Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Onze Werkomgeving
REV’IT Racing Technology Center
Discover
Innovatie in bewegingEen vleugje zwart getinte rust tussen de hectische kleuren van de MotoGP-paddock. Maak kennis met het REV’IT! Racing Technology Center (RRTC), steunpilaar en boegbeeld tijdens raceweekends door heel Europa. In dit unieke, op maat gemaakte laboratorium worden data en ervaringen verzameld uit de meest intense denkbare bronnen, waardoor we kunnen tweaken, aanpassen, onderzoeken en optimaliseren.
Diamanten ontstaan alleen onder druk

Stel je eens voor dat je verantwoordelijk bent voor de bescherming van iemand die ieder moment met meer dan 300 km/u op het asfalt kan slaan en eindeloze meters ver blijft doorglijden. Stel je voor dat je een bijdrage levert aan hun persoonlijke merk in een wereld waar het de dood of de gladiolen kan zijn voor hun carrière. Stel je voor dat je comfort en veiligheid biedt in een situatie waarin een kleine fysieke afleiding of een stevig potje ellebogenwerk in de kopgroep hen hun droom kan kosten.

MotoGP is onze proeftuin. Als wij boven de intense druk kunnen staan die ’s werelds meest extreme rijders moeten doorstaan, dan kunnen we erop vertrouwen dat we ook al onze klanten stijlvol, comfortabel en beschermd aan het rijden houden.

Het REV’IT! RTC is een katalysator hiervoor. Het is de sectie van ons lab dat naar onze coureurs afreist om uit de eerste hand empirische data, verzoeken en ideeën te verzamelen. Het RTC helpt ons om de door ons ontwikkelde innovaties te testen en die verder te verbeteren dan anders mogelijk zou zijn geweest. En omdat we nauw samenwerken met onze coureurs om ze iedere honderdste van een seconde te geven die we kunnen vinden, stelt het REV’IT! RTC ons in staat om nieuwe, prestatie verhogende oplossingen te onthullen.

Opbouw in twee verdiepingen

In de zwarte oase herbergt het REV’IT! RTC twee cruciale, onderscheidende ruimtes. Staat de truck geparkeerd op de paddock, dan stijgt de buitenlaag van de trailer op van zijn onderstel tot een architectonisch verbluffende twee verdiepingen-configuratie.

Begane grond: puur, technisch, schoon

Wanneer je de benedenverdieping betreedt, word je onthaald door een puur witte ruimte, een fraaie, klinische plek voor ons volledig operationele racelab.

Boven: relaxed, teruggetrokken

Boven betreed je schaarser verlichte ruimtes. Een voor de ogen rustgevend, smaakvol decor geeft een relaxte sfeer voor onze rijders als ze het kabaal buiten willen ontvluchten. Een plek waar ze zich op hun gemak voelen om hun wensen te bespreken.

Volledig ingericht lab

In het epicentrum van het circuit hebben we de expertise om iedere millimeter van de racepakken van onze coureurs te inspecteren. Zo krijgen we meer inzage in en kennis van beschermende motorkleding dan normaal gesproken mogelijk zou zijn. Om alles circuitklaar te maken, is het lab voorzien van tools om pakken te reinigen, te drogen en te repareren, om airbags weer gebruiksklaar te maken etc.

Rijderslounge

Een uitnodigende oase van rust voor onze coureurs om te relaxen, ingericht met comfortabel meubilair en een PlayStation. De racespanning in combinatie met de druk van de pers kan een weekend stressvol maken, daarom willen we die lasten van de rijders wegnemen in plaats van daar nog een schep bovenop te doen.

Kantoor

Een ruimte die bestemd is voor diepere gesprekken met onze coureurs en andere sleutelfiguren. In deze privéplek kan iedereen zijn gedachten de vrije loop laten, wat bijdraagt aan het verzamelen van waardevolle feedback om dingen te verbeteren, niet alleen voor de coureurs op circuit, maar voor al onze klanten.

Achter De Schermen
Ontdek meer over het leven bij REV’IT! of raadpleeg onze huidige vacatures.