Gratis verzending en retour vanaf €99,-

De REV’IT! Jeans Collectie
Discover
Niet te onderscheiden.100% Jeans. 100% Moto.Met onze motorjeans is de overstap van je tweezitbank naar je café-racer – en alles ertussenin – direct gemaakt; verkleedpartijen zijn immers overbodig.

Motorjeans Als Uiting van Stijl

Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste jeans en twee wielen. Met deze twee ingrediënten kun je maximaal genieten van je motor, terwijl je tegelijkertijd gekleed blijft gaan in casual stijl.

Naar welke van onze Urban Sport capsulecollecties je voorkeur ook uitgaat, we hebben altijd de ideale jeans voor je in huis om uitdrukking te geven aan je eigen smaak of stemming.

Het OntstaanVan Onze Jeans

Onze eerste motorjeanscollectie zag het levenslicht in 2013. Niet dat we de eerste waren met motorjeans, maar we waren toen al zo gedreven om de gevestigde orde eens op te schudden dat we vastberaden waren om de zaken anders aan te pakken.

Daarom sloegen we toen twee hoogdravende piketpalen voor de toekomst: in de eerste plaats het tot stand brengen van de meest modieuze motorjeans voor mannen en vrouwen. En daarnaast het leveren van een serieuze bijdrage aan het veiligheidsniveau van jeans. Inmiddels hebben we deze doelstellingen al royaal waargemaakt en overtroffen.

De Factor Veiligheid

Om onze ambities te verwezenlijken werken we continu aan het ontwikkelen van materialen die robuust zijn, maar tegelijkertijd in look & feel niet onder doen voor een casual, dagelijkse denim. Met dit principe volgen we onze Tailored Technology ontwerpfilosofie.

Als een van de ambities in het ontwikkelen van de denimcollectie, wilden we motorrijders in staat stellen om vanuit hun bankstel direct op de motor te klimmen en naar een gewenste bestemming te rijden. De collectie moest dus altijd geschikt zijn voor motorrijden, dus voorzien zijn van de juiste ingrediënten.

Kies Jouw Denim

Omdat je verzekerd bent van altijd de juiste bescherming, kun je je opmaken voor het kiezen van jouw favoriete jeans op basis van je persoonlijke smaak. Wanneer je aan het browsen slaat door onze omvangrijke collectie, zie je meerdere ‘shades of grey’, een verscheidenheid aan blauw en allerlei soorten wassingen.

Het kleurenpallet loopt uiteen van een effen kleur tot een trendy, gedragen uitziende look zoals onze Slim Fit Brentwood jeans (geïntroduceerd in 2019) en onze op motoren geïnspireerde Moto jeans. En dan praten we uitsluitend nog over denim; we hebben namelijk nog meer achter de hand.

Blijf Verbonden

Een van de standaard features aan het merendeel van onze leren en textieljassen is de mogelijkheid ze aan je broek, denim of motorbroek vast te ritsen met de geïntegreerde verbindingsrits. Jeans hebben deze voorziening niet. Dus bedachten we een ideale oplossing.

Met wat slim denkwerk ontstond de Safeway 2 riem, zowel in een reguliere versie als in een smallere variant, de Safeway 30 van dertig millimeter breed. Mocht je nu besluiten om voortaan in een jeans op de motor te klimmen, kijk dan eens naar de Safeway 2 of Safeway 30. Tocht op een ontblote onderrug is verleden tijd en bovendien blijft die beschermd bij onverhoopt contact met het wegdek.

Vind De Ideale Pasvorm

De juiste maat selecteren heeft meer om het lijf dan alleen maar een favoriete kleur kiezen. Zowel mannen als vrouwen hebben diverse stijlopties om uit te kiezen, waaronder slim, loose, regular fit etc. Raadpleeg onze jeans pasvormgids om te bepalen hoe je de perfecte match vindt.

Dagelijks Denim
Vooral met al onze wassingen en pasvormen die een verlengstuk van jezelf vormen, kost het je weinig moeite om juist die denim te kiezen waar je naar op zoek bent. Bekijk alle stijlen in een groot overzicht.

De Denim Pasvormgids
Tech Fashion Footwear
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen