Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Your time is now
Discover
Suit up, ride, andrediscover
Tornado 4 H2O outfitSeizoen na seizoen, aan het avontuur komt simpelweg geen einde met de vierde generatie Tornado 4 H2O. Laat een frisse bries binnen of rijd lachend door regen. Vind nieuwe wegen en ongebaande paden; voorbereid op aanstormende seizoenen, iedere keer dat een waardevol moment zich aandient. Suit up, ride, and rediscover.
Avontuur toegankelijk gemaakt
De meerwaarde van design

 Vertrouw op de Tornado 4 H2O en de afgewogen balans tussen cleane lijnen en een slim design. Met dag-in, dag-uit features die uniek zijn voor het segment is de Tornado 4 H2O ontwikkeld als jouw geheime wapen voor alle weersomstandigheden en seizoenen. Toegankelijk, kwalitatief hoogstaand design en prestatieniveau, gemaakt om de grezen op te zoeken zonder tot de limiet te gaan. In de volle zon of door weer en wind; wanneer het avontuur begint, houdt het nooit meer op. Net als jij.

WAAR VORM EN FUNCTIE SAMENKOMENLaat het los en laten we gaan

De Tornado 4 H2O maakt ieder avontuur toegankelijk, met zowel stijl als zelfvertrouwen, zonder ook maar een fractie af te wijken van de onderscheidende REV’IT!-filosofie en de meerwaarde in design waar de Tornado-serie zijn degelijke reputatie aan te danken heeft.

Van de robuuste polyester ripstop-constructie tot de doordachte keuzes in kwalitatief hoogstaande hardware; het is een optelsom die onder de streep leidt tot een evenwichtig gevoel waarbij vorm en functie samenkomen. Vanaf het moment dat je de Tornado 4 H2O aantrekt. Laat het los en laten we gaan.

BESCHERMINGComfortabel, veilig, betaalbaar

Het altijd-klaar-voor-vertrekkarakter wordt extra ondersteund door de nauwsluitende pasvorm en het geruststellende comfort van de nauwelijks voelbare CE-level 1 SEESMART heupprotectoren en de lichtgewicht en ademende CE-level 2 SEEFLEX schouder-, knie- en elleboogprotectoren, samen goed voor een CE-klasse AA-keurmerk. Zo rijd je verzekerd van comfort, veiligheid en betaalbaarheid.

Avontuur lonkt met de vierde generatie Tornado 4 H2O outfit.
Drie-in-één functionaliteit
Geschikt voor ieder weertype

Dankzij de drielaags ontwerpbenadering maakt de Tornado 4 H2O outfit de wegen en paden vrij voor meer dan instapniveau Adventure Touring.

WATERDICHT VAN BINNEN EN BUITENNaadloze waterdichtheid

De Tornado 4 H2O-jas is uitgerust met een 3L hydratex waterdichte laag om snel aan en uit te trekken. Deze multifunctionele waterdichte voering biedt uitzonderlijke regenbescherming met een slimme twist. Je kunt deze laag tussen de thermovoering en ventilerende laag aanbrengen of deze snel over de buitenjas aanschieten bij een plotselinge regenbui. Of je de waterdichte laag nu erin of erover gebruikt, je blijft droog en warm door je kleding en jezelf snel aan te passen aan alle weersomstandigheden.

BLIJF WARM, BLIJF RIJDENWanneer het weer omslaat

Als de weersomstandigheden veranderen, kun je in een handomdraai de Tornado 4 H2O outfit aanpassen dankzij veelzijdigheid van manchet tot kraag. En wanneer de dagen korter en kouder worden, heb je de beschikking over een thermovoering met lange mouwen die je ieder moment kunt aantrekken.

In de volle zon of door weer en wind, het avontuur houdt het nooit op. Net als jijzelf.
REGELBARE VENTILATIEFrisse lucht inbegrepen

Door de mesh panelen met open weefstructuur – goed voor een maximale luchtdoorstroming – en het polyester-ripstop buitenmateriaal, zijn de Tornado 4 H2O jas en broek direct herkenbaar als een avontuurlijke outfit voor warme weersomstandigheden.

VERSTELBAARHEID RONDOM Feel & fit

Om een outfit te creëren die over de hele linie alle vakjes afvinkt, zijn een goed gevoel en optimale pasvorm van cruciaal belang. Daarom zijn zowel de Tornado 4 H2O jas en broek als de Tornado 4 H2O Ladies outfit uitgerust met een uitgebreide verstelmogelijkheden.

Die verstelbaarheid loopt bij de broek uiteen van riemen met gespen op de heupen en achter de kuiten tot aan klittenband verstellingen aan de dijen. De jas biedt drukknopen aan de biceps, riempjes aan de onderarmen, klittenband verstellingen aan de polsen en riemen met gespen rond de taille.

Waar wacht je nog op?

Met de Tornado 4 H2O en de Tornado 4 H2O Ladies outfits haal je stijl en functionaliteit in (en buitens-) huis, samengepakt in een zeer compleet en toegankelijk geheel. Outfits waarmee je naar eigen voorkeur of noodzaak nog kunt aanpassen en aanvullen.

Met de Tornado 4 H2O haal je alles uit je rijtijd wanneer je eropuit trekt. Your time is now.

Adventure Touring
Avontuur begint wanneer jij dat wilt. Aan de andere kant van de wereld of bij jou om de hoek: bij Adventure Touring beslis jij.
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen