Gratis verzending en retour vanaf €99,-

De Modewereld als Inspiratiebron voor MotorkledingDe Metropolitan Commuter CollectieVoor deze collectie legden we de focus op de grondbeginselen van stedelijk woonwerken en gingen we uit van een minimalistische ontwerpbenadering. Daarnaast bieden we commuters de juiste features om veilig onderweg te blijven, met behoud van een smaakvolle, zakelijke casual uitstraling.  
RITSEN VOOR RUIMERE PASVORMDe ritsen aan de zijkanten van de Manhattan H2O jas bieden extra ruimte voor onderkleding en extra bewegingsvrijheid op de motor. Gesloten ritssluitingen geven juist een afgeklede pasvorm. Zo zit je onder alle omstandigheden extra lekker in je vel.
Manhattan H2O JasEen softshell, waterdichte parka met minimalistisch design.

Een onmisbare undercover jas voor de zakelijke woonwerkrijders die uit zijn op bescherming tegen de elementen en het wegdek. De Manhattan H2O jas houdt de regen buiten en de warmte binnen dankzij een geïntegreerde hydratex|Lite waterdichte laag en een uitneembare thermovoering met lange mouwen.

Verkrijgbaar in zwart.

Shop this look
Hide
Rijd Beschermd.Beweeg Zelfverzekerd.
UITNEEMBARE THERMOVOERINGEen uitneembare thermovoering met lange mouwen voor multifunctioneel gemak in meerdere seizoenen. Houd tijdens frisse ochtenden of tijdens de koudere maanden je lichaam lekker warm voor extra aangenaam rijcomfort. En mocht de temperatuur oplopen, rits je de voering in de handomdraai eruit voor een fris vervolg van je rit.
Trafalgar H2O JasEen waterdichte, stijlbewuste motorjas met capuchon.

Houd het casual, maar doe het wel met klasse. De Trafalgar H2O jas omarmt het minimalistische mantra qua design, maar houdt stedelijke woonwerkers beschermd tegen het wegdek met flinterdunne, schokbestendige, CE-goedgekeurde protectoren aan de ellebogen en schouders. Bescherming tegen regenwater wordt verzorgd door een hydratex|Z-Liner constructie.

Verkrijgbaar in zwart en dark navy.

Shop this look
Hide
Foster H2O HandschoenenWaterdichte, met fleece gevoerde handschoenen met lange schacht.

Business casual handschoenen met lange schacht voor de woonwerker die meer vraagt van z’n beschermende kleding in de koudere maanden. Handen blijven warm dankzij de geïntegreerde fleece voering en droog door de vaste hydratex|Z-Liner constructie. Zachte knokkelprotectoren en een afwerking met slijtvaste materialen bieden je een extra geruststellend rijgevoel in stadsverkeer.

Verkrijgbaar in zwart

Kriega x REV’IT!
Ontdek de nieuwe rugtassencollectie

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen