Gratis verzending en retour vanaf €99,-
01

Onze Geschiedenis

Inspiratie om te motorrijden sinds 1995Sinds 1995 maken we motorkleding met een gewogen balans tussen stijlvol design en functionaliteit. Onze kleding wordt ontworpen om emotie op te roepen, ontwikkeld om vertrouwen te geven en geproduceerd om zelfs nog de hoogste verwachtingen van de meest veeleisende rijders te overtreffen.Al deze drijfveren zijn recht op de horizon gericht, met als doel een duurzame toekomst voor motorrijden te bewerkstelligen. De manier waarop we die toekomst tegemoet zien, treedt in de voetstappen die we eerder zetten. Dit is dat verleden, dit zijn de verhalen.
2023

Twee achtereenvolgende Superbike wereldtitels

Niet één maar zelfs twee keer; Álvaro Bautista is opnieuw wereldkampioen in 2023. Van de eerste start in Phillip Island tot de vlag viel voor het laatste weekend in Jerez de la Frontera, ging Álvaro voor goud om zijn 2022 wereldtitel te verdedigen. Hij won 27 uit 36 races – 75% procent dus – en evenaarde zelfs Superbike-legende Carl Fogarty met een winsttotaal van 59 zeges op weg naar die back-to-back WSBK-titel.

Je wereldtitel succesvol verdedigen in zeldzaam in WorldSBK. En het zet Álvaro op pole position om zichzelf onsterfelijk te maken als hij komend seizoen voor de derde titel op rij gaat. Tot dan zeggen we met trots dat Álvaro Bautista onze regerend 2022 én 2023 Superbike wereldkampioen is!

2023

REV’IT! x Zero Motorcycles

REV’IT! en Zero Motorcycles delen een gedeelde passie voor toekomstgericht denken en een gemeenschappelijke missie in het verleggen van grenzen. Het voekde dan ook een vanzelfsprekende stap een samenwerkingsverband aan te gaan met dit Amerikaanse merk van elektrische motorfietsen. Zo creëren we samen een naadloze samensmelting in vooruitstrevend modieus design, geavanceerde materialen en state-of-the-art functionaliteit, speciaal op maat gesneden op de wensen van rijders van elektrische motoren.

Ontdek de vooruitgang – ontdek REV’IT! x Zero Motorcycles.

2022

Onze eerste Moto2 Wereldtitel

Het kwam allemaal aan op een nagelbijtend spannende finale in Valencia, maar vol trots kunnen we nu zeggen dat Augusto Fernández verdiend de 2022 Moto2-wereldkampioen is. Hij ging het seizoen in op een manier die zijn racebenadering perfect weergeeft; met een gestage seizoenstart, gevolgd door rap opbouwend momentum om uiteindelijk nooit meer om te kijken en voor goud te gaan.

Keer op keer liet hij zien onder druk te kunnen presteren en reeg Augusto het ene succes aan het andere om in de Moto2-klasse het allerhoogste resultaat te bereiken, bezegeld met een verdiende promotie om door te groeien tussen ’s werelds beste coureurs in de MotoGP. Onze felicitaties voor deze megaprestatie!

2022

Onze eerste Superbike Wereldtitel

Met het aankondigen van zijn comback bij het Ducati-fabrieksteam, was Álvaro Bautista meteen al de gedoodverfde WorldSBK-titelkandidaat van 2022. Vanaf de allereerste race van het jaar begon de Spanjaard de sporen uit te wissen van zijn gefaalde campagne van 2019, toen de titel hem pijnlijk ontglipte.

Met een zwaarbevochten rentree in Ducati-rood bewees hij zijn gewicht in goud waard te zijn. Het hele seizoen lang legde Álvaro een dominante vorm aan de dag – met niet minder dan 31 podiumbezoekjes in 36 races, waaronder 16 maal op de hoogste trede. Zijn verdiende wereldtitel wist hij in Indonesië definitief te bezegelen. Álvaro, we feliciteren en groeten je! 

2022

Vircos wordt onderdeel van de REV’IT! familie

Trouwe partners bundelen de krachten en smelten samen met de overname van Vircos. Met het verwelkomen van de Italiaanse, ambachtelijke producent van leren racepakken binnen de REV’IT! familie, doen we belangrijke expertise en kennis op om onze ambitie waar te maken in het vergroten van onze aanwezigheid en het spelen van een nog grondigere, toonaangevende rol in de motorsport. Deze fusie helpt zowel REV’IT! als Vircos verder vooruit; de ervaring van ons R&D-team en de kwaliteiten van de Vircos vakmensen komen samen om het design en de productie van op maat gemaakte, professionele wegracepakken naar een nog hoger plan te tillen. Ook opent het de deuren voor verpersoonlijking van kleding, een groeiende trend in de sportieve markt waarmee we met vastberadenheid een toonaangevende rol in willen spelen.

2022

Ons eerste voltallige Moto2-podium

De Britse ronde van het 2022 Moto2 GP-seizoen toonde aan dat de door ons gelegde fundamenten in het ontwikkelen van racetalent zijn vruchten afwerpt en diep verankerd zijn. Maar noch thuisrijder Jake Dixon, noch medestrijders Alonso López en Augusto Fernández kreeg het zoet van een gezamenlijk podium op een presenteerblaadje. Onze drie #revitriders vochten met hand en tand om iedere millimeter van het circuit van Silverstone om naar het podium te kunnen rijden. Trotser kunnen we niet zijn dan alle drie de trofeeën omhoog gehouden te zien worden door onze rijders.

2021

REV’IT! x Harley-Davidson

Voor de introductie van de compleet nieuwe Pan America besloot Harley-Davidson een samenwerkingsverband aan te gaan met kledingspecialist REV’IT!. Doel: het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe kledinglijn die tegemoet komt aan de wensen van de meest veeleisende adventure rijders wereldwijd. Kleding die ontwikkeld is om te presteren onder de meest extreme omstandigheden en in het ruigste terrein, net als de motor zelf.

2021

REV’IT! x Touratech

Accessoiresgigant Touratech en wij zitten diep ondergedompeld in de ADV-wereld. Je kon er dus op wachten dat we ooit de handen ineen zouden slaan. Resultaat: een exclusieve outfit, gericht op onbegrensd en grenzeloos motoravontuur.

Touratech kent zijn klantenkring als z’n broekzak. Voeg daarbij enerzijds de ervaring en expertise van het REV’IT! ontwerpteam en anderzijds de unieke technieken, componenten en slimme oplossingen die gehanteerd worden door REV’IT!’s ontwikkelingspartners, en het resultaat is een complete outfit (jas, broek, handschoenen, voor zowel mannen als vrouwen) die aan alle avontuurlijke wensen en vereisten voldoet.

2020

Nieuw hoofdkantoor

In November 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuwe hoofdkantoor, dat speciaal is ontworpen om onze groeiambities voor de toekomst te faciliteren. Het is een nieuw, voor 85% energie neutrale speeltuin die niet alleen volop ruimte biedt aan ons team, maar ook opereert als epicentrum van inspiratie op het gebied van Design, Performance & Innovation.

2020

GORE-TEX Footwear licentie

Met het onlangs verwerven van de GORE-TEX licentie voor schoenen en laarzen kunnen we deze high-performance technologie ook toepassen in onze schoenen en laarzen. Het gebruik van GORE-TEX in onze footwear is dan ook de ideale aanvulling op onze collectie GORE-TEX kleding, handschoenen en accessoires.

2019

Onze eerste MOTO3 Wereldtitel

Het zou een understatement zijn te stellen dat 2019 een goed jaar voor ons was. Het was ook een topjaar voor onze Moto3-rijder Lorenzo Dalla Porta, die de wereldtitel greep en REV’IT!’s eerste WK-titel in een MotoGP-klasse binnen hengelde. Lorenzo’s jaar kende ups en downs – zowel op als naast de baan -, maar gedurende het seizoen bleef hij de gelijkmatigheid zelve door heel slim op safe te racen. Hartelijk gefeliciteerd met dit gouden seizoen!

2019

Onze eerste MOTOGP-zege

Als je toch een race wilt winnen, waarom dan niet gelijk maar op je geboortegrond? Precies dat flikte onze #9 coureur Danilo Petrucci op zijn fabrieks-Ducati tijdens de Italiaanse Grand Prix in Mugello. Vanaf de start was het een race om je nagels bij af te bijten, waarbij Danilo in de laatste momenten profiteerde van de slipstream van Marc Márquez en uiteindelijk eenhistorische overwinning in de wacht sleepte. Trotser kunnen we niet zijn op een rijder wij sinds 2015 mee samenwerken.

2019

Red Dot “Best Of The Best” Design Award

We zijn helemaal in de wolken met onze meest recente Red Dot ‘Best of the Best’ Design Award. Ook zijn we uitzinnig trots dat onze Expedition H2O laarzen met zo’n prestigieuze titel zijn bekroond. Alle credits gaan uit naar onze senior product designer Mark van Roon en onze Research & Innovation manager Jasper den Dekker. Niet alleen wisten zij nieuwe veiligheidstechnologie toe te passen, maar bovendien deze in een product te verwerken dat voldoet aan de hoogste veiligheids- en comforteisen, zowel tijdens het motorrijden als bij een trip te voet. Al eerder wisten we deze prijs te winnen voor onze SEEFLEX™ protectorenreeks en de Jerez handschoenen.

2018

REV’IT! x HUSQVARNA

Samenwerkingen aangaan is niets nieuws voor ons, dus toen we in zee gingen met Husqvarna Motorcycles verliep dat op een vanzelfsprekende, natuurlijke manier. Samen werkten onze beide teams aan het creëren van een unieke line-up Urban motorkleding en -schoenen die een weerspiegeling vormt van onze gezamenlijke liefde voor design, innovatie en motorrijden. Deze collectie omvat jacks, jeans, schoenen en handschoenen, allen geïnspireerd op Husqvarna’s opvallende reeks motoren.

2018

REV’IT! Racing Technology Centre

Natuurlijk is het een pré dat we ons testlaboratorium in eigen huis hebben. Maar het is ondoenlijk onze rijders voor feedback-sessies naar het hoofdkwartier te laten pendelen, domweg omdat ze de hele wereld over reizen voor topnoteringen in hun races. En racen ze niet, dan wordt er hard getraind. Dus als Mohammed niet naar de berg komt, dan brengen we het laboratorium naar het circuit. Vanaf augustus 2018 zal het voltooide REV’IT! Racing Technology Centre een permanente residentie hebben in het MotoGP paddock.

2018

De Distinguished Gentleman's Ride

Door de jaren heen hebben we het grote genoegen gehad om door te groeien en het bereik van REV’IT! uit te breiden. Vandaar dat we ook iets terug willen doen voor de mensheid. Uit alle goede doelen selecteerden we er eentje die ons na aan het hart ligt. Zodoende besloten we – niet zonder trots – onze steun te verlenen en bijdrages te leveren aan de organisatie van de Distinguished Gentleman’s Ride. Vanaf 2018 ondersteunt de DGR een enkele vorm van liefdadigheid, namelijk de Movember Foundation.

2018

Het REVMONKEE project

Om de grondbeginselen van onze Tailored Technology collectie te benadrukken – stijlvol aan de buitenzijde, high tech van binnen – gingen we een samenwerkingsverband aan met de Deense bouwers van Wrenchmonkees. Doel was een eenmalige eigenbouw motor te bouwen die zijn weerga niet kende met de REVmonkee als resultaat. Aan de hand van stijlelementen uit de jaren tachtig verbouwden we een 210 pk sterke Kawasaki H2 in een tijdloos meesterwerk: een stijlvol geheel voor het oog, een high tech machinerie onderhuids. Tailored Technology, uitgebeeld op twee wielen.

2016

REV’IT! Test lab

Ieder item dat ons bedrijf verlaat, is bezegeld met een belofte: jou te beschermen bij een (onge)val, ongeacht de omstandigheden of wat voor machine je rijdt. Om die belofte na te komen en zelfs te overtreffen, deden we in 2016 een aanzienlijke investering in een nieuw, state-of-the-art testlaboratorium.

Met de meest recente apparatuur, waaronder de revolutionaire Darmstadt machine, kunnen we materialen, protectiedelen en constructiemethoden ontwikkelen die de grenzen verder verleggen voor toekomstige generaties kleding. Dankzij het REV’IT! testlaboratorium rijd je altijd beschermd zonder concessies aan stijl en mode. Wij de test, jij de rest; beloofd!

2015

Het REV’IT! #95 project: grensverleggend

Grenzen der techniek doorbreken en verleggen: laat dat maar aan ons over. Om die filosofie over te brengen op een motor, creëerden we de REV’IT! #95, een tweewiel aangedreven adventure machine op basis van de toch al iconische KTM 950 Super Enduro. Uitgevoerd in een regelrechte love-it-or-hate-it uitstraling, levert de REV’IT! #95 eindeloze grip en een immense reikwijdte dankzij de bizarre, maar jaloersmakend grote tank. Dat was het idee: de zekerheid bieden dat je altijd je bestemming zult bereiken, ongeacht waar jouw stip aan de horizon zich bevindt.

2015

Eerste wereldkampioenschap

Om producten te ontwikkelen die circuits te lijf kunnen gaan, ontkom je er niet aan als betrokkene mee te strijden op het allerhoogste niveau. In 2015 hadden we ons meest competitieve jaar sinds onze intrede op het hoogste WK-platform, de MotoGP in 2008. In hetzelfde 2015 werd REV’IT! rijder Kenan Sofuoğlu tot wereldkampioen gekroond. Dit maakte hem de eerste REV’IT! wereldkampioen en tevens de succesvolste rijder in zijn klasse tot nu toe.

2015

Onze tweede RED DOT Award, ‘Best Of The Best’

Je zult je wel kunnen voorstellen hoe enorm verguld we waren met het – voor de tweede maal! - winnen van een van de meest begeerde awards in de wereld van design en productontwikkeling. Extra cachet kreeg deze zege doordat we deze prijs in de wacht sleepten met onze SEEFLEX™ protectoren collectie. Deze producten voldoen aan de strengste CE-level 2 normen inzake bescherming, zonder dat ze ook maar enigszins opvallen als ze in onze kledingstukken geplaatst zijn. Het onderstreept eens te meer onze voorbeeldfunctie en aandacht voor het design van al onze producten.

2014

YAMAHA by REV'IT!

In 2014 ontstond een samenwerkingsverband tussen REV’IT! en Yamaha, wat leidde tot de productie van een deel van Yamaha’s beschermende kledinglijn ten behoeve van de Amerikaanse markt. Onze wederzijdse ambitie om kwalitatief hoogstaande, knap ontworpen producten te maken voor rijders in iedere markt vormde het startpunt van deze vroegtijdige, maar productieve relatie. Yamaha by REV’IT! producten zijn verkrijgbaar in Yamaha’s Amerikaanse dealernetwerk.

2013

PWR | SHIELD

Jarenlang was leer het materiaal bij uitstek als je motorkleding zocht met de hoogste slijtvastheid. Dat veranderde in 2013 toen we de industrie overvielen met de mogelijkheden van… textiel! De combinatie van Cordura® denim en onze in eigen huis ontwikkelde PWR| shield overtrof de slijtvastheid van leer. Een regelrechte doorbraak. PWR|shield levert dus een bijdrage aan de filosofie achter de Tailored Technology producten, bedoeld om je stijlvol en modieus, maar tegelijkertijd beschermd onderweg te sturen.

2012

DUCATI by REV'IT!

Ondanks dat Ducati bijna zeventig jaar eerder dan ons merk werd opgericht, delen we een gemeenschappelijke passie voor design, stijl en performance. Deze overeenkomsten mondde uit in een samenwerkingsverband, met als eerste wapenfeit de Ducati Strada Collection by REV'IT! in 2012. Deze kledinglijn is duidelijk een uitvloeisel van overeenkomstige performance en esthetische kernwaardes van zowel Ducati als REV’IT! Vanaf die eerste aanzet worden jaarlijks nieuwe Ducati by REV’IT! producten geïntroduceerd. De gehele collectie is verkrijgbaar bij het Ducati dealernetwerk wereldwijd.

2012

VCS | AQUADEFENCE

De bedoeling was natuurlijk deze tijdlijn een beetje compact te houden door van onze innovatieve waslijst niet iedere vondst op te nemen. Maar hier is er nog eentje, om het af te leren: deze innovatie is namelijk de oplossing voor een probleem dat motorrijders in wisselende weersomstandigheden decennialang dwars zat.

VCS|AquaDefence (EU patent EP 2574249, US patent US 20130081192A1) is het eerste system dat ieder kledingstuk in een handomdraai omtovert van volledig geventileerd tot 100% waterdicht, zelfs tijdens het rijden.

2011

Welkom aan boord: TRYONIC

Een van de cruciale elementen van motorkleding is protectie van de ledematen. Daarom verwierf REV’IT! in 2011 TRYONIC, een Italiaanse merk gespecialiseerd in topklasse protectiedelen dat gerekend wordt tot een van ’s werelds beste. Die overname heeft ons in staat gesteld onze visie op het vervaardigen van high performance motorkleding verder te verbreden, geruggesteund door TRYONIC’s langdurige ervaring in protectiedelen en aanvullende producten.

 

2010

The RED DOT design award

De Duitse Red Dot award geldt als een van de meest begerenswaardige prijzen in de wereld van design en productontwikkeling. Het is een erkenning voor de toewijding aan design, ongeacht het ontworpen product. Het spreekt voor zich dat we vervuld waren met trots toen onze 3D ontwikkelde Jerez racehandschoen de award in 2010 in de wacht wist te slepen.

Nog hoger in de wolken waren we met de wetenschap dat de Jerez getest was onder de meest veeleisende omstandigheden; tijdens de zware impact van MotoGP crashes op hoge snelheid. Het is het ware bewijs dat vorm en functie ook op extreem niveau kunnen samengaan, zolang je maar doordacht en vastberaden te werk gaat.

2009

GORE-TEX: een zegen in de regen

Bij REV’IT! is goed niet goed genoeg. Wij blijven het onderste uit de kan halen en dat wordt opgemerkt. Zo nodigde GORE-TEX ons uit om te praten over het aan ons verstrekken van een licentie op hun technologie. Dus maakten we een plan en zo geschiedde: in februari 2009 tekenden we gezamenlijk een officiële licentieovereenkomst voor kleding en handschoenen. Door het combineren van GORE-TEX technologie met onze Engineered skin® ontwerpmethode zijn de performance en veiligheid van onze producten drastisch verbeterd en hebben we nieuwe maatstaven in de kledingindustrie gezet wat betreft stijl en functionaliteit.

2008

Eerste schreden in MOTOGP

Om te begrijpen hoe een echt racepak werkelijk in elkaar steekt, rest maar een mogelijkheid: zelf gaan racen. Weliswaar begonnen we leren pakken te maken in 1997, maar toen al wisten we dat we een intrede zouden moeten maken in MotoGP, wilden we als merk echt een footprint achterlaten. Die dag brak aan in 2008, bijna gelijktijdig met de lancering van onze sterke Spring-Summer collectie. Onze doelstelling toentertijd verschilde niet met die van nu: het ondersteunen van topcoureurs met de belofte aan alle sportrijders wereldwijd dat onze producten aan hun hoge verwachtingen voldoen.

2006

Bekroond met een shield

Oorspronkelijk kon je REV’IT! herkennen aan een logo dat een abstracte weergave uitbeeldde van een motorrijder van boven bezien. Maar in 2006 schakelden we op. REV’IT! werd steeds meer erkend om de wezenlijke relevantie van het product en karakteristieke kernwaardes, zoals innovatie, knap design en de nadruk op performance. Om deze elementen samen te smelten in een direct herkenbaar logo, introduceerden we de Shield op 1 september 2006.

2002

De plas over

De Amerikaanse markt: ofwel een smeltkroes van stijlen, soorten en maten waar uitsluitend de sterkste producten overleven. Met die wijsheid in de pocket introduceerde REV’IT! zijn eerste producten in de VS, en met groot succes. De oversteek onderstreepte onze visie in productontwikkeling met altijd de gedachte aan onze sterke kernwaardes. Echte motorliefhebbers wisten direct het doelgebruik van onze producten en onze integriteit in klantencontact op waarde te schatten. Ergo: in 2006 werd REV’IT! Sport USA LLC in New York City opgericht, uitsluitend gericht op de Amerikaanse en Canadese markten.

2000

A new millennium, a new era

Het begin van het nieuwe millennium markeerde voor REV’IT! ook het begin van een nieuw tijdperk. Nadat het de eerste vijf jaar van zijn bestaan in handen was geweest van een import- en distributiebedrijf, nam een nieuw opgerichte partij genaamd REV’IT! Sport International B.V. het merk over. Alle opbrengsten werden gewijd aan het ontwerpen, ontwikkelen en promoten van REV’IT! producten.


Engineered skin

In juni 2000 introduceerde REV’IT! het Engineered skin® designconcept, een baanbrekend nieuwe methode voor 3D productontwikkeling. Met dit concept konden we het stikwerk aan kleding verplaatsen naar minder impactgevoelige plekken om zodoende kledingstukken in hun geheel te versterken. Hierdoor ontstond een aanzienlijk hoger beschermingsniveau met tegelijkertijd een unieke uitstraling en gevoel. Een revolutie in de motorkledingindustrie.

1995

Hoe het allemaal begon

In 1995 achtte Ivan Vos de tijd rijp om zijn eigen merk motorkleding van de grond te tillen. Toentertijd gaf hij in Nederland leiding aan een importbedrijf van motorkleding. En hij zag in de motorwereld slechts twee soorten verkrijgbare motorkleding: laag geprijsde, bar slecht ontworpen en uitgevoerde producten en knap ontworpen kleding met een premium prijskaart.

Zodoende begon hij zijn eerste eigen collectie te ontwikkelen met een achterliggende gedachte die tot op de dag van vandaag nagalmt: het vervaardigen van beschermende motorkleding waar je tiptop mee voor de dag kunt komen, zowel op als naast de motor.