Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Understated Stealth for the StreetsDARK CollectionDit is de DARK Collectie, een assortiment zwarte motorjassen volgens het Dark thema. Op het eerste gezicht ogen ze basic, maar zoom in en zie het doordachte ontwerp, de aandacht voor detail en het gebruik van high-end materialen, constructies en componenten. De kracht zit hem in de monochrome benadering. De DARK Collectie biedt een ingetogen stealth look voor het stadsleven.
Jas
Iridium H2O
Discover
IRIDIUM H2O JASStealth buitenwerk, functioneel binnenwerk.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de Iridium H2O haalde het designteam zijn inspiratie bij de traditionele donsjas look om daar vervolgens een gelikte draai aan te geven. De combinatie van een innovatieve, naadloos gecoate vulling aan de voorkant, uit de motorsport geadopteerde TPU schouderprotectoren, een verfijnde mix van slijtvaste stoffen en de aanwezigheid van levendige texturen, geven de Iridium H2O een onderscheidende, zeer moderne en toch subtiele uitstraling.

Verkrijgbaar in 1 kleur.

UNDERCOVER IRISEREND EFFECT:Het reflecterende materiaal aan de afneembare capuchon heeft een subtiel iriserende (regenboog-)gloed voor een extra geraffineerde look en een betere zichtbaarheid.BESCHERMING UIT DE RACEWERELD:Een minder subtiel statement op de Iridium H2O zijn de uit de racewereld overgewaaide TPU schouderprotectoren. Deze bieden een extra hoogstaande en zichtbare bescherming voor aanvullende veiligheid.
Jas
Action H2O
Discover
ACTION H2O jasDeels bomber, deels circuit, maar volledig stealth.

Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Action H2O was de direct herkenbare, zeer functionele bomber-style jas met stretch kraag en manchetten. Daar voegden we aan toe de contrasterende, iriserende textuur van hoekig gesneden mesh panelen en doelmatige TPU schouderprotectoren. Op het eerste gezicht zou je het nooit zeggen, maar deze jas zit wel degelijk volgebouwd met moderne, praktische oplossingen en features.

Verkrijgbaar in 3 kleuren.

ONOPVALLEND, MAAR NIET TE MISSEN:De mesh panelen aan de voor- en achterkant zijn reflecterend en bijzonder goed zichtbaar, wat kleurgebruik aan de jas overbodig maakt. Het valt nauwelijks op bij daglicht, maar is niet te missen wanneer er licht op schijnt.CLEAN CUT:De algehele snit van de Action H20 is ongecompliceerd en slank, waardoor de jas minder optisch en fysiek gewicht met zich meedraagt.
Shop the Look:

De Thorium broek, Cayman schoenen en Slate handschoenen zijn de ideale aanvullingen op de duistere en stealthy looks van de Action H2O jas.

Shop this look
Hide
Bestorm de stadIn stealth modus.
AFTERBURN H2O JASOnopvallend geïntegreerde techniek.

Met zijn hydratex|mesh G-liner constructie en strategisch gepositioneerde ventilatieritsen geeft de Afterburn H2O je een doordachte dosis functionaliteit voor dagelijks motorrijden, in zowel regenachtige als hoogzomerse omstandigheden. Al deze techniek is onopvallend in het design geïntegreerd voor volop comfort en veiligheid, met behoud van de subtiele sportieve urban uitstraling die we voor ogen hadden.

Verkrijgbaar in 3 kleuren voor de heren-, 2 voor de damesversie.

STEALTHY & STREETWISE DESIGN:Zowel de Afterburn H2O als de Afterburn H2O Ladies hebben een genderspecifieke pasvorm en snit, maar maken gebruik van hetzelfde rechttoe rechtaan, stealthy en streetwise design.BLIJF BESCHUT:De Afterburn H2O jassen zijn standaard uitgevoerd met een afneembare capuchon zodat je naar gelang de weersomstandigheden met of zonder rijdt.
Shop the Look:

De Maple 2 Ladies jeans, Arrow Ladies schoenen en Mosca H2O Ladies handschoenen passen bij uitstek bij de slanke lijnen van de Afterburn H2O Ladies jas. Met deze complete look blijf je trouw aan de ingetogen attitude van de DARK collectie.

Shop this look
Hide
Samenvatting

Je kunt de DARK Collectie beschouwen als onze proeftuin waarin we nieuwe en innovatieve technologie laten zien, uitgevoerd in een opzettelijk ingetogen verpakking voor straatgebruik. Of het nu gaat om de waterdichte, naadloos gecoate vulling van de Iridium H2O, de reflecterende, ademende mesh van de Afterburn H2O of de baanbrekende, subtiele functionaliteit van de Action H2O: je draagt het nieuwste in praktische technologie, zonder ooit je eigen gevoel van stijl op te hoeven geven.

De Urban Sport Collectie
Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen