Gratis verzending en retour vanaf €99,-

True Classics. No Compromises.

De Heritage collectie

Echte klassieke designs, geselecteerd door de zes creatieve geesten van Around Twelve. Dit Amsterdamse collectief showt onze Heritage collectie in hun geliefde stad.De Heritage collectie draait om trouw blijven aan jezelf en aan je eigen stijl. De line-up vormt een eerbetoon aan vervlogen tijden, maar dan wel op maat gesneden voor al je toekomstige rides. Deze kledingstijl voldoet aan de huidige veiligheidsnormen door onze - in eigen huis ontwikkelde - innovaties en technologieën. Zonder dat het silhouet er onder lijdt.
Teddy Jansen, model en producer, AmsterdamOld-school styling met een compromisloos design.

De Stride jas staat in het middelpunt van de belangstelling als bewijs dat casual en functioneel perfect kunnen samengaan. Vakkundig gemaakt van soepel, zacht bruin of zwart leer, combineert de Stride naadloos een old-school styling met toekomstbestendige design features, zoals lasergesneden borstperforaties om je koel te houden. De jas is opgebouwd uit een combinatie van rund- en kunstleer.


Jas verkrijgbaar in 2 kleuren.

Bauke Bakker, model en videograaf, AmsterdamDe elegantie van ongecompliceerd en functioneel ontwerp.

De Restless kenmerkt zich door een ingedragen leren look, waardoor de jas de decennia overstijgt. Hoewel het algehele ontwerp elegant overkomt in al zijn ongecompliceerdheid, kun je gerust zijn dat de geïntegreerde SEESMART CE-level 1 elleboog- en schouderprotectoren je veilig beschermd houden tijdens je trips, terwijl je er ook nog eens casual cool uitziet, zowel op als naast de motor.

Jas verkrijgbaar in 2 kleuren.

Bijpassende jeans en schoenen
Tommie Kuiper, producer, AmsterdamHet onderscheid van de massa.

Een strak gesneden keuze als je het soort motorrijder bent dat precies weet wat hij zoekt in een jas met vintage inspiratie. De klassieke diagonale voorrits en het vakkundige stikwerk aan de schouders en onderrug geven een opvallende uitstraling, waardoor de Surgent jas zich onderscheidt van de massa.

Jas verkrijgbaar in 2 kleuren.

Naomi Udo, brand & sales manager, AmsterdamSubtiliteit, attitude en een snufje klasse.

Laat het rechttoe rechtaan ontwerp van de Coral 2 Ladies je niet op het verkeerde been zetten. Deze jas benut de voordelen van een moderne, universeel vrouwvriendelijke pasvorm en riante stretch panelen, zonder qua looks te beknibbelen op subtiliteit en attitude. Een snufje klasse zit van nature in het DNA verweven van zowel de zwarte als blauwe versie.

Jas verkrijgbaar in 2 kleuren.

Bart van Maanen, model, AmsterdamNext-level overshirt techniek en functionaliteit.

Veel meer casual dan met een overshirt wordt het niet bij motorkleding. Toch gaat de Tracer Air 2 nog een stapje verder. Zo stroomt rijwind rechtstreeks naar je lichaam door de ademende, CE-gecertificeerde mesh buitenstof. Hierdoor blijf je cool & koel, terwijl de ultradunne SEESMART CE-level 1 protectoren aan de schouders en ellebogen je in bescherming houden.

Overshirt verkrijgbaar in 3 kleuren.

Ruben Duipmans, Fotograaf & video director, AmsterdamRijd waar & wanneer dan ook.

Met het Bison 2 H2O overshirt rijd je met hetzelfde gemak de regen in. Het geïntegreerde hydratex|Lite waterdichte membraan helpt je droog te blijven bij omslaand weer, zodat je je kunt blijven focussen op het rijden zelf. Trekt de regen weg en laat de zon zich weer zien, dan laat het verstelbare ventilatiepaneel aan de bovenrug opgebouwde (lichaams)warmte ontsnappen.

Overshirt verkrijgbaar in 2 kleuren.

Wat ons verbindt

Het valt niet mee een locatie te vinden die beter geschikt is om de Heritage collectie te presenteren dan Amsterdam, de stad die in de pas loopt met de samengestelde Heritage collectie, waar een old-school uitstraling en moderne invloeden samenkomen en zich vermengen.

Zes vrienden. Een stad. En een wederzijdse liefde voor een metropolis van wereldformaat. Lees hoe deze creatievelingen spreken over de voors en tegens van het urban leven.

De Heritage collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen