Gratis verzending en retour vanaf €99,-

De Warm Weer Adventure Kleding Koopgids
Discover
Adventure OnNu we weer kunnen genieten van de warme maanden van het jaar, is het raadzaam je lichaam (en hoofd) koel te houden. Blijf onverstoord en comfortabel motorrijden met deze geventileerde, beschermende en reisklare kleding.

Keep it Cool.

Blijf Koel, Blijf Avonturieren.

Wanneer de zon meedogenloos brandt en het kwik maar blijft stijgen, kun je niet zonder de juiste motorkleding om comfortabel te blijven. Daarom bestaat onze CE-gecertificeerde adventure collectie voor een deel uit een brede selectie aan jassen, broeken en handschoenen die speciaal ontwikkeld zijn om je lichaamstemperatuur op peil te houden bij motorrijden in warme omstandigheden. Draag je namelijk iets zonder voldoende ventilatie, dan loop je het risico op oververhitting, wat een resoluut einde kan maken aan een mooi avontuur.

HET CRUCIALE ELEMENT OM BIJ WARM WEER JEZELF LEKKER TE BLIJVEN VOELEN, IS LUCHTDOORSTROMING. AL ONZE MESH OUTFITS EN HANDSCHOENEN ZIJN UITGERUST MET GROTE VENTILATIEPANELEN, GEMAAKT VAN SLIJTVASTE MESH MATERIALEN. DE STOFFEN MAKEN EEN CONSTANTE FLOW VAN (FRISSE) LUCHT NAAR JE LICHAAM MOGELIJK, TERWIJL ZE JE BESCHERMEN BIJ EEN ONVERHOOPTE SCHUIVER OF ERGER.
ONZE EXTRA GEVENTILEERDE MULTI-SEASON OUTFITS ZIJN UITGEVOERD MET ONS VCS|VENTILATION SYSTEEM. DIT BESTAAT UIT DIVERSE VENTILATIERITSEN EN PANELEN AAN DE BORST, RUG, ARMEN EN BENEN. MET DEZE MIDDELEN HEB JE VOLOP KEUZE OM DE RIJWIND RICHTING JE LICHAAM TE REGULEREN NAAR GELANG DE WEERSOMSTANDIGHEDEN EN TEMPERATUUR.
ALLE SEESMART, SEESOFT EN SEEFLEX PROTECTOREN IN ONZE ADVENTURE COLLECTIE HEBBEN EEN GROOT AANTAL VENTILATIEGATEN; HIERDOOR KAN DE OPGEWEKTE LICHAAMSWARMTE DOOR DE PROTECTOREN ONTSNAPPEN. ONDANKS DE VENTILATIEGATEN BLIJFT MAXIMALE BESCHERMING GEWAARBORGD EN WORDEN GEEN CONCESSIES GEDAAN AAN DRAAGCOMFORT.

We willen je graag even laten proeven aan alle producten uit onze adventure collectie die speciaal ontworpen zijn om je lichaamstemperatuur op het juiste peil te houden. Mét behoud van maximale bescherming tegen ongewenst contact met het wegdek of de ondergrond.

Cayenne 2 – Maximaal Mesh

Zie hier onze Cayenne 2 outfit: onze duurzame, top-spec adventure outfit voor rijders die onder warme omstandigheden het liefst alle grenzen willen oversteken of eigenhandig verleggen. Dit pak is specifiek ontwikkeld voor maximale bescherming en slijtvastheid in combinatie met een verfrissend comfort.

De Cayenne 2 outfit is opgetrokken uit de sterkste mesh materialen die prominent aan de voor- en achterzijde zijn toegepast. Deze stoffen staan garant voor een indrukwekkende doorstroming van rijwind door de hele outfit, zodat je constant wordt afgekoeld tijdens het rijden in de warmte.

Tornado 3 – De Hitte Te Lijf en Meer

De veelzijdige Tornado 3 outfit beschikt over alle features die je nodig hebt voor je komende avontuur in de hitte en – jawel – tussentijdse regen: ventilatie, waterdichtheid en het topklasse bescherming. De 3D air mesh panelen aan de schouders en de PWR|Shell mesh aan de voorzijde, rug en mouwen houden de rijder comfortabel in warm weer.

Voor frisse, vochtige en/of natte dagen hebben we de jas en broek uitgerust met een waterdichte hydratex®|Lite 2-in-1 voering. De uitneembare waterdichte voering kan ook als losse jas gedragen worden wanneer je het motorrijden even links laat liggen. De Tornado 3 outfit is verkrijgbaar in een heren- en damesversie.

Airwave 3 – Een Luchtig Gevoel

Ook met de Airwave 3 outfit kun je iedere uitdaging in warm weer het hoofd bieden. De outfit biedt veel ventilatie voor een budgetvriendelijke prijs, zodat je bij warm weer aangenaam blijft rijden zonder rib uit je lijf.

Voor een continue toevoer van rijwind naar je lichaam is PWR|Shell toegepast aan de voorzijde, rug en mouwen. Combineer dit met de slijtvaste stretch ripstop borstpanelen die het comfort verhogen en extra bewegingsvrijheid geven bij actief rijden en je hebt een winnende combi in je garderobe. De Airwave 3 outfit is verkrijgbaar in een heren- en een damesversie.

Multi-Season Veelzijdigheidmet onze Geventileerde Outfits

Zoek je een zeer goed presterende outfit bij hogere temperaturen, maar tegelijkertijd eentje die je beschermt tegen de elementen, dan hebben we een aantal mogelijkheden voor je. Om je koel te houden in de warmte zijn de Defender Pro 3 GTX, Sand 4 en Offtrack 2 outfits uitgevoerd met het VCS|Ventilation systeem. Dit bestaat uit een veelvoud aan ventilatieritsen en panelen die je kunt openen voor een directe toevoer van rijwind naar je lichaam.

Om je ook comfortabel en droog te houden op de koudere of nattere dagen van het jaar, hebben we deze outfits bovendien uitgevoerd met een uitneembare waterdichte voering en thermovoering. Zodat je ieder weertype de baas bent: hitte, kou en regen.

 

Houd Grip metdeze Geventileerde Handschoenen

Het is van groot belang om tijdens warme of verhitte avonturen je handen zo fris en droog mogelijk te houden; hierdoor behoud je het juiste gevoel en de ideale grip aan het stuur. Daarom hebben we een omvangrijke collectie geventileerde handschoenen die volledig berekend zijn op actief rijden bij hoge temperaturen.

 

Cayenne 2 Gloves

In onze collectie zijn de Cayenne 2 handschoenen de aangewezen, top-spec handschoenen voor de zomermaanden. Deze lichtgewicht en comfortabele leren handschoenen bieden het hoogste beschermingsniveau zonder concessies aan vingervlugheid en grip.

Bij oplopend kwik blijven je handen fris en droog dankzij de ingebouwde ademende eigenschappen, in concreto: het over de complete handschoenen toegepaste geperforeerde leder. Een speciale grip patch aan de handpalm en duim biedt extra grip aan het stuur voor de momenten dat het rijden extra technisch wordt.

Mesh Handschoenen

Onze Sand 4, Dirt 3 en Volcano mesh handschoenen zijn gemaakt met onze slijtvaste 3D Air mesh, waardoor je verzekerd bent van een grote luchtaanvoer naar je handen. Geperforeerd leder aan de binnenzijde van de handschoenen houden je handen beschermd bij ongewenst contact met de ondergrond, terwijl ze volop grip bieden aan de stuurhelften.

De flexibele TPR-protector op de knokkel biedt veel comfort en beschermt je handen tegen schokken. De drie genoemde mesh adventure handschoenen zijn verkrijgbaar voor heren en voor dames.

Je Volgende Avontuur Lonkt

Of je nu een hobbyistische noppenrijder bent, een diehard off-road crack of een debutant die gaat waar het pad hem brengt, wij willen je graag veilig en comfortabel laten rijden. Dus ga eens kijken in de rest van onze Adventure Travel kledingcollectie, mocht je iets zoeken wat meer op jouw klimaat is toegesneden.

Adventure Travel Collectie
De Adventure Handschoenen Koopgids
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen