Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Discover
Peak performance for the female form
Xena 4 Ladies One PieceHet is niet altijd een race tegen de klok. Of een strijd met de ander. Het is een race tegen jezelf. Door jezelf te pushen de beste te zijn en niet van het gas af te gaan als je weet dat je sneller kunt. Met het Xena 4 Ladies eendelige pak ben je sneller. Voorzien van klasse AAA-veiligheidskeurmerk volgens EN 17092-2:2020 en met een speciaal op het dameslijf geschreven pasvorm. Bovendien ook nog geschikt voor airbaggebruik.Jouw tijd is nu.Don’t hold back.
De hoogste veiligheid voor de hoogste snelheid
Geschikt voor airbag

In het conceptproces van de Xena 4 Ladies eendelige overall hadden we het doel om ons allereerste damesracepak met airbagvoorbereiding te ontwikkelen. En hoewel deze missie makkelijker gezegd is dan gedaan, lopen we niet snel weg voor een nieuwe uitdaging. Dus maakten we dat pak. Niet alleen voldoet het Xena 4 Ladies eendelige pak aan de klasse AAA-veiligheidsnormen, ook is het voorbereid op het gebruik van onze Avertum Tech-Air® airbag. We kregen het voor elkaar.

Veiligheid in ieder stikselZorgeloos rijden door klasse AAA-keurmerk

BETAC®-protectoren op de schouders, ellebogen en knieën, en CE-level 1 SEESMART-protectoren op de heupen nemen alle extra kwetsbare lichaamsdelen in bescherming. Dus zet je snelste rondetijd neer en doe het erna nog eens dunnetjes over met een nog scherpere tijd. Je weet dat je op het circuit in goede handen bent met topklasse protectie.

Prioriteit aan performanceRaceklare pasvorm

Het samenwerkingsverband met REV’IT! TAILORTECH speelde een cruciale rol bij het verfijnen van het ontwerp ten behoeve van een optimale pasvorm. Daarbij konden we putten uit de TAILORTECH- expertise om het eindproduct te finetunen. De ontwikkeling van de Xena 4 Ladies overall nam van start tot finish meer dan twee jaar in beslag, nog los bezien van een aantal sample-sessies. De prioriteit ligt bij het eendelige pak op performance en comfort door de voorgevormde paneelconstructie; deze zorgt voor een betere pasvorm die naadloos aansluit op het lichaam. Dit aspect heeft vanaf dag-1 de Xena-familie gekenmerkt met de introductie van de Xena Ladies jas in 2014.

Ready to race
Voorbereid op airbag

Bij het bekijken van de plekken die extra aandacht verdienen wanneer de airbag opgeblazen wordt, zoomden we in op het bovendeel van het pak. Hoe konden we comfort op het hoogste niveau bieden zonder in te leveren op veiligheid? Daartoe introduceerden we een zachtere en soepelere hump compound om ruimte te bieden aan de airbagconsole. Daarnaast maken we gebruik van een neopreen kraag, een betere stretch en een soepelere leersoort voor eventueel gebruik van de airbag aan het bovenlichaam.

Op jouw lijf geschrevenStretch op de juiste plekken

De aanpasbaarheid van het pak wordt verder benadrukt door verstelbare stretch lippen aan de onderrug en de speed hump tussen de schouders, ieder speciaal ontworpen om ruimte te bieden aan de airbag bij een maatje groter pak. Daarnaast zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd om de algehele functionaliteit en het comfort te verbeteren; zo is de hoek van de stretch lippen aan de flanken gewijzigd en zijn de naden aangepast voor een betere bewegingsvrijheid en pasvorm. Draag je de Xena 4 Ladies overall in combinatie met de airbag, raden we je aan een maat groter te kiezen.

Perfecte plaatsingKnie aan de grond

De beschermende delen van het pak hebben bijzondere aandacht gekregen, vooral rond de knieën. De knie patches – waarop de rijder zijn sliders kan verstellen - zijn geoptimaliseerd, met een groter oppervlak. Hierdoor kan de rijdster haar knee sliders over een breder oppervlak kwijt om de ideale lichaamshouding vinden voor extra bescherming en controle. De volledige knieconstructie aan zowel voor- als achterkant zijn herzien voor een verbeterde pasvorm en bewegingsvrijheid met extra stretch en toch minder gewicht.

Go with the flowOnmisbare snelle spullen

Om tegemoet te komen aan de vereisten van racen op topniveau zijn de ventilatie en veiligheidsfeatures zorgvuldig geïntegreerd. Voor extra comfort en een betere luchtdoorstroming bij racen op het scherp van de snede zijn perforaties op de borst aangebracht. Deze werken samen met het bidirectioneel stretch materiaal dat de bewegingsvrijheid bevordert. De veelomvattende designbenadering maakt dat het pak zijn beloftes in superieure performance en comfort nakomt. Bovendien werpt een zachte neopreen windvanger rond de nek een blokkade op tegen rijwind voor extra comfort bij hoge snelheden. Voor nog meer gebruiksgemak, hygiëne en focus heeft de Xena 4 Ladies overall een volledig uitneembare en vlot aan te brengen voering voor een snelle tussentijdse wasbeurt.

 

SHOP THIS LOOKHet eindresultaat

Het totaalplaatje is een compleet eendelig racepak met dezelfde toeters en bellen als bij onze mannenpakken. Een pak zonder compromissen. Als topproduct in de Xena Ladies- familie, is dit eendelige pak toonaangevend in innovatie, pasvorm en veiligheid en in goed gezelschap met de Xena 4 Ladies jas, Xena 4 Pro Ladies jas, Xena 4 Ladies leren broek en de Xena 4 Ladies handschoenen. 

Ontworpen om je op scherp te zetten
Game onControl eendelig pak

Hijs jezelf in het gloednieuwe Control eendelige pak en laat jezelf omarmen door de racy fit & feel. Dit pak is ontwikkeld om je prestaties te verbeteren door een geavanceerd ontwerp, hoogwaardige materialen en racetechnologie. De Control geeft je volledige controle met een design dat je scherp houdt. Om je zintuigen te versterken, je doel scherper te krijgen, altijd raak te schakelen en iedere apex aan te vallen.

RACE
Harder gaan. Zo moet dat.
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen