Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Discover

Demand Planner

Bij REV'IT! willen we dat motorrijders met volle teugen kunnen genieten van hun passie. Om ons doel te bereiken, proberen we elke dag weer iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data, en - wie weet - ook van jou.Weet jij data optimaal te benutten om de vraag te voorspellen en het aanbod hierop af te stemmen? Weet je precies hoe je de efficiëntie binnen een bedrijf kunt optimaliseren? Dan is dit je kans!

Functie Details

Functietitel: Demand Planner
Afdeling: Supply Chain & Warehouse
Locatie: Oss, Nederland
Contract Type: Fulltime

Je kunt in het Nederlands of Engels solliciteren


Wat kun je van ons verwachten?

Ga een nieuwe uitdaging aan en maak het verschil. In deze rol houd je je bezig met vraagplanning op internationale schaal. Je verrijkt onze organisatie met nieuwe en slimme ideeën en je weet waardevolle verbeteringen door te voeren.

We hebben een sterke affiniteit met slim design en operationele efficiëntie. Geheel passend bij de Nederlandse stijl. We waarderen slimme ideeën en oplossingen en dat maakt jouw rol van onschatbare waarde. Je kunt in ieder geval rekenen op de steun van je collega's voor jouw initiatieven.

Al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en krijgen het vertrouwen en het respect van hun collega's. Dit geldt ook voor jou. Je kan echt het verschil maken in jouw rol. Het voorspellen van de vraag en optimaliseren van het aanbod laten we voor een groot deel aan jou over.


Wat betekent dit in de praktijk?

Veel van onze bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van onze internationale toeleveringsketen. We kunnen onze producten niet verkopen als we geen voorraad hebben, maar te veel voorraad zorgt weer voor andere problemen. Je helpt ons te voorspellen hoeveel voorraad we nodig hebben en in welke landen. Dat is jouw functie in een notendop.

Je bent continu bezig om onze processen in de toeleveringsketen bij te schaven om de manier waarop we onze voorraadniveaus voorspellen en beheren te verbeteren. Maar je identificeert ook de grotere kansen waarbij grote veranderingen kunnen zorgen voor aanzienlijke verbeteringen.

Dit zijn je taken:

 

 • Je maakt vraagvoorspellingen op basis van de beschikbare data, zoals verkoopvoorspellingen, trends en historische gegevens.
 • Je houdt rekening met seizoensgebonden patronen, maatverschillen en kleurverschillen.
 • Je maakt verkoopplanningen op basis van voorspellingen en de verwachte toekomstige voorraadniveaus.
 • Je deelt de verkoopplanning met fabrikanten en leveranciers en maakt afspraken over de productiecapaciteit.
 • Je analyseert de voorraadsituatie continu, identificeert voorraadbehoeften en optimaliseert de beschikbaarheid in de logistieke centra.
 • Je vertaalt de verkoopplanning naar productieorders.
 • Je bent samen met de afdeling Product Development verantwoordelijk voor het invoeren van gegevens.
 • Je bent samen met de afdeling Data verantwoordelijk voor het optimaliseren van de voorspellings- en planningsmodellen en -methodes.
 • Je helpt bij het implementeren van een nieuw ERP-pakket

Dit is een fulltime functie (40 uur per week, 32 uur bespreekbaar). Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.


Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Je hebt een goed cijfermatig inzicht en bent goed in statistische analyses. Je gebruikt immers data uit onze hele toeleveringsketen om de toekomstige vraag te voorspellen. Ook weet je de mensen om je heen met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden te overtuigen van jouw bevindingen en verbeterplannen. 

We verwachten:

 

 • Een universitaire opleiding in een relevant vakgebied, zoals wiskunde of business.
 • 3+ jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring op het gebied van voorraadbeheer.
 • Sterk cijfermatig en statistisch inzicht.
 • Je bent vertrouwd met het analyseren van datasets.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
 • Pre: Ervaring met Slimstock software.
 • Pre: Een passie voor motorrijden of interesse in outdoorkleding.

Maar het belangrijkste is... met jouw kwaliteiten wil je een verschil maken - en dat laat je ook zien!

Solliciteer Nu

Ben je enthousiast over de functie en wil je onderdeel worden van het REV'IT! team? We horen graag van je! Klik op 'nu solliciteren' en stuur je cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over de voordelen die REV’IT! jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Mondi Roes
HR Adviseur
+31 (0) 412 696 782

Of stuur haar een berichtje via WhatsApp.

Voordelen voor jou

We verwachten veel van je in je werk. Maar in ruil daarvoor proberen we ervoor te zorgen dat je veel uit je leven hier haalt. Dat betekent de steun, verantwoordelijkheid en middelen om beter te worden in je werk, professioneel te groeien en een succesvolle carrière op te bouwen. Maar wat heb je daaraan als je het niet naar je zin hebt?

Wij investeren in het creëren van een inspirerende werkplek, vol plezier, respect en vriendschap, zodat het leven bij REV'IT! altijd even plezierig als succesvol is.