Gratis verzending en retour vanaf €99,-

Urban Sport Motorschoenen Koopgids
Discover
Vind het ideale paar hier
Grote stap voorwaarts in onze urban sport footwear collectie

Wij geloven dat sneakers en schoenen een belangrijk expressiemiddel zijn van hoe je door het leven stapt.

Of je nu houdt van casual cool, high-top schoenen, motorsneakers of misschien wel prestatiegericht, supersportief schoeisel, weet dat je bij ons in goede handen bent. Dus stap in onze urban sport footwear collectie en maak je uit de voeten.

Modieuze casual high-top motorschoenen voor dagelijkse rijders

Niets kan tippen aan de karakteristieke high-top motorschoenen, puur om hun functionele, knappe looks. Deze combineren veiligheidstechnieken voor motorrijders met een casual cool uiterlijk waardoor ze een aanvulling vormen op nagenoeg iedere outfit, zowel op de motor als ernaast.

ARROW SCHOENENModieuze, geventileerde dagelijkse sneakers voor urban motorrijders

De veter gestrikte Arrow-schoenen combineren de look & feel van je dagelijkse sneaker met de bescherming die als een rode draad door onze uitgebreide collectie urban motorschoenen en -laarzen loopt. Deze gedeeltelijk geventileerde sneakers blijven trouwen aan ons credo van Tailored Technology en zullen snel uitgroeien tot jouw lievelingspaar schoenen, of je ze nu op de motor gebruikt of gewoon te voet.

Ook verkrijgbaar in een Ladies-versie.

Meer high-tops

Als je niet overtuigd bent van de casual-cool uitstraling van de Arrow-schoenen, dan biedt ons high-top segment een grote verscheidenheid aan alternatieven, uiteenlopend van de meer casual Kick-schoenen tot de supercoole Jeffersons of – volgens het ‘dark’ thema - de zwarte Cayman-schoenen. Zoek je waterdichte exemplaren, bekijk dan eens de met hydratex gevoerde Delta H2O of de Krait GTX met waterdichte premium GORE-TEX, beide ook in Ladies-varianten verkrijgbaar.

Op high-fashion geïnspireerde sneakers voor urban motorrijders

Schoenen voor de echte sneakerjunkies: ontworpen om rijders die hun schoenen als een statement dragen gunstig te stemmen. Klaar om de weg op te gaan met footwear die progressief, high-fashion sneakerdesign koppelt aan verregaande hedendaagse veiligheidsvereisten.

ASTRO SCHOENENOp high-fashion geïnspireerde, deels geventileerde urban motorsneakers

Met de Astro-schoenen doorbreken we de eenvormigheid; dit zijn namelijk geen doorsnee sneakers. Feitelijk verleggen we de grenzen van hoe hedendaagse motorschoenen eruit kunnen zien. Niet alleen zijn we geïnspireerd door de progressieve ontwerpstijlen in de wereld van high-fashion, maar ook wilden we iets ontwikkelen wat afwijkt van al het overige in onze collectie.

Meer high-fashion sneakers

Als je kickt op sneakers, neem je niet zomaar met alles genoegen. Misschien dat een subtiel, stijlvol detail je over de streep trekt, zoals de witte zool van de verder zwarte Astro Ghost-schoenen. Als we even bij het zwart/wit-thema blijven, bekijk dan ook onze hoogvliegende Pacer-schoenen of ga nog een stap verder met de expressieve Filter-sneaker met zijn doorschijnende, gekleurde zolen en details met de uitstraling van krokodillenleer.

Prestatiegerichte motorschoenen voor sportieve rijders

Laat iedereen in het stof bijten met onze collectie paddockschoenen. Niet alleen zijn ze qua design overduidelijk verwant met de racescene, ook zijn deze prestatiegerichte schoenen van hak tot teen op een functionele leest geschoeid. Aan sportieve rijders die motorrijden serieus nemen: verder zoeken is zinloos.

JETSPEED PRO SCHOENENVolledig geventileerde sportieve motorschoenen met perfecte pasvorm door het BOA® Fit System

De Jetspeed Pro-schoenen zijn onmiskenbaar beïnvloed door de racewereld en zullen rijders aanspreken die motorrijden zeer serieus nemen. Aan de buitenkant en over de tong zijn ze uitgevoerd in grote ballistische mesh panelen met geperforeerd suède aan de zijkanten boven de enkels. Aan ademende eigenschappen en ventilatie zal het je nooit ontbreken. Ofwel, jouw lievelingspaar voor warme zomerritten.

Meer prestatiegerichte motorschoenen

Al onze paddockschoenen zijn gemaakt om te presteren, maar ieder paar heeft zijn eigen ideale speelruimte. Van de sportieve, expressieve G-Force-schoenen met op de GP geïnspireerde bescherming, tot aan waterdichte varianten – de G-Force H2O en G-Force H2O Ladies, draag ze op jouw favoriete plekken. 

Nog geen keuze kunnen maken of zoek je nog meer?
Ontdek onze volledige collectie motorschoenen en vind jouw ideale paar.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen