Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Tijdloze stijlen voor de modern motorrijder
Heritage Innovation Collectie
Discover
Age with beautyMeet the classics

In de motorkledingwereld is het een komen en gaan van uiteenlopende stijlen. Slechts enkele groeien uit tot ware klassiekers. Oorspronkelijk uit nood geboren als praktisch kledingstuk voor motorrijders, draagt de leren motorjas inmiddels een erfenis mee van bijna een eeuw. Het is een tijdloos, onmisbaar boegbeeld dat thuishoort in de garderobe van iedere motorrijder.

De Roamer 2 jas

De ingetogen uitstraling van de Roamer 2 jas is het resultaat van premium kwaliteit leer, een rechttoe rechtaan snit en minimaal gebruik van merklogo’s, in combinatie met CE-gecertificeerde protectoren en gecamoufleerde functionaliteit.

De klasse van een klassiek ontworpen leren jas is zijn veelzijdigheid; het kan zowel gedragen worden tijdens een motorrit, maar net zo goed wanneer je te voet de stad induikt. De meest klassieke aanpak is de jas te dragen in combinatie met je beschermende lievelingsjeans, een stralend wit T-shirt en een paar stevige schoenen of laarzen. Bekijk meer klassieke stijlen van gisteren met de beschermingstechniek van vandaag en morgen.

De Prometheus &

Meridian Ladies jassen

Laten we het verleden even links liggen, dan gebruiken we onze 25 jaar aan ervaring om vandaag de dag het allerbeste uit de retro cool scene te halen, met toevoeging van een moderne twist.

De Prometheus en Meridian Ladies putten hun inspiratie uit vroegere stijliconen en smelten die samen met de prestaties en veiligheidstechniek van de toekomst.

De Glide Vintage jas

De Glide Vintage is de perfecte samensmelting van de ware klassieker met de – uit cultureel erfgoed geboren – retrojas. Een stijl die het beste van twee werelden in zich verenigt.

Deze crossover heeft het ideale evenwicht tussen uiterlijke performance en traditionele stijl.

Shop this look
Hide
Heritage Innovation Collectie

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen