Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Circuit-inspiratie voor de Straat

De Apex Design Series

Wanneer inspiratie vanuit de motorsport doorsijpelt van het circuit naar de straat. Voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken, gewaagde kleuren, agressieve lijnen en veelzijdig draaggemak. Met deze collectie geef je kleur aan je eigen stijl. De Apex Design Series: rijd vol zelfvertrouwen of het nu in leer is of textiel, in de regen of de zon.
GA NAAR:
LEATHER JACKETS MEN
Heren
Apex Leren Jas
Discover
APEX LEREN JASEen op de racewereld geïnspireerde, technische multiseason leren jas.

De Apex jas: gericht op sportieve straatrijders die er niet voor terugdeinzen om hun uitgesproken persoonlijkheid uit te stralen met opvallende kleuren. Zie de Apex als circuittechnologie in een straatgerichte verpakking. Het resultaat is een door en door sportieve motorjas met racepasvorm, zowel wat betreft technische features als de inspiratiebron. Voor motorrijders die er een snelle levensstijl op nahouden.

Verkrijgbaar in 3 kleuren

ONZE EXPERTISE, JOUW BESCHERMING.De Apex jas is ontwikkeld met dual-comp harde protectoren op de schouders en ellebogen en voorzien van deels geperforeerd leer voor verkoeling bij warme ritten.
Shop the Look:

Maak je outfit compleet met een paar beschermende motorschoenen, motorjeans en bijpassende handschoenen. Laat zien hoe je leeft en wie je bent.

Shop this look
Hide
Heren en Dames
Apex Air H2O Jassen
Discover
APEX AIR H2O JASSENEen geventileerde en waterdichte textieljas.

Soms ontkom je er niet aan je eigen regels te overtreden om grenzen te verleggen. Zoals met de Apex Air H2O motorjas. Niet alleen heeft deze een tegenstrijdig klinkende naam, maar tegelijkertijd is deze jas uitgerust met alle features om de beloften na te komen. Dus blijf koel of blijf droog. En zie er top uit.

Verkrijgbaar in 4 kleuren voor heren, 3 kleuren voor dames.

BLIJF KOEL, BLIJF DROOG.Deze motorjas is uitgevoerd met een mesh buitenstof (het ‘Air’-gedeelte) en een uitneembare hydratex|Lite voering (‘H2O’) zodat je de keuze hebt in uiteenlopende weersomstandigheden.
Shop the Look:

Combineer de Apex Air H2O met motorschoenen voorzien van dezelfde eigenschappen als de jas. Voeg daar nog een comfortabele motorjeans en handschoenen aan toe en je steelt de show.

Shop this look
Hide
Motorjassenmet circuit-inspiratie
Heren en Dames
Apex H2O Jas
Discover
APEX H2O JASSENEen op motorsport geïnspireerde, waterdichte textieljas.

Met de Apex H2O textieljas toon je jouw stijl door de opvallende graphics die als een rode draad door de complete Apex Design Series heen lopen, uiteenlopend van de eendelige raceoverall tot een stadsgerichte leren jas. En in de Apex H2O blijf je nog droog ook.

Verkrijgbaar in 4 kleuren voor heren, 2 kleuren voor dames.

ALTIJD EN OVERAL EEN DROGE RIJDER.De waterdichtheid wordt gewaarborgd door de vaste hydratex|Mesh G-liner constructie. Een droge rijder is namelijk een blije rijder. Ook hebben we een windvanger toegepast achter de voorrits voor extra bescherming tegen kou.
Shop the Look:

Vul je waterdichte Apex H2O jas aan met een paar H2O schoenen en een motorjeans met volop bescherming op de vitale plekken.

Shop this look
Hide
Heren
Apex TL
Discover
APEX TL JASEen stoere, rechttoe rechtaan textieljas.

De Apex TL motorjas hanteert dezelfde markante, opvallende print als die van de rest van de Apex familie, maar dan met een meer rechttoe rechtaan benadering. We waren vastbesloten een jas te maken die ook motorrijders met een beperkter budget zou aanspreken, zonder in te leveren op persoonlijke stijl en zelfvertrouwen.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.

RIJD VEILIG ZONDER RIB UIT JE LIJF.De Apex TL is een CE-gecertificeerd kledingstuk met protectoren aan de schouders en ellebogen en beschermende TPU-delen.
Shop the Look:

De Apex TL is zo veelzijdig dat deze gecombineerd kan worden met nagenoeg al onze motorjeans en handschoenen.

Shop this look
Hide
Samenvatting

De Apex Design Series draait om opvallende graphics en effen kleuraccenten die zijn komen overwaaien uit de wereld van de motorsport. Alle kledingstukken zijn ontworpen en uitgevoerd met een pasklare racepasvorm, zonder dat het comfort in de meest uiteenlopende omstandigheden hieronder lijdt. Laat je inspireren en shop in onze collectie.

De Apex Design Series
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen