Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Herfst/Winter 

De Metropolitan Commuter Collectie

Expressief. Beschermend. Waterdicht. De Metropolitan Commuter collectie is een nauwgezette afspiegeling van de verschillende, door design ingegeven, dress codes in het stadse landschap. Of je nu in bent voor ingetogen tinten, of juist opvallende kleuren verkiest die lekker afsteken tegen het betonnen decor, of verzot bent op motieven waarmee je lef toont, jouw stijl en lijfsbehoud worden serieus genomen, iedere keer dat je op je tweewieler stapt. Lees en bekijk hier wat de Shade H2O, Shade H2O Ladies en Traffic H2O jassen verbindt… en van elkaar onderscheidt. 
De Modewereld als Inspiratiebron voor Motorkleding
Waterdichte bescherming voor modebewuste motorrijdsters.

Omdat stijl ertoe doet. En omdat minder soms meer is. Daarom hebben we naar je geluisterd met motorkleding, specifiek ontwikkeld en ontworpen voor vrouwen die het stadshart op de motor doorkruisen. Die bescherming willen tegen het wegdek en de elementen. Die gesteld zijn op een pasvorm en stijl die stroken met hun persoonlijkheid. Voeg elementen toe of houd het sober, ongeacht de grillen van Moeder Natuur.

Shade H2O Ladies Jas
Rijd Beschermd.Beweeg Zelfverzekerd.
Traffic H2O Jacket
Blijf onder de radar, maar doe het in stijl.

De jas bij uitstek voor de jeugdige, stijlbewuste motorrijder. Ook zonder schreeuwende uitstraling kun je onderweg zijn in beschermende, waterdichte motorkleding. De Traffic H2O is voor degene die op zoek is naar de juiste stijl, bescherming en net dat kleuraccent waarmee hij zijn persoonlijkheid laat zien, zonder in een hokje geplaatst te worden. Veelzijdigheid hoeft geen complexe materie te zijn, zolang deze maar vanuit de genen ontwikkeld is. Rijd veilig en ontwijk de valkuilen van urban motorrijden; rijd vol vertrouwen in de wetenschap dat je bij ons in veilige handen bent.

Shade H2O Jas
Kriega x REV’IT!
De nieuwe rugzakkencollectie

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen