Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Voor Avonturen bij Hoge Temperaturen

De Cayenne 2 Outfit

Maak kennis met de Cayenne 2 outfit. Waar je ook beland, je blijft koel en lekker in je vel zitten wanneer de temperatuur hoog oploopt. Speciaal ontwikkeld voor motorrijden in warme en hete omstandigheden.
SHOP CAYENNE 2Een zeer effectief ventilerende, robuuste jas voor on/off-road avonturen bij hoge temperaturen.

Laat je niet kennen door de hitte met de Cayenne 2 jas. Een top-spec, robuuste en tegelijkertijd zeer goed ventilerende jas die speciaal ontwikkeld is voor motorrijden bij hoog oplopende temperaturen. Laat de rijwind vrijelijk je lichaam verkoelen terwijl je beschermd blijft dankzij de CE-goedkeuring en geavanceerde materiaalconstructies.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.

VOORBEREID VOOR 3.75L KRIEGA HYDRAPAK®:Houd je drinken binnen bereik zodat je iedere rit gehydrateerd blijft. Steek de Hydrapak® in het rugvak en je hebt altijd drinkwater bij de hand.VOORBEREID VOOR NEKBRACE:Deze jas is uitgevoerd met verbindingslussen om de Segur nekbrace aan te koppelen voor extra bescherming onderweg.PROTECTOREN:Onze CE-level 2 gekeurde SEEFLEX protectoren, SEESOFT AIR rugprotector en SEESMART heupprotectoren voorzien in het hoogste niveau valbescherming. De jas is bovendien voorbereid voor onze SEESOFT borstprotector.
MESH PANELEN:Om je koel te houden hebben we deze outfit ontworpen rond grote Schoeller®-dynatec® mesh panelen aan de voorkant, mouwen en rug. Hierdoor kan rijwind vrijelijk door de jas stromen en je afkoelen tijdens motorrijden bij hoge temperaturen.
De hitte te lijf. Blijf koel onderweg.
CAYENNE 2 BROEKEen zeer effectief ventilerende, robuuste broek voor on/off-road avonturen bij hoge temperaturen.

Volop luchtdoorstroming. Topklasse grip aan de benen en het zitvlak. CE-goedgekeurde protectoren. Makkelijk bereikbare opbergzakken. Ontdek de Cayenne 2, onze topklasse warm weer broek voor iedere rit bij hoog oplopende temperaturen.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.

VERSTEVIGINGEN:Op valgevoelige plekken hebben we de levensduur en slijtvastheid op een hoger peil gebracht met een speciale, beschermende print. Bovendien is de broek uitgerust met een leren insert aan de binnenzijde van de benen voor een extra beschermingslaag en meer houvast aan de motor.OPBERGMOGELIJKHEDEN:In de grote zakken met ritssluiting aan de bovenbenen houd je je onmisbare benodigdheden binnen handbereik en beschermd. Ook zijn ze ontworpen voor eenvoudig open- en dichtritsen met de handschoenen aan.
Soms weet je gewoon niet waar de weg – of het gebrek daaraan – je naar toe leidt. Ben overal op voorbereid, waar dan ook, in de hitte.
CAYENNE 2 HANDSCHOENENFull-spec leren zomermotorhandschoenen voor on/off-road avontuurlijk motorrijden op iedere locatie.

De Cayenne 2 handschoenen vormen de top in onze adventure collectie zomermotorhandschoenen. Deze comfortabele lichtgewicht handschoenen bieden het hoogste niveau aan bescherming zonder op vingervlugheid in te boeten, waardoor je een ideaal gevoel houdt over het stuur en de bedieningselementen.

Verkrijgbaar in 3 kleuren.

ZOMERSE HANDVAARDIGHEID:Handschoenen gemaakt van geperforeerd geitenleer, ontworpen om een vuist te maken tegen de warmte. Houd jezelf in de hand en beschermd op cruciale momenten en zie vanzelf waar het volgende avontuur je naar toe leidt, ongeacht de hitte.
Shop the Look: Cayenne jassen, broeken, handschoenen.

De juiste kleding om de hitte onderweg te trotseren. Van goed geventileerde jassen tot aan broeken die rijwind rechtstreeks naar de benen geleiden. En handschoenen waarmee je alles in de hand houdt.

De Adventure Travel collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen