Gratis verzending en retour vanaf €99,-
REV'IT! Denver
2800 Walnut Street, Suite 120Denver, CO 80205VS
Openingstijden:

Dinsdag – vrijdag 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 19.00 uur
Zondag 11.00 -17.00 uur

Maandag gesloten

Giorno di chiusura:

Lunedì

Store hours:

Sunday: 11am – 5 pm
Monday: closed
Tuesday – Friday: 11am – 7pm
Saturday: 10am – 7pm

De reis is gestartEen plek vol creativiteit, anticipatie, geavanceerd design, verhalen en vriendschappen.
REV’IT! Denver: ons nieuwe thuis

Design, Performance en Innovatie zit diep in ons DNA verankerd. Bij alles wat we bij REV’IT! doen, maken we een reis naar een duurzame toekomst voor het motorrijden.

Van onze bevlogen REV’IT! crew kun je verwachten dat de teamleden je voorzien van advies en expertise die jou op het lijf geschreven is, of je nu een heroïsch avontuur aangaat, je in stijl begeeft in het stadscentrum of grenzen verlegt op circuit. Daarom ben je altijd bij ons welkom voor koffie en een goed verhaal.

Onze reis in fysieke winkels begint in Denver. Die plek is niet bij toeval of op goed geluk gekozen, maar welbewust. Denver is een levendige stad die avontuur ademt; niet voor niets is het de outdoor hoofdstad van de wereld.

Inmiddels hebben we onze deuren geopend en zijn we benieuwd wat de toekomst ons brengt. Met jou. Dus rij samen met je motorvrienden met ons mee tijdens motortrips en praat met ons over kleding en onze geliefde motoren die ons ontvallen zijn. We willen je graag horen over offroad-routes die je hebt ontdekt en verhalen met je delen die verteld moeten worden.

We kunnen niet wachten je met open armen te ontvangen. En hopen dat je de deur uitgaat met inspiratie om te (blijven) motorrijden.

De Zaak

Van het materiaalgebruik en de flexibele inrichting tot aan de gastvrije community-ruimte; REV’IT! Denver is een motorkledingwinkel zoals je nog niet eerder hebt gezien. Het is een samenspel van innovatief design in aluminium en beton gecombineerd met oorspronkelijke elementen van het gebouw zoals de originele houten draagbalken. REV’IT! Denver is van vloer tot plafond is ontworpen om onze pijlers van Design, Performance en Innovatie te koesteren en uit te dragen.

De zaak is opgedeeld in verschillende zones. Zones die bezoekers verwelkomen en meenemen in de diverse REV’IT! collecties, en hen die vervolgens op z’n best laten ervaren. Van de Adventure-scene via Urban tot aan het Race-segment, en van essentiële motorkleding-basics tot aan volledig met de hand gemaakte, professionele leren racepakken. Al zou het de winkelbeleving op voorhand al tekortdoen als je denkt dat wat REV’IT! Denver speciaal maakt uitsluitend bepaald wordt door de collecties. Verre van zelfs.

Meer nog dan een fysieke winkel, is REV’IT! Denver bovenal een gemeenschappelijke ontmoetingsplaats. Het is een plek waar motorreizen beginnen en waar rijders inspiratie, informatie en advies vinden. Of je je nu meewilt met een van de ride-outs, een lezing bijwoont of gewoon binnenvalt om verhalen te delen onder het genot van een kop vers gezette koffie, REV’IT! team ontvangt je met enthousiasme en open armen.

Het Denver Team
Chris Dangerfield

Ons Denver team, geleid door onze store manager Chris, ziet er naar uit om kennis met je te maken. Deel verhalen met Chris en hoor hem over de geneugten van offroad-rijden in de heuvels en over zijn geliefde KTM 530 EXC-R.

Megan Sky Lewis

Meer weten over de minder bekende hoeken & gaten van het Colorado-gebergte? Vraag het Meg. Wanneer ze niet in de zaak is, koestert ze haar Indian Scout Bobber Twenty of coacht ze het Special Olympics-team powerliften van Colorado, met de naam Beast Mode.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws van Chris, Meg en het team over kledingpresentaties, motortrips en community events bij REV’IT! Denver.

Aan jou de keuze hoe je contact wilt houden: volg @revit_denver op Instagram of meld je aan voor onze REV’IT! Denver e-mail nieuwsbrief.