Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Scorpiocustom madeJouw pak op jouw manierMotoGP-kleding voor gewone stervelingen ligt niet voor het oprapen. En dat terwijl veel sportieve rijders net zo intens dromen van een MotoGP-racepak als van een Superleggera V4 of een HP4 Race. Tot nu. Want met de custom made REV’IT! Scorpio overall met airbag-voorbereiding haal je een racepak in huis met specs op MotoGP-niveau. Het wordt ontworpen met hetzelfde nauwgezette oog voor detail als de kleding die onze professionele #revitriders dragen, en dan ook nog eens hoogstpersoonlijk op jouw lijf geschreven.
CUSTOM CRAFTSMANSHIP
Go full MotoGP spec
Draag wat de pro’s dragen

Het in 2020 gepresenteerde topklasse Scorpio racepak werd ontwikkeld door het onovertroffen Italiaanse vakmanschap van Vircos in combinatie met ons eigen kenmerkende REV’IT! design, waarna de twee merken in 2022 de handen ineensloegen. Het door en door op de racerij gerichte Vircos met meer dan 40 jaar ervaring, is specialist in gepersonaliseerde, op maat gemaakte racepakken en fungeert als officieel leverancier voor de REV’IT! professionals in MotoGP en WorldSBK.

 

Als volgende stap in ons samenwerkingsverband lanceren we met trots het REV’IT! Scorpio custom made programma, waarin de Vircos-experts de nieuwe Scorpio raceoverall personaliseren en op maat maken voor rijders en coureurs.

Custom craftmanship

Ervaar de ultieme mix van stijl, veiligheid en vakmanschap. Onze op maat gemaakte leren pakken zijn niet zomaar beschermende kledingstukken, maar regelrechte kunststukjes, hartstochtelijk handgemaakt door dezelfde bedreven vaklieden die pakken maken voor MotoGP-helden.

Deze pakken worden handgemaakt in het hart van Italië, befaamd om zijn rijke historie in mode en motor- en autoracen. Ieder stiksel, ieder detail van onze pakken ademt de toewijding en expertise die gepaard gaat met het maken van kleding voor ’s werelds beste rijders.

Wij leveren het kale canvas, jij de visie. Voor het maken van een persoonlijk leren pak moeten 28 verschillende maten opgenomen worden. Om dit tot in de puntjes uit te voeren, hebben we met een gespecialiseerde adviseur een systeem ontwikkeld zodat de passessie gewoon in je vertrouwde thuisomgeving kan plaatsvinden. Nadat alle maten nauwgezet zijn opgenomen, stellen we met grote zorg de 165 elementen samen om jouw persoonlijke pak te maken dat je binnen een aantal weken in huis hebt.

 

Veiligheid voorop 
FEATURES
Kangoeroeleer

Net als bij de pakken voor onze MotoGP-rijders, is kangoeroeleer een must. Vergeleken bij rundleer biedt een kangoeroehuid een ongekend hoge slijtvastheid bij een geringere dikte.

Dit biedt twee voordelen: extra souplesse en een lager gewicht. Voor professionele coureurs zijn dit twee cruciale factoren in hun zoektocht naar de laatste honderdste van een seconde, voor circuitdagliefhebbers zijn deze twee voordelen een zege op zich tijdens het scherper zetten van de rondentijden in volledige bewegingsvrijheid.

Voorbereid op airbag

De Scorpio custom made overall is geschikt voor het Tech-Air® airbagsysteem dat eenvoudig in te ritsen is als integraal deel van het pak.

Dit systeem opereert als zelfstandig element, dus onafhankelijk van een motor(onderdeel), en is ontworpen voor een totale bescherming van het bovenlichaam. Wanneer volledig opgeblazen, biedt het Tech-Air™ systeem bescherming aan de rug, nieren, borst en schouders.

Elbow sliders

Je zult wel meer wensen hebben dan alleen de standaard aanwezige, verwisselbare knee sliders. Natuurlijk staan ook de verwisselbare elbow sliders aan de mouwen van de Scorpio op je verlanglijst.

Die zitten er niet alleen op om de show te stelen, maar worden ook steeds relevanter voor circuitdagrijders die met moderne sportmotoren en plakbanden komen aanzetten, semi-racers waar steeds hogere bochtensnelheden mee te halen zijn. Om toch de racelijnen te kunnen vasthouden, heb je meer en meer hellingshoek nodig.

 

Jouw designOnze expertise

Hoe het werkt

Creëer je eigen ontwerp voor jouw Scorpio custom made racepak in onze bovenstaande configurator en zorg ervoor dat je het bij de hand hebt bij je geplande virtuele afspraak. Zo kun je alle details bespreken met onze online adviseur. Ook kun je persoonlijke wensen bespreken; bijvoorbeeld of je wilt kiezen voor het hoogwaardige Tech-Air® airbagsysteem.

stAp 1Ontwerp

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw droompak op MotoGP-niveau vanuit je eigen luie stoel. Ons online ontwerpplatform geeft je de mogelijkheden om je visie tot leven te brengen. Kies de kleuren naar eigen smaak, selecteer je gewenste features en voeg er persoonlijke touches aan toe die je unieke stijl weergeven. Maak je droompak pixel per pixel, stiksel na stiksel, in een naadloze mix van technologie en Italiaans vakmanschap. Vergeet niet tijdens de ontwerpfase jouw werk af en toe op te slaan. Wil je nog een speciale print of iets soortgelijks dat ontbreekt in de configurator, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

stAp 2Maat

Alle sessies met een pasvormspecialist worden online afgewerkt. Maar geen zorgen, we hebben dit vaker zo gedaan; tijdens het raceseizoen doen we niet anders met onze pro’s. Een van onze ervaren specialisten helpt je tijdens een videogesprek door het meetproces heen. Zij zijn de aangewezen personen om iedere meting goed te laten verrichten en antwoord te geven op al jouw vragen.

StAp 3Productie

Alle Vircos pakken worden in Italië handgemaakt met de grootste aandacht voor detail. Dankzij ruim veertig jaar ervaring wordt ieder Vircos pak afgeleverd met de perfecte pasvorm waardoor geen enkele afleiding ontstaat wanneer je geconcentreerd aan het rijden of racen bent.

Evenzoveel oog voor detail gaat zitten in het ontwikkelingsproces van jouw lievelingspak. Dat proces strekt zich uit van het maatconcept op afstand (waarvoor je de deur niet uit hoeft), tot een aftersales servicestructuur die je op de hoogte houdt van je aankoop en die tussentijds antwoord geeft op al je vragen.

 

Pasvormgarantie  De verantwoordelijkheid voor accurate metingen ligt bij ons. Mocht je toch pasvormproblemen ondervinden, dan zetten we ons maximaal in om je te assisteren en de nodige aanpassingen te doen voor jouw ultieme motorbeleving.
StAp 4Verzending

Is jouw persoonlijke maatpak klaar, laten we het direct bij je thuis afleveren. Onderga de kick van het op je gemak uitpakken van jouw racepak op MotoGP-niveau, thuis op het moment dat je het beste uitkomt.

REV’IT! zet zich in voor een naadloze, persoonlijke ervaring, speciaal voor jou. Mochten er nog kleine aanpassingen nodig zijn na je eerste passessie, dan staan wij voor je klaar.

StAp 5Tijd om te rijden

Wanneer je jouw REV’IT! Scorpio custom made openritst, dan is dat niet alleen om je voor te bereiden op een rit of race, maar stap je ook in een wereld waar iedere bocht een uitdaging is, ieder rechte eind een zegetocht. Voel de adrenaline stromen en het gebrul van je motor synchroon lopen met je hartslag. Dit is niet zomaar kleding, maar een paspoort naar het circuit van je dromen. Want in een REV’IT! pak is iedere rit een race. En iedere race voor jou een overwinning.

Vanaf:
€2,999.99**Exclusief Tech-Air® Race airbag
Reserveer nu

Ben je klaar voor een reis naar de ultieme MotoGP-beleving? Bij REV’IT! brengen we je dromen tot leven. Plan een virtuele passessie en laat je begeleiden door onze experts via een videogesprek.

En onthoud: jouw aanstaande REV’IT! pak is niet zomaar kleding; het is een persoonlijk statement, een mix van bescherming, stijl en Italiaans vakmanschap. En wij zetten ons maximaal in om je pak perfect te maken. Wacht niet langer en reserveer jouw REV’IT! 

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen