Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Yours to explore
Lamina GTX LadiesHet avontuur aangaan is altijd een optie met de Lamina GTX Ladies – de mogelijkheid iets nieuws te ontdekken en uit te stijgen boven de bekende weg ligt op ieder moment binnen handbereik. Ga verder dan je ooit voor mogelijk hield en dompel je onder in’s werelds grootste rijkdommen en de diversiteit van alles om ons heen.De wereld ligt aan je voeten. Yours to discover.
LAMINA GTX LADIES JAS & BROEKHoogwaardige, all-season, adventure travel damesoutfit met gelamineerde GORE-TEX

De Lamina GTX Ladies is onze nieuwe, onmisbare adventure travel-outfit voor vrouwen, ontworpen vanaf een blanco canvas en specifiek ontwikkeld voor het vrouwelijke lichaam.

Jas verkrijgbaar in Blauw en Grijs-Zwart
Broek verkrijgbaar in Zwart-Antraciet

DIALOOG-GEDREVEN DESIGN

De Lamina GTX Ladies is ontworpen met dialoog-gedreven design aan de hand van de kritische feedback van onze veeleisendste vrouwelijke ambassadeurs in het ADV-wereldje. Deze outfit legt de lat in adventure travel-outfits opnieuw hoger met een compleet nieuwe, op het vrouwenlijf geschreven pasvorm en stijl.

“Ik ben niemand iets verschuldigden heb ook niemand iets te bewijzen.”- Thalassa van Beek, REV’IT! Rider
NIEUW DAMESPATROON, NIEUWE DAMESPASVORMLeven blazen in een blanco canvas

De ervaren vakvrouwen op onze Design- en R&D-afdelingen hebben zichzelf overtroffen in het proces de ideale vrouwelijke pasvorm te creeëren. Het resultaat van deze – oog voor detail gedreven – ontwikkeling biedt al het mogelijke rijwaardige comfort om de comfort zone achter je te laten. Ervaar het ingebouwde vertrouwen en trek eropuit als nooit tevoren.

De Lamina GTX Ladies outfit is fysiek om het vrouwenlichaam heen ontworpen, om vervolgens dat blanco canvas-ontwerp leven in te blazen.

ROBUUST, ADEMEND, WATERDICHTVertrouw op GORE-TEX als het nat wordt

De Lamina GTX Ladies outfit is opgebouwd uit topkwaliteit gelamineerde GORE-TEX, bekend van het alleszeggende trademark GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™. Rijd zoals jij wilt, laat je richting bepalen door hoe je je voelt en reken op GORE-TEX om niet van je pad te wijken wanneer het nat wordt.

Met het oog op draaggemak is de Lamina GTX Ladies doelbewust aangenaam licht gehouden, met tweelaags laminering waar mogelijk en drielaags laminering waar nodig, aangevuld met een hoogwaardige, volledig waterdichte TIZIP® ritssluiting. Het is deze samenkomst van topcomponenten die het outfit zijn robuuste en ademende waterdichtheid geeft.

VENTILATIEPANEEL ACHTER DE VOORRITSGeheim wapen tegen de hitte

Er zijn altijd doelen na te streven en droombestemmingen om te ontdekken, en eenmaal op weg wil niemand slecht weer afwachten. Daarom hebben we de Lamina GTX Ladies uitgebreid uitgerust met strategisch geplaatste ventilatie om je koel te houden wanneer het avontuur een kookpunt bereikt.

Denk hierbij aan ventilatieritsen bij de bovenarmen en -benen en uitlaatopeningen aan de achterkant om warmteophoping in je pak te vermijden. Zo verlaat warme lucht je outfit.

Dan is er nog het geheime wapen om de hitte trotseren in de vorm van een innovatief ventilatiepaneel achter de TIZIP® hoofdrits. Deze laat zich apart losritsen waardoor zich een 35 millimeter breed ventilatiepaneel opent om een overvloed frisse lucht binnen te laten zonder impact op de veiligheid.

DE ACHTERLIGGENDE GEDACHTE VAN LAGEN

De kracht van het gebruik van laagjes

De alombekende buitensportfilosofie van laagjesgebruik doet steeds vaker intrede in de avontuurlijke motor-community. Zo is ook de Lamina GTX Ladies ontworpen vanuit het oogpunt van het gebruik van laagjes. De achterliggende gedachte is simpel: draag uitsluitend de laagjes die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt, en trek ze uit als je zonder kunt.

Het design van de Lamina GTX Ladies biedt een waterdichte GORE-TEX buitenlaag en jij zorgt voor de baselayer of midlayer die je onderweg verwacht nodig te hebben. Bouw de temperatuurregulerende lagen op tot je comfortabel, lekker droog en beschermd tegen de elementen op weg gaat.

De veelzijdigheid en kracht van het gebruik van laagjes reikt tot voorbij het motorrijden alleen. Een goed isolerende midlayer houdt je warm, ook als je eenmaal afgestapt bent, bij een kampvuur of wanneer je op een frisse morgen op de camping geniet van je kop koffie.

ECHELON GTXDames gaan voor, heren...

Met al deze innovaties in zowel features als techniek, en natuurlijk de nieuwe stijlrichting van de Lamina GTX Ladies, kon de komst van een herenoufit met soortgelijke uitstraling, functionaliteit en look logischerwijs niet uitblijven. Dus heren; dames gaan uiteraard voor, maar daarna is het tijd kennis te maken met de Echelon GTX.

Adventure Travel
Zoveel bestemmingen om te ontdekken, maar de reis begint met het verkennen van de Adventure Travel collectie.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen