Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Zoektocht naar Elegantie
Discover

Tijdloze Stijlen voor Motorrijdsters

Onze motorjassen voor vrouwelijke rijders die zich veel in de stad begeven, zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de best mogelijke pasvorm die vrouwen zich maar kunnen wensen. Bekijk hier de modellen.
Vrouwelijke Motorkleding die Past

Het is geen geheim dat de zoektocht naar de juiste motorkleding nogal eens kan uitdraaien op een frustrerende ervaring voor vrouwelijke motorrijders. Wij begrijpen maar al te goed dat het vinden van beschermende motorkleding die naadloos aansluit op jouw smaak & lifestyle een lastige klus kan worden. Bij REV’IT! hebben we het geluk dat we volop vrouwelijke motorrijders hebben rondlopen op alle afdelingen.

Daarnaast ontvangen onze ontwerpers constructieve feedback van onze vrouwelijke ambassadeurs. Dit leidt tot een collectie vrouwelijke motorkleding die er tegelijkertijd elegant uitziet, comfortabel aanvoelt, modebewust overkomt en – uiteraard – alle veiligheid biedt.

Een Specifieke Vrouwelijke Benadering

Wij hoorden de roep om een specifiek op het dameslijf toegesneden Urban collectie luid en duidelijk. En gaven er gehoor aan. Onze ontwerpers begrijpen dat je geen damesversies maakt met kleiner gesneden herenkleding. In dergelijke gevallen ontaardt beoogde dameskleding doorgaans in een mannelijk ogende, plomp zittende, weinig flatteuze kloffie. Bovendien komt slecht zittende kleding ook de veiligheid niet ten goede.

En veiligheid vormt bij ons altijd een van de belangrijkste speerpunten. Dankzij moderne ontwikkelingen in materiaaltechnologie kunnen we ieder product van scratch opbouwen met de focus op vrouwelijke lichaamsvormen, mét volledig behoud van cruciale bescherming. Met deze methode zijn motorrijdsters verzekerd van de ideale pasvorm en bescherming tijdens het motorrijden.

‘Een zoektocht naar vrouwelijke elegantie die leidt naar onze favoriete Urban looks voor de dames onder ons.’

Tijdloos Trendy

De Meridian Ladies is een jas die de decennia overstijgt, voorzien van retro details die net zo hedendaags zijn als de onderhuidse bescherming. De strepen aan de mouwen voeren terug naar het tijdperk toen caféracers de straten domineerden. Onmiddellijk herkenbaar als tijdloos cool.

De Meridian Ladies is een uitzonderlijk comfortabele jas met een specifieke damespasvorm. Toont de klassiek zwarte look zijn overduidelijke aanwezigheid, de Meridian is ook verkrijgbaar in een meer fris & fruitig ogende variant.

Denim van & voor Alle Tijden

Combineer je nieuwe lievelingsjas met een slim fit Victoria Ladies jeans met hoge taille. Ook deze is in diverse kleuren verkrijgbaar: Medium Blue, Classic Blue en Medium Grey. Hiermee creëer je een look die perfect aansluit op jouw persoonlijke smaak en zich altijd onderscheidt. Deze jeans voelt aan als jouw dagelijkse casual jeans, maar biedt bescherming voor gebruik op de motor.

Leer op z’n Best

Boven alles moet je motorkleding veilig zijn en het lekkerst zitten in een motorhouding. Wij namen de handschoen op met het ontwerpen van een aanritsbare jas/broek-combinatie voor vrouwen, een combi met een flatterende silhouet die zelfs bij tussenstops onderweg er nog stijlvol uitziet. Onze ontwerpsters benadrukten dat geen twee vrouwenlichamen gelijk zijn; deze combi moest dus over royaal voldoende flexibiliteit beschikken om een verscheidenheid aan figuren te kunnen verwelkomen.

De Luna Ladies jas heeft klassieke lijnen en details met een elegant gesneden, vrouwelijke silhouet. Met deze jas aan je lichaam ervaar je niet alleen extreem comfort tijdens het rijden, maar toon je ook een knappe, stoere look.

De Bijpassende Broek

Om een nagenoeg naadloos uitziende combinatie te creëren, draag je de Luna Ladies jas met de bijbehorende Luna Ladies broek. Door zijn stretch materialen voelt de broek direct aan als een tweede huid, iets wat deze ideale vrouwelijke motorbroek ook uitstraalt. De Luna Ladies biedt volop bewegingsvrijheid en een flatterende silhouet terwijl je toch ruimschoots beschermd blijft.

Leer & Denim

In plaats van een volledig leren look, kun je de Luna Ladies jas ook samendragen met een van onze motorjeans. Gegarandeerd vind je in onze collectie met diverse maatvoeringen en kleuren jouw nieuwe lievelingsjeans. Voeg hier een paar casual motorsneakers aan toe en het resultaat is een compleet afwijkende outfit waarmee je je in alle situaties onderscheidt.

Inspiratie uit Alle Hoeken

Hopelijk hebben we je genoeg inspiratie geboden om je in het nieuw aan te kleden en er op twee wielen vandoor te gaan. Zoals we al aangaven hebben we slechts een paar van onze favoriete modellen aan je getoond, maar hopelijk geeft voorgaande je genoeg creativiteit in het vinden van jou op het lijf geschreven motorkleding. Kijk daarom ook eens in onze complete collectie damesjassen en -jeans.

Ontdek Jouw Urban Stijl
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen