Gratis verzending en retour vanaf €99,-
Discover

Business Analyst

Bij REV'IT! willen we dat motorrijders met volle teugen kunnen genieten van hun passie. Om ons doel te bereiken, proberen we elke dag weer iets nieuws te leren. Van elkaar, van onze klanten, van onze data, en - wie weet - ook van jou.Wil jij ons bedrijf helpen groeien? Heb je de drive om jouw steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een internationaal merk? Dit is je kans!

Job Details

Functietitel: Business Analyst
Afdeling: IT
Locatie: Oss, Nederland
Contract Type: Full-time

Je kunt in het Nederlands of Engels solliciteren


Wat kun je van ons verwachten?

Innovatie staat bij ons voorop. Je brengt nieuwe kansen in kaart en draagt daarmee jouw steentje bij aan de toekomst van REV’IT! en van onze volledige branche. Dit is voor ons van grote waarde. Je hebt dus een belangrijke rol binnen ons bedrijf en krijgt de tijd, aandacht en middelen die je nodig hebt.

Onze business analysts vormen de drijvende kracht achter onze continue groei en de successen die we boeken. Je wordt omringd door gelijkgestemde collega's met verschillende specialismen en kunt rekenen op de steun van een internationaal merk dat graag blijft leren, ontwikkelen en verbeteren.

Andere afdelingen zijn gebaat bij de nieuwe kansen en verbetermogelijkheden die jij ontdekt. Je vervult een cruciale rol binnen ons bedrijf en kunt snel uitgroeien tot een belangrijk onderdeel van ons team.


Wat betekent dit in de praktijk?

Je zoekt en ontwikkelt strategische initiatieven en helpt om deze te implementeren. Hiermee draag je niet alleen bij aan verbeteringen op het gebied van efficiëntie en productiviteit, maar help je ook om de toekomst van REV’IT! vorm te geven.

Je taken zijn onder andere:

 • Samenwerken met verschillende teams binnen het bedrijf (zoals sales, finance, product development en supply chain) om de vereiste analyses en documentatie te ontwikkelen.
 • De systeemeisen continu evalueren, analyseren en communiceren.
 • De systeemprocessen onderhouden.
 • De bedrijfsbehoeften in kaart brengen.
 • Ondermaatse systemen en processen die verbeterd kunnen worden in kaart brengen.
 • Interne en externe documentatie beheren, aankondigen en toetsen aan de voorschriften.
 • Dagelijkse systeemanalyses uitvoeren voor optimale effectiviteit en probleemoplossing.
 • Informatie en instructies met betrekking tot noodzakelijke wijzigingen doorzetten naar softwareontwikkelaars.
 • Meewerken aan de algehele ontwikkeling van onze applicaties.
 • Goede en duurzame relaties opbouwen met partners.
 • Het voortouw nemen ten aanzien van technische bedrijfsprocessen.

Dit is een fulltime functie (40 uur per week, 32 uur bespreekbaar). Je rapporteert aan de IT and Supply Chain Director.


Ben jij de kandidaat die we zoeken?

We zoeken een planner met oog voor detail die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Als analist pur sang draag je graag je steentje bij aan de ontdekking en ontwikkeling van innovatieve oplossingen in een dynamisch digitaal landschap.

We verwachten:

 • Een bachelor- of masterdiploma in IT of Computer Science.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een rol op het gebied van analytics of systeemontwikkeling.
 • Bewezen analytische vaardigheden.
 • Praktische ervaring met procesdocumentatie en rapporten.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Engels en Nederlands.
 • Een flinke dosis zelfmotivatie en -sturing.
 • Ervaring met projecten op het gebied van agile softwareontwikkeling.
 • Een pre: Ervaring met MS Dynamics365 Finance & Operations.

Solliciteer Nu

Bij REV’IT! vinden we diversiteit een groot goed. Ons team bestaat uit 15 verschillende nationaliteiten. En daar zijn we ook bijzonder trots op! Omdat we allemaal vanuit onze eigen achtergrond werken aan onze gezamenlijke missie, is onze voertaal Engels. Maar dat neemt niet weg dat we ook heel trots zijn op onze Nederlandse roots. Heb je interesse in een van de vacatures, maar solliciteer je liever in het Nederlands; geen enkel probleem!

 

Ben je enthousiast over de functie en wil je graag onderdeel worden van het REV'IT! Team? We horen graag van je! Klik op 'nu solliciteren' en stuur je cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier.

 

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over de voordelen die REV’IT! jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Mondi Roes
HR Adviseur
+31 (0) 412 696 782

Of stuur haar een berichtje via WhatsApp.

Voordelen voor jou

We verwachten veel van je in je werk. Maar in ruil daarvoor proberen we ervoor te zorgen dat je veel uit je leven hier haalt. Dat betekent de steun, verantwoordelijkheid en middelen om beter te worden in je werk, professioneel te groeien en een succesvolle carrière op te bouwen. Maar wat heb je daaraan als je het niet naar je zin hebt?

Wij investeren in het creëren van een inspirerende werkplek, vol plezier, respect en vriendschap, zodat het leven bij REV'IT! altijd even plezierig als succesvol is.