met de Paramount GTX heb je geen enkel excuus om niet op de motor te stappen. Ride. Always.
PARAMOUNT GTX OVERALLHightech vierseizoenen eendelig pak voor woon-werkverkeer of toeravontuur op asfalt

De Paramount GTX is een onconventionele aanpak van het alombekende Adventure Touring outfit. Ontwikkeld om je aan het rijden te houden in ieder jaargetijde, ieder weertype en op iedere denkbare plek door zijn volledig waterdichte eendelige ontwerp. Aan boord vind je het door en door beproefde 3L GORE-TEX laminaat en toonaangevende waterdichte rits-technologie van industrieleiders TIZIP®.

Verkrijgbaar in donkerblauw

WORD NAT, BLIJF DROOG100% waterdichte 3L GORE-TEX

Als het gaat om toptechniek in waterdichtheid, blijf je met GORE-TEX niet bij toeval droog. Door de eendelige constructie van extreem duurzame, 400D, 3L gelamineerde GORE-TEX, kleedt het innovatieve eendelige ontwerp je volledig af met topklasse wind- en waterdichtheid van de kraag tot de mouwen en de onderste uiteinden van de pijpen.

Bij de Paramount GTX ontbreekt de gebruikelijke split die je bij jas-met-broek-combinatie wel hebt, waardoor een potentiële inbreuk op waterdichtheid wordt vermeden. Tegelijkertijd ervaar je draagcomfort zoals je nog nooit hebt meegemaakt doordat het eendelige ontwerp enkel op de schouders hangt. Hierdoor behoud je volledige bewegingsvrijheid zonder pasvormbeperkingen, uitpuilende ritsen of overlap van stoffen rond de taille.

Instappen en wegwezenToptechniek in waterdichte ritsen

De MasterSeal-voorrits van het toonaangevende TIZIP® is de langste en sterkste ritssluiting die we ooit in een kledingstuk hebben verwerkt. Deze hoofdrits loopt van de kraag tot de zoom van de linkerpijp en wordt bijgestaan door een tweede TIZIP® rits op de andere broekspijp. Zo ontstaat een onovertroffen eenvoudige instap door het pak simpelweg volledig over het midden te openen.

Niet alleen biedt de TIZIP® MasterSeal innovatief gebruiksgemak. De gebruikte topklassetechniek is rechtstreeks overgenomen vanuit drysuit-duiksport, wat de superlatieve waterdichtheid van de Paramount GTX extra benadrukt.

VERMIJD TOCHT EN REGENWATER GORE-TEX storm collar

Om een effectieve verdedigingslinie tegen de elementen te garanderen, en koude tocht en regenwater buiten te sluiten, is de afneembare stormkraag gemaakt van 100% wind- en waterdicht 200D 3L GORE-TEX. Deze stormkraag is slim in het ontwerp geïntegreerd en bestaat uit soepel, zacht neopreen met microfleece aan de binnenzijde van de kraag. Zo blijft een van de kwestbaarste en meest blootgestelde delen van het lichaam alsnog beschermd zonder afbreuk aan comfort of de focus van de rijder.

 

RUIM BAAN VOOR FRISSE LUCHTDoelbewuste ventilatie en pasvorm

De Paramount GTX is niet enkel en alleen ontwikkeld om slechte weersomstandigheden de baas te zijn. Deze outfit is net zo effectief en doelgericht voor motorrijden bij hogere temperaturen dankzij REV’IT!’s eigen VCS|Aquadefence technologie. Maar liefst vier extra grote ventilatiepanelen zorgen in geopende toestand voor een overdaad aan frisse rijwind. Sluit de panelen en de overall is direct weer 100% waterdicht.

De VCS|Aquadefence panelen aan de voorkant beschikken over een unieke, gepatenteerde waterdichte sluiting en open en sluit je in een handomdraai dankzij sterke magnetische FidLock® sluitingen. Samen met de strategisch geplaatste VCS-ventilatieritsen aan de achterkant en op de bovenarmen zorgen ze voor een stevige dosis ademend vermogen in iedere situatie.

Het onconventionele eendelige ontwerp van de Paramount GTX biedt een onovertroffen rijcomfort vanaf het moment dat je hem dichtritst. Met genoeg mogelijkheden om de pasvorm vitale plekken snel en secuur naar eigen smaak te finetunen, is een optimale pasvorm altijd garandeerd. Zeker omdat de Paramount GTX naast in standaardmaten en korte en lengtematen te krijgen is.

MOTORRIJDEN IS JOUW VOORRECHTHightech motoroutfit

Door de status quo uit te dagen en de conventionele aanpak links te laten liggen, hebben REV’IT!’s Design & R&D-afdelingen de ultieme Adventure Touring outfit opnieuw uitgevonden met de introductie van de Paramount GTX. Een volledig waterdicht en geventileerd, eendelig ontwerp dat gedragen kan worden over iedere reguliere outfit.

Met de ingebouwde SEEFLEX en SEESOFT CE-level 2, en nauwelijks zicht- en voelbare SEESMART CE-level 1 protectoren, biedt de van AA-beschermingskeurmerk voorziene Paramount GTX een hightech motoroutfit en een rijbeleving als geen ander.

Motorrijden is jouw voorrecht. De Paramount GTX maakt het mogelijk. Ride. Always.

Adventure Touring
De grootste avonturen op-twee-wielen beleef je niet door van A naar B te rijden... het echte avontuur vind je tijdens toerritten van A naar A. Ontdek waar Adventure Touring je brengen kan.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen