Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Casual Techwear voor urban motorrijden.

De Tech Fashion collectie

Comfort, de juiste dosis stretch en handige zakken in dezelfde technische outfit; dat is de Tech Fashion collectie. Met sportkleding als inspiratiebron en ontworpen voor urban motorrijden.
Parabolica OutfitCasual, technische, stretch mesh outfit.

Bewegingsvrijheid, een minimalistisch ontwerp en ingebouwd comfort; deze optelsom resulteert onder de streep in de Parabolica jas en broek outfit. De ontwerpinspiratie hiervoor vonden we in de casual sportkleding die je waarschijnlijk gewoon in je kledingkast hebt liggen.

Jas verkrijgbaar in 3 kleuren, broek in 1 kleur.

VASTE CAPUCHON:De vaste capuchon benadrukt het casual karakter van de jas, zowel op de motor als ernaast. Een strategisch geplaatste drukknoop voegt er een praktische noot aan toe; deze voorkomt dat de capuchon tijdens het motorrijden wind vangt en rond wappert.DUIMLUSSEN:Er is meer dan knappe looks en comfort alleen. Duimlussen houden de mouwen op hun plek bij het aantrekken van handschoenen. Bovendien maken ze de jas weerbestendiger; koude rijwind krijgt minder maakt de mouwen in te stromen wanneer deze in de handschoenen zijn gestoken.
Mix & Match: De Thorium TF motorbroek, Astro Ghost sneakers en Kinetic handschoenen maken ook deel uit van de Casual Techwear collectie en zijn specifiek ontworpen als aanvulling op de Parabolica jas.
Spark Air OutfitEen volledig geventileerde, mesh softshell jas met capuchon en motorbroek.

Het is belangrijk om koel te blijven op hete dagen, zeker tijdens het motorrijden. Wat je dan nodig hebt is kleding die rijwind doorlaat ter verkoeling van je lichaam, met de zekerheid veilig onderweg te zijn door de aanwezige protectoren. De Spark Air voldoet aan al die vereisten.

Jas verkrijgbaar in 2 kleuren, de broek in 1 kleur.

VOLLEDIG BESCHERMD ONDERWEG.De Spark Air is ontwikkeld met PWR|Shell stretch materialen voor de nodige bewegingsvrijheid en luchtdoorstroming. Op de kwetsbare plekken zijn CE-goedgekeurde protectoren en versterkingen toegepast.

Mix & Match: Combineer de Spark Air met de Parabolica broek of ga voor het hele pakket met de Spark Air broek, Astro schoenen en Kinetic handschoenen.
Recap / Conclusion

Voor minder dan volledige flexibiliteit en mogelijkheden hoef je het niet te doen. Wij hebben het antwoord voor degenen die op zoek zijn naar een strak gesneden, comfortabele, geventileerde en toch betaalbare outfit voor stadsverkeer. Bestorm de stadsjungle, wanneer je maar wilt.

Tech Fashion collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen