Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Achter het merk
De drijvende krachten achter REV’IT!
Discover
We hebben een normen- en waardensysteem dat tot in de haarvaten van onze onderneming stroomt. Dit houdt ons eerlijk en vurig op jacht naar dingen die er écht toe doen. Na enige decennia kunnen veel merken de kernwaarden uit het oog verliezen, net als de zaken die hen even daarvoor nog speciaal maakten. Maar REV’IT! is altijd gefocust gebleven.
MISSIEInspireren om te motorrijden

Het is onze missie om bakens te verzetten, je (zelf)vertrouwen te geven en enthousiast te maken om op de motor te stappen en eropuit te trekken. Deze missie is verweven in alles wat we doen. We streven naar inspiratie om te motorrijden, niet alleen met onze producten, maar ook door onze dienstverlening en opgedane ervaringen. Deze missie zie je weergegeven in ieder kledingstiksel; een pure en resultaatgerichte combinatie van de expertise die onze technici aan de dag leggen en het oog voor detail waarvan onze ontwerpers blijk geven. Je ziet de missie terug in de manier waarop we onze producten en passie presenteren; iedere video, iedere foto, ieder woord is zorgvuldig gewogen om de verbeelding te prikkelen. De missie zie je ook in de zorgvuldig opgebouwde diensten en belevingswerelden die we bieden, zoals de ondersteuning van ride-outs, circuitdagen, evenementen en informatievoorziening over fraaie Europese toerritten. En je ziet onze missie terug in onze mensen, die met volle overgave zichzelf – en de hele motorindustrie - nog verder vooruit stuwen.

MERKWAARDENDrie onwrikbare principes

De ontwikkeling van motorkleding waarin je jezelf veilig, vertrouwd en stijlvol voelt, begint altijd met de fundamentele pijlers Design, Performance en Innovatie. Deze drijvende krachten hebben REV’IT! gevormd sinds de geboorte van het merk.

01.Design

Een fraai, puur uiterlijk is een must. Maar dat is niet wat we bedoelen met Design. Design is meer doordacht, meer essentieel. Wat is minder dan volmaakt voor jou wanneer je onderweg bent op je motor? Wat is je grootste punt van zorg? Wanneer en waar voel je je minder op je gemak dan je zou kunnen zijn? Iedere dag praten we met motorrijders om te horen wat jij verlangt van je motorkleding. Omdat design draait om het identificeren van de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, om die vervolgens met engineering om te buigen naar oplossingen.

Design helpt ons alles wat we doen te benaderen met een probleemoplossende instelling, maar belangrijker nog: het maakt het mogelijk producten te maken waar je van gaat houden.

02.Performance

Het merk REV’IT! is onze belofte aan jou. Wanneer je onze naam of ons logo ziet, willen we dat je het vertrouwen hebt dat de producten precies presteren zoals jij van ze verlangt. Die belofte waarmaken is onze allerhoogste prioriteit. Iedere millimeter van ieder kledingstuk is van cruciaal belang. De materialen dienen bestand te zijn tegen extreme omstandigheden. Constructies moeten worden getest, en getest, en getest. Geen enkel detail mag de aan jou beloofde prestaties van het merk REV’IT! ondermijnen.

Performance draait om luisteren, verbeteren en tijd besteden aan het nóg verder verbeteren van de kwaliteit en het controleren van ieder detail. Om het dan opnieuw te testen, toch nog maar een keer. Alles om je vertrouwen in je kleding te geven.

03.Innovatie

We kunnen geen genoegen nemen met ieder jaar dezelfde producten maken, hooguit voorzien van wat cosmetische aanpassingen. We moeten juist zoeken naar constante technische verbeteringen. We moeten zoeken naar manieren om onze sector duurzamer te maken. We moeten zoeken naar mogelijkheden om onze kleding meer voor je te laten betekenen. Het is niet gebruikelijk voor een motorkledingfabrikant om in eigen huis een testlaboratorium te huisvesten, maar we menen dat het noodzaak is. We hebben dit lab, en de complete bijkomende organisatiecultuur, in het leven geroepen om innovatie te bevorderen en om ongelooflijke oplossingen te ontdekken voor dagelijkse uitdagingen.

Innovatie is de manier waarop we van goed naar beter gaan, op productniveau, bedrijfsmatig niveau en als individuen. Met innoverende pioniersgeest boeken we vooruitgang in onze sector en daarbuiten. Zo kun je er verzekerd van blijven dat je kleding alles doet wat deze hoort te doen, en meer.

“Bij performance gaat het erom dat wij van onze kant jouw verwachtingen waarmaken, beloften nakomen en deze zo mogelijk overtreffen.”~ Ivan Vos, Managing Director
VisieEen duurzame toekomst voor motorrijden

We moeten het heden een stap voor zijn. We kunnen niet wachten totdat de toekomst ons overkomt. We moeten zelf de toekomst actief vormgeven.

Bij REV’IT! is duurzaamheid een katalysator geworden voor innovaties en besluitvorming. We zijn misschien wel het eerste motorkledingmerk dat zich zo focust op duurzaamheid. Maar we zullen niet het laatste zijn. Het stelt ons in staat om een langdurigere meerwaarde voor jou, voor ons milieu en voor onze onderneming te bewerkstelligen. Wij zien een toekomst waarin die waarde exponentieel toeneemt.

Deze visie is een dagelijkse leidraad voor ons. We moeten verantwoordelijkheid nemen en uitoefenen in relatie tot milieu, veiligheid en maatschappij en zorg dragen voor onze ecologische voetafdruk om de planeet en natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Dit geldt niet alleen voor de kern van productinnovatie, maar ook voor het welzijn van personeel, toeleveranciers en klanten.

Over REV’IT!